SHQIPTARET E AMERIKES

bebi

Primus registratum
Re: SHQIPTARET E AMERIKES

Fillimisht postuar nga Nelk@:<br />[qb] Blue nuk e shikoj gjekundi online, ndoshta ngaqe eshte e vjeter (3 vjet e ca). E ngjashme me kete me poshte, por jo tamam. Kur te kthehem nga Roma ju them se si ma ka trajtuar Italia, se vendet e tjera te bashkimit evropian ma kane trajtuar goxha mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

17693_xlrg.jpg

Linja e re qe Diane ka nxjerr tani me ultra suede nuk ja vlen, behet shume pis.

Dotte nje shoqja ime ka nje luggage Bic prej lekure qe i eshte bere per ibret, ka shume te gervishura gjithandej sikur ka luajtur macja :tipsy: [/qb]
austria i trajton mire, vendet e tjera :mad:
flas per eksperience personale, se mandej varet, ndoshta mu ma kan ba per inat /pf/images/graemlins/laugh.gif

vetem prej austrie jam kthy me valixhe qe s'calon te rrotat /pf/images/graemlins/laugh.gif

nejse, helene, ca ishte ajo moj, na i ke zhgenjy cunat :tipsy:

109UV

Primus registratum

s'ma do mendja se ke mbaruar me cantat. na trego ndonje peripeci tjeter nga udhetimet e cantes tende te lutem....

bebi

Primus registratum

po i jap deshirave t'tuja precedence, meqe me deshira e kishe fillu postimin e masiperm.
si shum posht shoku, s'mbaroj me sukses ee :rolleyes:

I love new york

Primus registratum

ehhhhhhhh sa shume dream on ca veta :devil:

mirmjes diaspora - si po ja kaloni te djelen? une kam christmas party neser ke puna dhe nuk di ca do vesh for sure. si gjithmone kam disa varjante po asgje fikse /pf/images/graemlins/laugh.gif
se mos eshte ndonje gje e re kjo per ne femrat eee :goofy:

disku

UNI

It's not. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Per ju femrat eshte me e lehte te zgjidhni burrat sesa fustonet e tantellat. /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

o ti ling xhing (xmas tree ball /pf/images/graemlins/laugh.gif ) kur ke ken i vogel m'duket se je rrxu e ke ra n'tru t'vogla, se ke ala pasoja.
ti nuk thu se fale internetit pate shansin me kemby nja 2-3 mesazhe me mu, se prej afer s'kishe pas fatin as me te pershndet.
ca me ba, i ka nda zoti rrisqet :idea:

I love new york

Primus registratum

Doja t'i uroja Baby O edhe mamit La Douce dhe Babit Arragorn "100 vite te lumtura per engjellin e mrekulleshem qe kane sjelle ne jete" Qofshin perhere prane me miqte dhe te afermit qe e duan baby O dhe ata vete aq shume /pf/images/graemlins/laugh.gif
Per mua eshte baby me special ne bote dhe me ka prezantuar me ndjesira te mrekullueshme.
Edhe 100 vjec o zemra e ime e vogel qe te dovi aq shuuuumeeeee :wub: :kiss:

1008-046-03-1069.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Unicorn:
[qb] It's not. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Per ju femrat eshte me e lehte te zgjidhni burrat sesa fustonet e tantellat. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Vallaj e hidhet icik ... po i ke ra kokes n'ca vene !

/pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

Edhe 100 yllit te vogel!!! LD urime per ty dhe babin qe e keni bere aq cute ate cerrin e vogel. :wub: Do zoti te kete nje jete te lumtur dhe te bukur sic eshte vete. :kiss:

HAppy 1st B-day baby O !!!

I love new york

Primus registratum

Me gjeni nje nice top right now /pf/images/graemlins/laugh.gif

(p.s not a ball eee) /pf/images/graemlins/tongue.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

urime urime te dy prinderve /pf/images/graemlins/smile.gif dhe bebit yll!

Kshu si e kane nis kta me pergezime per aftesine tuj duhet me thone qe na keni bind qe te dy bashke keni bashku forcat dhe keni dhon 200% ne ket detyre /pf/images/graemlins/laugh.gif ! Do keni qene te sapo kthym nga leja ose keni morr lajm per rritje rroge ! Une ju propozoj t'hapni nji kurs apo te shkruni nji manual qe knej e tutje robt ti vejn gishtin kokes dhe ta menojn mire para se t'marrin parasysh me i hy ktij aktiviteti /pf/images/graemlins/laugh.gif ! Beb cool, koperues dhe n'12 t'notes /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe mbi te gjitha i bukur fare :kiss: !

/pf/images/graemlins/smile.gif

109UV

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blue.:
[qb] ti nuk thu se fale internetit pate shansin me kemby nja 2-3 mesazhe me mu, se prej afer s'kishe pas fatin as me te pershndet. [/qb]
shume e lehte me dukesh kur shprehesh keshtu...duhet te jete bjondlleku /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

Joyziboi mos merzit miqte se osht periudhe festash...Plus sec ke ate ndjenjen e self greatness ti...Do you work at McDonalds? /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

lol...
Sa te permenda tek tema e imagjinates... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ca bo ti? :wave:

disku

UNI

Ca dhurate do mi? Se 2 pistoletat i ke. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Knej hic rehatllik dynjollik..Pun, shkolle shpi edhe kur ka koh rrugve..jet e poshter. /pf/images/graemlins/tongue.gif