SHQIPTARET E AMERIKES II

ladouce2005

Primus registratum
Re: Shqiptaret e Amerikes II

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Farmer's Cheese Shiro /pf/images/graemlins/kiss.gif

[/ QUOTE ]
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif e kam provuar po sikur nuk i ngjan shume. Do na besh fergese kur te vijme te jetojme ne Boston?

Indulgence

Primus registratum

Do vini te jetoni ne Boston? /pf/images/graemlins/wub.gif Ce na genjen meeeeee /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

Dolores

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif Cokollata qenka bere cun i prape shqiptar...kujtova se ja mesoi babi ate ik pilu /pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Lenka po jo mi zemer ...salca e kosit behet me kos te kulluar ....jo me kos te zier....gjiza historikisht ne fshatra eshte bere me kos te zier qe pritet edhe kullohet ne fasho /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Indulgence

Primus registratum

Oh ti katunarja e vogel /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif, shume sakte...
Ejjjj! Tani qe e zgjidhet problemin e gjizes, e doni ate receten apo jo, se e gjeta /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

Dolores

Primus registratum

Po tamam andej nga vi une jemi te njohur per bulmet...:D Hidhe recenten bejlere...se ju nga Korca keni qene te krimbur ne pasuri /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif
Indu nuk genjeva meeee...ne perspektive fola /pf/images/graemlins/kiss.gif
E dua dhe vete receten, se mesova te gatuaj shqiptarce ne atdhe /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif hidh receten me vrapppppppp /pf/images/graemlins/goofy.gif
i am drooling just thinking about it /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

nuk ekundeshtoj Dolen hic perpune bulmeti dhe gatime shqiptare /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Indulgence

Primus registratum

Edhe mos na e perpunoni muziken ere /pf/images/graemlins/laugh.gif
Lenke - Ato qe dalin te dyqani i Tasit-ë, i Tasit - ë jane "Vajzat e skolise". /pf/images/graemlins/laugh.gif

O_A_S - Po fushat jane tatepjete mo /pf/images/graemlins/rolleyes.gif! Mirë qenke sot, mirëë /pf/images/graemlins/kiss.gif Pufe Baby O-ne qe te sherohet fare, mire? /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

ODISEA

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif Cokollata qenka bere cun i prape shqiptar...kujtova se ja mesoi babi ate ik pilu /pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

mos e ngaterro babin ne keshtu muhabetesh...
babi i ka mesuar se si te puthi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

ladouce2005

Primus registratum

uau te gjithe ne 18:13 paskemi shkruar /pf/images/graemlins/eek.gif
nami /pf/images/graemlins/laugh.gif
ja te iki pak une se kam cik pune e po ju le radhen, bashke me kete mesusin e puthjeve /pf/images/graemlins/kiss.gif

ODISEA

Primus registratum

O_A_S - Po fushat jane tatepjete mo /pf/images/graemlins/rolleyes.gif! Mirë qenke sot, mirëë /pf/images/graemlins/kiss.gif Pufe Baby O-ne qe te sherohet fare, mire? /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

[/ QUOTE ]
ku di une i shkreti, andej nga tirana i kemi patur fushat naaaaa, shesh te drejta... /pf/images/graemlins/laugh.gif
sot c'ka, me mire /pf/images/graemlins/confused.gif
te con nje te puthur me dore /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/angel.gif

I love new york

Primus registratum

Indu Skolise it is /pf/images/graemlins/laugh.gif
s'po me kujtohej /pf/images/graemlins/laugh.gif

moj si nuk ja kemi marre ndonjhere me qitharo ato kenget qytetare neve.... apo s'i kemi shpirt

e njeh ti ate taqken moj, qe eshte ne wheelchair.. si e ka Dhimitraq something /pf/images/graemlins/booki.gif
Serenatat i qan ai /pf/images/graemlins/laugh.gif

Indulgence

Primus registratum

Ahhhh te isha ca e krimbur, mi Dole, sa mire do ishte /pf/images/graemlins/angel.gif.
Nejse...

Specat me te mire jane Italian Sweet peppers
ypp664.jpg

Gjizen duket ta kripni shume, mundesisht me ate kripen e ashper.
Pastroni specat nga bishti dhe farat dhe mbushini me gjize.
Vendosini ne nje ene plastike ose qelqi.
Siper u hidhet qumesht (derisa te mbulohen), qe duhet te jete i zjere per nje kohe relativisht te gjate qe T'i kete avulluar pak uji. Edhe qumeshtit duhet t'i hidhni kripe.
Enen e mbuluar mbajeni ne nje vend te fresket per rreth 1 jave.

Disclaimer /pf/images/graemlins/laugh.gif: Une s'e kam provuar akoma dhe nuk mbaj pergjegjesi per suksesin e recetes /pf/images/graemlins/laugh.gif.

teab

Primus registratum

Lenka Taqken e njof une. E kam pas taku njehere e nje kohe. /pf/images/graemlins/cool.gif

Indu ato specat me gjize jane si shpirt. Mami im si korcarke qe eshte i bente ndonjehere..kur kishte qejf..lol /pf/images/graemlins/grin.gif

Shiro, uellkome bek /pf/images/graemlins/kiss.gif

Dole, O.A.S /pf/images/graemlins/wave.gif

ladouce2005

Primus registratum

thanks hon'
Candy po te bej nje zile se nuk i hap dot albumet /pf/images/graemlins/kiss.gif

Indulgence

Primus registratum

Hi Candy /pf/images/graemlins/wave.gif Une do provoj t'i bej kete weekend.

Ai Taqka Helena, ka dhene dhe ne Boston dhe Worchester nja dy koncerte...

Kondrapedali

Kondrapedali

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Prit se t'bona me ynyr se jom t'u hongër byrek me djath /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Si t'kina Shire? Si i le robt anej? Po knej si i gjete?

P.S Po vazhdoj me hongër byrekun

ladouce2005

Primus registratum

uaaaa /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif
me jep nje cape mo /pf/images/graemlins/laugh.gif
mire i lashe, por ketu i gjeta semure /pf/images/graemlins/frown.gif
ju mire keni qene? ndonje te re? /pf/images/graemlins/smile.gif

teab

Primus registratum

thanks hon'
Candy po te bej nje zile se nuk i hap dot albumet /pf/images/graemlins/kiss.gif

[/ QUOTE ]

Zemer, mos me urre por ngaqe nuk e njofta numrin nuk e kapa cellin. /pf/images/graemlins/confused.gif /pf/images/graemlins/grin.gif Sorry..po pate kohe me merr ke puna. Check Pm.
/pf/images/graemlins/kiss.gif
Indu..ku jeton ti? /pf/images/graemlins/grin.gif

I love new york

Primus registratum

Ai Taqka Helena, ka dhene dhe ne Boston dhe Worchester nja dy koncerte...

[/ QUOTE ]

Mos fol me per Specat me gjize se me duket po pata nerva do i rrellektoj (fjale e shpikme per momentin kjo /pf/images/graemlins/laugh.gif) qe sot ne darke. /pf/images/graemlins/wub.gif

tashi qe t'a kapish mire una, qumshtin une do e blej nga ato me kanoce, Parmalt qe pihen deirekt nga kutia... ky qumeshti dmth duhet zjere a lot pamvaresisht se eshte ready-made?

AND i duhet hudhur i ftohte apo i nxehte specave persiper /pf/images/graemlins/angel.gif

thanks rrush /pf/images/graemlins/kiss.gif