SHQIPTARET E AMERIKES

Guest
Re: SHQIPTARET E AMERIKES

Fillimisht postuar nga Liv*:
[qb] uuuuuuuuu kur ke vjerre shko me shpesh mi /pf/images/graemlins/laugh.gif

epo s'i kemi te tere vjerrat ne Amerike :devil: [/qb]
spo shof njeri qe thote po iki te vjerra ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blue...te keqen e samsonitetit per cmimin /pf/images/graemlins/laugh.gif . Une doja me marre Bric's...por se di ca te bej.
Sa per te prishur ma kane bo Roncato shuttellin cope thu se se ka qene ne afganistan :cry:

Dotte une kam nje valixhe Diane von furstenberg (portokalli e ndezur /pf/images/graemlins/laugh.gif ) me te cilen deri para nje viti e ca kam udhetuar pothuaje cdo muaj dhe eshte ne gjendje top.

bebi

Primus registratum

varet te madhesia cmimi, po nji me permasa si ajo qe kerkon ti kushton rreth 250 euro mos ma shume. (dikur kushtote rreth gjys milion lire).
valixhet "feldi" jane kualitet i mire, edhe cmim ma i arsyshem, i gjen ne cita mercato.

ps: dotte, s'ke provu ala udhtime 24 ore ne "hava" edhe e shef si te mbrrijn valixhet /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Guest

Une kam zgjedh nje te kuqe ... te bric's... por se di...a ja vlen? :confused:

Guest

Fillimisht postuar nga Blue.:
[qb] varet te madhesia cmimi, po nji me permasa si ajo qe kerkon ti kushton rreth 250 euro mos ma shume. (dikur kushtote rreth gjys milion lire).
valixhet "feldi" jane kualitet i mire, edhe cmim ma i arsyshem, i gjen ne cita mercato.

ps: dotte, s'ke provu ala udhtime 24 ore ne "hava" edhe e shef si te mbrrijn valixhet /pf/images/graemlins/laugh.gif . [/qb]
mire qe te kane arrit thuj :rolleyes: ...

bebi

Primus registratum

ashtu kam than kur kam shku n'shqipni /pf/images/graemlins/laugh.gif
(se ishte edhe mbas rremujave).

Nelke, ca paska kene ajo valixhe hekurit moj :eek:
mu edhe venezia - rome mi kan ba mos me u njoft, kurse neper australi jam pas ba me i marr teshat n'krah se ma bane cope-cope "my lonsdale"!
na e ven ndoj link te atyne valixheve se ka mundsi qe m'duhen pak ma von, kur t'nxehet koha ka juropi se tesh asht brrrrr :rolleyes:

Blue nuk e shikoj gjekundi online, ndoshta ngaqe eshte e vjeter (3 vjet e ca). E ngjashme me kete me poshte, por jo tamam. Kur te kthehem nga Roma ju them se si ma ka trajtuar Italia, se vendet e tjera te bashkimit evropian ma kane trajtuar goxha mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

17693_xlrg.jpg

Linja e re qe Diane ka nxjerr tani me ultra suede nuk ja vlen, behet shume pis.

Dotte nje shoqja ime ka nje luggage Bic prej lekure qe i eshte bere per ibret, ka shume te gervishura gjithandej sikur ka luajtur macja :tipsy:

Guest

BSI08011_L.jpg

Kjo linje eshte i nje materiali qe perthyhet edhe pse solid. Pastaj eshte e lehte...se plasa tu henger gjoba per mbi peshe :mad:

Dont know ca me bo??!!!

Guest

helene cke mi?
po sa e mire qe je mi sa e mire...shife shif ca dhurate ka vu poshte pemes :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif

NYC_GUY

Primus registratum

Mua s me hapet ajo nga puna po me ra nder mend po e shof kur te shkoj ne shtepi anyway thanks for the thought be it good or bad .

Guest

helou beba :wave:

NYC - o relative ne te pelqen apo jo...por mendimi , mendimi vlen. aq me teper kur o i thelle

helen helen :lol:

ladouce2005

Primus registratum

une kam blere ca valixhe te kuqe (me nje krokodil apo kale deti ngjitur, se s'ja mbaj mend emrin firmes) dhe jane canvas, nje si cope shume e trashe dhe waterproof. jam shume e lumtur sepse i kam gjalle dhe pas 6 rrugesh ne europe dhe 2 brenda amerikes :thumbsup: jane dhe me rrota dhe futen tek njera-tjetra si loje me kuba /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe ja ku ke nje valixhe te Perbere nga tre /pf/images/graemlins/laugh.gif
t'ja gjej emrin e te them dotte :kiss:

Guest

flm ld. edhe me puf ate :angel: qe ele pak ele bohet i mav :wub:
me dergo ca foto nga festa.

Tani ju puf shume dhe ju uroj naten e mire dhe nje jave sa me te bukur!

ladouce2005

Primus registratum

ti e martesave :smash: s'te shkojne keto qe thua me ate avatar qe ke :smash:
nderro fytyre ose sjellje /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

xhan xhan :kiss: