SHQIPTARET E AMERIKES

Dolores

Primus registratum
Re: SHQIPTARET E AMERIKES

Kjo eshte jeta jone ...te pakten i kemi kepucet pa balte dhe vime ere e mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

Te shtunen lu Manchester-Milan ne giant... Do shof na i surrat te njoftur un? /pf/images/graemlins/wink.gif

Dolores

Primus registratum

Boob qenkeni te depresuar sot.....mos ua beni qejfin europianeve qe mendojne se ne na ka sunduar depresimi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tironsi_NY

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Unicorn:
[qb] Te shtunen lu Manchester-Milan ne giant... Do shof na i surrat te njoftur un? /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
ka me bileta n shitje apo sold out? se ato t manchesterit gjithmon sold out jan

ladouce2005

Primus registratum

Uni shpejto bileta per neve :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

jo mi mademoiselle D se s'jemi te depresuar neve /pf/images/graemlins/laugh.gif
duhet shume mund nga ana e "armikut" qe te na beje te "vuajme" /pf/images/graemlins/laugh.gif

everything's fine :rockband:
une e kam shume xhan xhaxhi shiun...
apo s'po degjoj pak Azanavour tashti :wub: so romantic... dhe me sjell momente dashurore ne mendje...
do shkoj e frymezuar ne shtepi sot :wub:

can't wait te shkoj per lunch e te shop per some rain boots :lol: ... just kidding

bebivogel

Forumium maestatis

Kur jane tek juve?... se e tek ne ka nje ndeshje po sme kujtohet dita hic ... e une doja te veja ne fakt ...

109UV

Primus registratum

i think they check only for attitude...don't wear your signature attitude there /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

disku

UNI

The only dress code is ...put something on..no naked bodies in public...
LD edhe ksaj radhe ne do e bejme si vjet..do shkojm ti blejm ne stadiumnja 10-15 $ me shume...po sgjetem nga hekrat. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Me duket se ne Philly kan lujt bebush.... /pf/images/graemlins/tongue.gif
Per me shume ose per tickets online shifni kete

www.championsworld.com :wave:

drea

Primus registratum

E mo ç'beni.
EEEhhhhhh, eshte nxire jashte, nuk po na ngrohet zhapa thuaj, ja kur t'ia fuse edhe debora para kohe :devil: .
Ti Valsi ku mi ke ca shije aaaaaaa, sikur tregoj femijerine time, pale qe di edhe trickun e gelqeres /pf/images/graemlins/smile.gif , me kenaqe. Sa per glikon e arrave ime kusherire kur erdhi ne US and A, nuk i kushtoi shume vemendje kavanozit tim te dashur qe do sillte per mua, dhe i kishte plasur ne valixhen e rrobave, he o fol ti. Ata robt qe udhetonte ajo i kishin ofruar edhe ndihme qe te "pastronin" valixhen;;; edhe kur erdhen ketu une i shkreti vetem pagova dry cleaning.Eh.
Vajta mi vajta ne ca ethnic foods, gjeta nje jar te vockel, nuk kishte edhe aq sy po une u gezova pa mase dhe thashe "do e provoj, jam trim". Te dashurit e mi mos e beni ate gafe po gjetet gjera te tilla te ngjashme, mu si kakerdhicka te thara po te them. Asnje gje e mire ketu, per kesi fiksimesh,eeee nuk po permend me mide torturuese:) /pf/images/graemlins/smile.gif .
Na beni na beni nje cike muhabet te mire... :wave: :wave:

109UV

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Nelk@:<br />[qb] I'll borrow yours, it's so common they won't even notice I'm there /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
i think you're trying to say you have style... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vals

Primus registratum

Ca muhabeti mi Drea se na kan myt punet. S'po kam kohe as te haj nji sandwic te qelbur per dreke. BTW, kam gjet kos me qumesht dele ne dyqan. Ishte shume i mire po i shtrenjte, $2 nje plastike e vogel.

BISOU

Primus registratum

O VALS /pf/images/graemlins/laugh.gif
SA BUKUR QE ESHTE NE CAPE COD MOJ GOCE ME PELQEN SHUME ATY JAM KENAQUR DHE KAM KUJTIME TE BUKURA /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:

109UV

Primus registratum

kot sa per kuriozita..

dreaboba, mashkull je apo femer? Se ti i referohesh vetes "jam trim" ndersa valsi te thote "mi Drea". apo ju te dy(ja) nuk njifeni?

drea

Primus registratum

UV-e
Po ti mor njeri si nuk e mban mend frazen:
"do shkoj, jam trim"
Une te flas me emer e mbiemer;;; si te shkon mendja qe mund te jem djale.
Se kisha nje porosi per ty: Mos ha me pecan pies nga dyqanet, ashtu eshte puna :tipsy: