SHQIPTARET E AMERIKES

Vals

Primus registratum
Re: SHQIPTARET E AMERIKES

Drea...ka kohe qe s'kam pare/ngrene. As ne Shqiperi nuk e bejne me /pf/images/graemlins/frown.gif Shiko tek kety dyqanet me ushqime armene ose turke. Po gjete me thuaj :wave:

109UV

Primus registratum

ik merr nje Pecan Pie...se eshte shume i mire dhe afer glikos me arre (une thashe se quhej liko)

Vals

Primus registratum

AS i ngjan hic likose se arres ai peakn pie qe thua ti.
Kur isha ne shkolle, nje djale shqiptar kishte rene ne dashuri me nje te huaj. Mami i ketij djalit (per ta marre nusen me te mire) i sillte lloj lloj gjerash nga shtepia. Meqe une isha roommate me gocen, kuptohet qe shumicen e gjerave i haja une se ajo s'i njifte ose s'i donte (dhe nepermjet meje klani shqiptar qe studione aty). Na sjell nje here mami i djalit nje kavanoz me liko arrash, aq i miiiiire, s'kam ngrene gje me te mire ndonjehere. Kjo goca e pa ashtu si topa te zinj dhe se si ju duken po nuk e hengri. Ne te tjeret e grime. Mami kujtoi se ajo vertet e kishte qejf dhe i sillte nga nje kavanoz cdo semester. Kjo eshte hera e fundit qe kam pare/ngerene liko /pf/images/graemlins/frown.gif Eh thuaj, kohe te vjetra!

109UV

Primus registratum

e re mir...ku e dija un se ishe profesioniste e likose se arres ti /pf/images/graemlins/tongue.gif

ca o likoja e arres njehere? arra te njoma (kur jane jeshile) te futura ne sherbet?

Vals

Primus registratum

Jane arra jeshile po se c'kane nje process te gjate deri sa dalin ke sherbeti (nder te tjera hyn edhe gelqerja ne pune :shrug: ). Eshte e lodhshme ti besh liko me kane thene).

109UV

Primus registratum

ok, i c...tx. atehere pecan pie eshte ndoshta me i mundshmi ne kete rast :tipsy:

ladouce2005

Primus registratum

goja leng me leshoi... :wub:
po iki te ha ndonje gje te mire tani :goofy: se s'kam si e nxjerr nepsin ndryshe :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

BISOU

Primus registratum

LADOUCE PO MUA CA DO ME SJELLESH /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:
ELE UNA JAM HUNGRY :angel:

HELLO AMERIKONSA :wave: :kiss: SI PO JA KALONI SOT???

ladouce2005

Primus registratum

Bisou, mu m'kishte bo durrsaku nje sallate te mire...
gje te embel nuk bleva, se kam premtuar qe do sillem mire...
dhe ti e di sa seriozisht e marr une regjimin e te ngrenit :devil:

bebivogel

Forumium maestatis

hewo ... s'keni ngrene lunch akoma? /pf/images/graemlins/smile.gif

hajde se kam bere qofte une ... yummy

:wave:

BISOU

Primus registratum

BEBA PO UNE DUA QOFTE SE I KAM QEJF /pf/images/graemlins/tongue.gif
UU TE NGROHTA SA TE MIRA PO TJETER CA KE BERE MI /pf/images/graemlins/laugh.gif

LD E DI E DI QE E MERR SERIZISHAMENTE :devil: :eek: PO MCIFU ATY KE ZYRA DHE HA NDONJIGJO TE MIRE :goofy: :kiss:
ME DHANE NJE CHOCOLATE TE MIRE TANI /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vals

Primus registratum

UN ekam heq dore nga cokollatat, jaaaa s'i du hic se lexova qe per cdo cokollate qe ha duhet me vrapu ne treadmill per 45 min. Une e urrej vrapin sa thashe me mire pa cokollate. Keshtu puna! Tani po te kisha liko arre do ta haja pa me vrare ndergjegja se nu kane arritur keta shkencetaret ketu te matin kalorite e likove shqiptare :goofy:

bebivogel

Forumium maestatis

une nuk ha shume cokollata... vetem se kavanozit te Nutella's ja qita fundin sot ... per 2 dite ... pres te me filloje alergjia tani /pf/images/graemlins/tongue.gif

BISOU

Primus registratum

NUK KA BURRE NONE TE ME BEJE TE LE CHOCOLLATEN SE UNE VDES PER CHOCOLLATA PER CHOCOLLATE MOUSE CAKE CHOCOLLATA ME LAJTHIA , CHOCOLLATA TE ERRETA KAFE FARE FARE :goofy: TROUFLES ETC ETC ETC
JO E KAM RRACION NJE NE DITE
ME SHTON HUMORIN /pf/images/graemlins/laugh.gif ILAC#1 :thumbsup:

NUK HAJ SHUME POR AMA VETEN PA CHOCOLLATE SE LEJ /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil: :kiss:

bebivogel

Forumium maestatis

cilat jane efektet anesore te cokollates per ty? ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vals

Primus registratum

Bisou, e ke provuar cokollate te erret fare me vere te kuqe? Si shpirt eshte.
Beba, une mbaroj per Nutella. Kam pas nje shoqe qe i shkonte babi jashte me pune shpesh kur ishim te vogla dhe ai na ka sjelle per here te pare Nutella (isha nja 10 vjec atehere). Shkalluam!

bebivogel

Forumium maestatis

ashtu kam pas bere e une ... mirepo ... mua me ben alergji po te ha shume ... me beso e ha me luge gjelle plot /pf/images/graemlins/laugh.gif ... kurse cokollata keshtu si thoni ju nuk ha shpesh ... e kur ha pak fare sa per ta provuar ... as kekra e gjera te tilla ... me duket se kompesoj sheqerin me Nutellan /pf/images/graemlins/laugh.gif