Shqiptaret e Canadase

romancieri

Primus registratum
Re: Shqiptaret e Canadase

gjithmone, kshu si te vegjel na shifni juve te US..ne jemi krenar per kanadane dhe ja dalim vet per gjithcka.

ey!

Indulgence

Primus registratum

Epo, superfuqi ne... Na ka lezet tongërlliku /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Shyqyr qe s'po shkoke te ato mbremjet e shqiptareve, se jane "O nëne, o nëne" /pf/images/graemlins/smash.gif...

Catch u @ the Empty Bottle /pf/images/graemlins/wink.gif

romancieri

Primus registratum

riiiiite, the Empty Bottle /pf/images/graemlins/laugh.gif yea yea yea...ve bast qe ske per te shku me shume se 100m larg shpise per ta festuar vitin e ri /pf/images/graemlins/tonguee.gif

regele

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ju Kanadezet gjithnjë me party "borxh" ne USA do ta shtyni?! Friendly ishte kjo ere, se mos na hidheni ne fyt... Se i keni dhe duart akull... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Regele... Aha! S'paska këmbë njeriu andej nga fshatrat përreth... Ta kam thon! Leviz knej nga ne çuno /pf/images/graemlins/tonguee.gif

[/ QUOTE ]

Jo te gjithe me party borxh, jo /pf/images/graemlins/smile.gif Do te vish ne party ketej nga Montreali ti? Hajde, se vitin tjeter rrezik nuk me gjen ketu...ben vaki vij andej nga Superfuqia...u merzita sa s'ka ketej!

Haj Gezuar North Amerikaneve ! /pf/images/graemlins/smile.gif

romancieri

Primus registratum

rri ne kanada se eshte me mire. sherbimi shendetesor eshte falas, taksat jane si shpirt, rrogat akoma me shpirt...jeta eshte e bukur ne kanada, ey.

Indulgence

Primus registratum

Regele- Mire te thote ky romancieri... Duket djale i mençur dhe i gjesdisur. /pf/images/graemlins/tonguee.gif

romancieri

Primus registratum

eshte thjesht my hollow opinion..

anyway, i just finished my first book today !

...i'll start reading another one next week

regele

Forumium maestatis

Edhe mua keshtu me ngjan /pf/images/graemlins/smile.gifShume mire eshte ne Kanada! Por rrogat si shpirt ?!?!? /pf/images/graemlins/smile.gif, taksat si shpirt ?!?! /pf/images/graemlins/smile.gif (ketu ku jam une paguajme 15 % per cod produkt qe blejme), sherbimi shendetsor falas - shume ide e bukur, por perderisa le nje perqindje te mire te rroges, nuk me duket dhe aq falas /pf/images/graemlins/smile.gif, ndersa per jeten, ketu ke te drejte, me bukur nuk ka ku te veje!

Mua me pelqen Kanadaja, por ja dhe kaq shume sa romancierit.

Ore ka ndonje nga Calgary ketu apo jo ? /pf/images/graemlins/smile.gif

Indulgence

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ore ka ndonje nga Calgary ketu apo jo ? /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]

Romancieri eshte nga Calgary, me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif

romancieri

Primus registratum

po jo mi, une jam torontonian...e kam shpine ne yonge st., sexiest part of toronto

east coast rules /pf/images/graemlins/tonguee.gif

true confidental

Forumium maestatis

Regele edhe une sjam nga Calgari, po i them njerit qe njof se ti je duke kerkuar bashkatdhetaret atje /pf/images/graemlins/laugh.gif.....
Canadane e kemi si shpirt /pf/images/graemlins/cooli.gif,ankoheni per dimrin ju, ngrofuni ne forma te tjera /pf/images/graemlins/laugh.gif
Indu mos na mbill faren e percarjes , se dum me rrit komunitetin /pf/images/graemlins/wave.gif.....hey kush eshte nga komuniteti se une snjof ndonji /pf/images/graemlins/tonguee.gif

regele

Forumium maestatis

Ok! Falemnderit qe po perpiqesh te bashkosh bashkeatdehtaret! Thuaji atij mikut qe i uroj: Gezuar Vitin e Ri!

Ne forma te tjera mund te ngrohesh kudo, por thame se mos kishte ndonje te re kendej...ca kujton ti, se andej nga Amerika nuk ngrohen ne menyra te tjera? /pf/images/graemlins/smile.gif Apo jo Indu? /pf/images/graemlins/smile.gif

true confidental

Forumium maestatis

Ktu ke zyra ime sot qenka hot, hot .......perjasht po bie bore per 7 pale qejfe ......anyhow gjysma dimrit iku dhe gjysma tjeter ka mbet /pf/images/graemlins/laugh.gif
Gezuar pra te gjitheve ......2006 tju sjelle... te reja , te vjetra /pf/images/graemlins/laugh.gif, ctju doje zemra.....

Mirsa

Primus registratum

Gezuar 2006-en!!!
Ju uroj nje vit sa me te mbare, me shume fat, dashuri, plot gjera te mira.. e ishalla te na shkrije bora sa me shpejt /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une Bonne Anne pour chacun /pf/images/graemlins/wave.gif

Dolores

Primus registratum

cleanfloor.gif
cleanwindow.gif

Po heq cik pluhurin une se ashtu i premtova njeres /pf/images/graemlins/laugh.gif

Open party
club.gif

true confidental

Forumium maestatis

Martiniiiiiiii, there's a party
Lol, icik belly dancing, mjaft e lepive lollypopin /pf/images/graemlins/laugh.gif
This party is sooo hot /pf/images/graemlins/lol.gif

true confidental

Forumium maestatis

Duhet me ndru edhe un avatarin per tiu pershtat turmes

Party is restricted only for members with hot or burning avatar /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

u have no idea /pf/images/graemlins/laugh.gif.....duhet me gjet na nji foto te te pershtatemi Impuls.....edhe ti Kondre vir ate te CK model /pf/images/graemlins/laugh.gif