SHQIPTARET E AMERIKES

I love new york

Primus registratum
Re: SHQIPTARET E AMERIKES

Niceeeeeee i like it, cute and special

thanks rrush :kiss:

si e ka emrin kjo tamam qe te iki une me kismet ne Bergdorf & Goodman dhe t'a marr?

any idea of the price??? ma thuj me PM /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Meduza :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif mos kopjo dhuratat

listen, SPA certificae nuk i marr dot sepse ajo me ka pas marre mua njehere that dhe sikur s'ka lezet. i have some ideas people - i am not shterpe, i just need some other ones /pf/images/graemlins/laugh.gif

NYC guy - po ti ku e njef ate shoqen time se shoqen e shoqes e di qe e njef /pf/images/graemlins/laugh.gif

NYC_GUY

Primus registratum

NYC guy - po ti ku e njef ate shoqen time se shoqen e shoqes e di qe e njef

Ku me njef ajo mua lol ..............aty dy shoqet tate une i kam prezantuar lol ti ke qen ke dasma e shoqes right ?

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga NYC_GUY:
[qb] NYC guy - po ti ku e njef ate shoqen time se shoqen e shoqes e di qe e njef

Ku me njef ajo mua lol ..............aty dy shoqet tate une i kam prezantuar lol ti ke qen ke dasma e shoqes right ? [/qb]
Yes kam qene dhe isha bo shume e bukur ate dite /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/blush.gif

NYC_GUY

Primus registratum

nice fare ..........edhe une aty ke tavolina jote e kisha emrin por kur pash qe ishin te gjith pleq dhe te martuar ndrova vend =)

I love new york

Primus registratum

NYC - ti do te thuash se shkove ke tavolina qe kishte me shume pleq se aty sikur ndjeheshe me mire :devil: po sa per tavolinen tone, neve nuk u ulem iher nga te kercymet dhe gallatat - pastaj une nuk isha legalisht e martume at that time :lol:

I love new york

Primus registratum

D- nuk me dalin fotot ke PM :cry:

what i was trying to say is this: "edhe me whipp cream po deshe" :devil:

h2188-coffee-cappuccino-cre.jpg

cappuccino%202.2.jpg

Cappuccino_15072003_0270.jpg

Dolores

Primus registratum

WoW they look delicious :kiss:

Sikur ti pija te gjitha kto une kushedi cdo ndodhte :devil:

Dolores

Primus registratum

Nelka boll me hyre ne pjese....vjehrren ma skualifikove...tani do kapucinon time :smash: Te pakten nem ato floket e tua te bukura ne return edhe jemi even /pf/images/graemlins/laugh.gif

Here they are my christmas present to you, make a rug or a blanket or smth :lol:

If i could sever a limb without feeling any pain i'd do it in a heart beat, that's how much i love you :kiss:

NYC_GUY

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Liv*:
[qb] NYC - ti do te thuash se shkove ke tavolina qe kishte me shume pleq se aty sikur ndjeheshe me mire :devil: po sa per tavolinen tone, neve nuk u ulem iher nga te kercymet dhe gallatat - pastaj une nuk isha legalisht e martume at that time :lol: [/qb]
Sikur ta dija kete te fundit me siguri nuk do kisha ndruar tavoline :wave:

109UV

Primus registratum

kushedi si do kishin perfunduar gjerat po te ishit ulur bashke /pf/images/graemlins/tongue.gif