Shqiptaret e Canadase

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Shqiptaret e Canadase

Ça o TTC? Knej ka Kebeku s'ka kshu /pf/images/graemlins/shrug.gif.

Shqiptart e Kanadas po bokan buj kto dit m'duket /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Dolke /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Do vej edhe un avatar hot si juve /pf/images/graemlins/laugh.gif

true confidental

Forumium maestatis

Ke ato temat e tjera i kupton te gjitha ti Kondre, pse bon naivin ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif
bej nje search ne google, its not dangerous /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Kalamoja une s´kam nevoje per vize se jam bo e jashme /pf/images/graemlins/laugh.gif keshtu qe po hy pa trokot hic

Pulso mire ti...Pershendetje Canadeza /pf/images/graemlins/wave.gif

Kondre erdha me u zi icik me Dolken per ty /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po aman te keqen para se te humbas
(se ia kam friken konkurences) du te shof
njehere me nje avatar sekthi /pf/images/graemlins/laugh.gif

true confidental

Forumium maestatis

Fanta ju ar uelkem /pf/images/graemlins/wave.gif
jam duke analizu faktet nese duhet me i dal suport dolkes meqe esht ne mungese.....bigggg risk /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Sa shabllon që i merrni ne juve gjonet ëre /pf/images/graemlins/laugh.gif. Ku t'gjej avatar kaq seksi sa kto mo nolt un mi?

Fante, t'përdor surratin tat për avatar seksi? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Pulso, fenkju /pf/images/graemlins/kiss.gif mbaj rolin tat se mire je,
do vi Dolka s´ka ku shko po he /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondre...vej ate qe kemi dal te dy me mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

Poseidon

Primus registratum

heyyyy /pf/images/graemlins/smile.gif

dole ky viti eshte i oilers per west dhe sens east, mbase do kete nje all canadian final kete rradhe

bacci4.jpg

merrni nga nje coko si ajo siper se e di qe nuk i beni naze /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif mesa kam vene re vetem te denningers gjendeshin dhe denningers store kishte vetem ne hamilton oakville dhe burlington... te me falnin per infon e gabuar qe kam dhene njeher po nuk kishte ne toronto /pf/images/graemlins/laugh.gif
see ya

true confidental

Forumium maestatis

Good morning shqiptaret e canadase dhe kanadezet e shqiperis /pf/images/graemlins/laugh.gif
Heyyyy, kto cokollatat po i haj te gjitha vet sdu me me hy njeri ne pjese /pf/images/graemlins/tonguee.gif
Lol, tani u kujtova une per true C, se dje nuk e kapa hic, me mir von se fare /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

aloo te dashur me cokollate /pf/images/graemlins/kiss.gif

Fanta une jam dakort treshe /pf/images/graemlins/laugh.gif

true confidental

Forumium maestatis

Dolke po ku je moj xhan, se na i thave syt..ec icik ktu, e di qe te prishet mendja kollaj /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Eshte ngroh aq shume koha sa mund ta mbash dritaren e makines hapur ne mengjes edhe ne highway....i love this feeling....dhe mos me thuaj qe ste pelqen pranvera ne Toronto /pf/images/graemlins/cooli.gif

Poseidon

Primus registratum

e bukur eshte po he vetem se zgjat fare pak... /pf/images/graemlins/tonguee.gif
MilkChocDixiesMD.jpg

nejse nje laura secord nuk guxo ti thot njeri jo /pf/images/graemlins/laugh.gif

yummyyy shif sa te mira jane /pf/images/graemlins/tonguee.gif
16hiresMD.jpg
12hiresMD.jpg

true confidental

Forumium maestatis

Opssss, Cfare paska ktu....une po zgjedh vetem ket te fundit, pak sasi dhe shume cilesi /pf/images/graemlins/laugh.gif
Laura secord ice cream its my favourite ...
Spo i haj te gjitha vet ksaj radhe, kush do le te zgjasi doren /pf/images/graemlins/laugh.gif

Poseidon

Primus registratum

po nuk pati gje per te ngrene kendej nuk vjen njeri /pf/images/graemlins/tonguee.gif

4456_6618_palacinka_esterhazy.jpg

hajde nje dite te mbare... dhe shtroni kurrizin punes /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Dolores

Primus registratum

Yyyy rrofsh Pose...po marr ca se na duhen kilet /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Poseidon

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Yyyy rrofsh Pose...po marr ca se na duhen kilet /pf/images/graemlins/tonguee.gif

[/ QUOTE ] ama per kile je keq /pf/images/graemlins/laugh.gif
euuu flit ti se ka ilace te shpejta ... aty ku je eshte dhe e lehte abonim mjes drek dark tek mc donalds, kfc a burger king /pf/images/graemlins/lol.gif

Dolores

Primus registratum

Po ceshtja eshte te te ngjisi ushqimi more...ti thua sa ti haj ti nxjerr prape une....tip bulemie e? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondre /pf/images/graemlins/kiss.gif

true confidental

Forumium maestatis

Si me paska humb kjo gjoja shijshme sot ne mengjes mua /pf/images/graemlins/rolleyes.gif
Kur te beni party again mos haroni me me dhen nje fishkellim /pf/images/graemlins/laugh.gif

Poseidon

Primus registratum

heheheh do party ti me nje llaf /pf/images/graemlins/laugh.gif

po shifja dicka neper internet para disa ditesh dhe gjeta kete adrese ne te vertete ishte pak funny, eshte nje canadeze ne tirane dhe qe mban nje ditar te rregullt... fantastike jane menyra sesi i sheh disa gjera ajo ne shqiperi(shume here vezhgimet jane te nxituara dhe me paragjykime po nejse)

http://acrossthelana.blogspot.com/

merrni dhe nga nje cope squash sot, /pf/images/graemlins/laugh.gif

squash
squash%201.jpg

http://kimmiskitchen.blogspot.com/

true confidental

Forumium maestatis

Mir qe vjen ke kjo tema kur ne jemi akoma ne gjum, po sthu as miremengjes /pf/images/graemlins/laugh.gif
Thua hahet kjo squashi siper, icik e dyshimte duket /pf/images/graemlins/tipsy.gifGjesss nga mua pra dhe po i hedh nji sy ktij linku siper te gjejme ndryshimet mes memedheut dhe memedheut te huazuar /pf/images/graemlins/laugh.gif