SHQIPTARET E AMERIKES

bebivogel

Forumium maestatis
Re: SHQIPTARET E AMERIKES

qenka sot ketu Unicorn e me date 2 prape ... /pf/images/graemlins/tongue.gif maybe TV will show it

109UV

Primus registratum

DreaBoba (f),

Pecan Pie i kemi si shpirt se na vijne nga Texas express delivery /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif per me teper vijne ne nje kuti qe thote

"Made in Texas"

vehhyy ghood

drea

Primus registratum

Ah UV-e kur te do qejfi tyve je "cuuuuute as a button". Do vij, do vij per nje kafe kur te me bjere rruga andej nga lagjja jote. :wink: :thumbsup:

Vals

Primus registratum

Une e Drea njifemi virtualisht. Po qe kam dale kusheri me ca veta ketu ne AF. Lere lere, sa bote e vogel.
Bisou, rrezik edhe bashke do dalim kusho :lol: po te fillojme historite e familjeve (pyt LDne). Cape Cod eshte si shpirt, shkoj cdo vere. Per tu lare e ka ujin per ibret krahasuar me SHqiperine por prape, behet pushim i kendshem.

BISOU

Primus registratum

vals.... kusheri me mua???
nga ana e mamit apo e babit /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
po mi me ka pelqyer shume dhe sea food excelente fare fare u kernaqa :goofy:

me thuaj aman si mund te dalim kusho ne te dyja se me duket pak cudi :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif :kiss:

drea

Primus registratum

More po nuk me thate a e perdor njeri SKYPE apo nuk jeni familiar me te????
Sot po iki se darka eshte e zene duke folur me shqiperine, plus qe do bej ca patellxhane te mbushura. Be good rrusha :kiss: :kiss: :kiss:

drea

Primus registratum

Ne fakt, nga menyra e shprehjes, individe te caktuar me japin 'vibe' se i njoh; or have a pattern qe me ngjit. What do I know, une jam e re ketu /pf/images/graemlins/tongue.gif . Flasim.

Vals

Primus registratum

Bisou, kam dale kusho me LD'ne dhe me Hoten. Pyt LD'ne se te thote ajo /pf/images/graemlins/wink.gif

NYC_GUY

Primus registratum

Eshte nje kohe "fantastike " vetem me flihet , ne dreke nja 2 hore shkova lojta sha me ca pleq qe luajne ketu ngjitur punes , si do e shty dhe nje oreeeeeeeeeeeee...........

hot

Hotgirl

bisouje mos e ngjo kte se t'ka rrejt /pf/images/graemlins/laugh.gif

un jom individ hibride...skom njeri /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vals

Primus registratum

Tashti qe je hibrit je, ate mbaje ti, po qe t'kam fis edhe ate mbaje. Do filloj te auction informacion per ty, me bid. Kush me pagun me shume i them "detaje" :devil:

109UV

Primus registratum

po je pergjigje ksaj pyetjes, filloj te paguj per infot:

a eshte kjo ne ate foton poshte emrit te vet?

BISOU

Primus registratum

WAHHH CBEHET MOJ HOTI DHE VALSI DHE LD EHHHHH CNA KA GJET
U BO FISI I SHQIPEVE NE USA /pf/images/graemlins/laugh.gif :eek: :lol:
DUHET ME U MBLEDH E ME E PLEQERU MUHABETIN SE SQEKA GJO KJO PUNE
CA DONI TE PORORSISIM PER DARKE /pf/images/graemlins/laugh.gif :goofy: ????
SE MUHABETI VJEN DUKE NGRENE /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

Vals

Primus registratum

109UV, me co ti mu i her foton tate, te shof a je i bukur apo jo (me demek, a ja vle me te tregu apo jo) pastaj flasim :devil: /pf/images/graemlins/tongue.gif

BISOU

Primus registratum

ASHTU BRAVO ME DOKUMENT SE UNE SKAM FRIKE HIC JOM SI SHPIRT I LOGEL :devil: :goofy: :tipsy: :kiss:
MUA DO MI JAPI VALSI FALAS SE JOM SHUME E MIRE :kiss:

109UV

Primus registratum

bojn c'bojn shqipet...vdesin me u bo i cik shkes... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif ose me bo pimpin' :tipsy: