SHQIPTARET E AMERIKES II

Indulgence

Primus registratum
Re: SHQIPTARET E AMERIKES II

Edhe une budallai qe pres te me dale gjumi me metoda tradicionale, si p.sh. kafe dhe mbledhje... Po shkoj ti fus nje petull me shurup panje /pf/images/graemlins/idea.gif
CNV00096_petulla.jpg

MP_17.jpg

Lenkaaaa - Vere ate avatarin me çakurrela /pf/images/graemlins/wub.gif

Kondre - Asigjo t'modhe nuk du in exhange per kafen, just some unconditional love /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Me qef të modh Indu /pf/images/graemlins/kiss.gif. Ti e din se ka kalo rruga për tek zemra e një mashkulli /pf/images/graemlins/laugh.gif.

I love new york

Primus registratum

stomoku /pf/images/graemlins/lol.gif

Induuuuuuuu /pf/images/graemlins/kiss.gif
Do e vej kur te shkoj ke pia se ktu nuk e kam ate foton me rrakucela /pf/images/graemlins/laugh.gif

Indulgence

Primus registratum

Plluqo - Pse u çudite kaq shume iher, dhe pse e ke shtyp fare ate bencin e shkretë /pf/images/graemlins/laugh.gif. Ta bleu peshqesh ty Pllaqi e, apo Plluqi ia dhuroi Helenes?

Kondre - Dashuri 5-minuçe kjo e jona! S'di me rrejt vallai. Asigjo tjeter s'di me zi apo gatu perveç kafes /pf/images/graemlins/shrug.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Ene un s'kom lyp gjo tjetër Indu kshuqë mos u merakos /pf/images/graemlins/laugh.gif. Me kërkesat e mia mund të shkojm larg neve /pf/images/graemlins/laugh.gif.

FIXHI USA

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Plluqo - Pse u çudite kaq shume iher, dhe pse e ke shtyp fare ate bencin e shkretë /pf/images/graemlins/laugh.gif. Ta bleu peshqesh ty Pllaqi e, apo Plluqi ia dhuroi Helenes?

Kondre - Dashuri 5-minuçe kjo e jona! S'di me rrejt vallai. Asigjo tjeter s'di me zi apo gatu perveç kafes /pf/images/graemlins/shrug.gif

[/ QUOTE ]

U CUDITA SE MU ME THAN QE TI KISHE IK /pf/images/graemlins/lol.gif
JO MI JO PLLAQI PO E MERR PER FAMILJEN NJI /pf/images/graemlins/lol.gif
PO ME SHTYPET SE DI CFAR DREQIN KA ME ATE JOM TU U MORR /pf/images/graemlins/smash.gif
TI FUS NA NJI TE NDRUME TA SHOFI AI PASTAJ /pf/images/graemlins/smash.gif

Indulgence

Primus registratum

Ku kisha ik un Pllaqo? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif
Uuuuu!!! Me lajk cedesin e ri! Do ma japesh nje xhiro /pf/images/graemlins/pickellonja.gif (njof njonen ketu qe kur bleu makine te re, e thoshte gjithe muhabetin shqip, por vetem fjalen "makine" e thoshte anglisht /pf/images/graemlins/laugh.gif)

Haloro - ça kam thy?

Kondre - Ia hudha pra /pf/images/graemlins/rockband.gif

I love new york

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif indo do m'a japesh nje xhiro ate carin e ri qe ke blere edhe ti moj /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

E me sa rrota është ai cari i ri? /pf/images/graemlins/lol.gif .
Indu, kshu në rregull ishim ne po atë kafen s'po e shoh gjëkundi unë /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

besim231071

Primus registratum

E ka kap shpejt anglishten tjetri,ne fakt e ka pase te lehte. /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
Bricin e nices para e theve.

Indulgence

Primus registratum

Shif keta, direkt e mesuan anglishten... /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif Une e "nershmja" i rashe gjate, mos me ia lyp direkt carin e ri Plluqit... Cari im u vjeteru mi Lenke, u bo 2 muj. Iu bi vlera shume shpejt carave te sotshem /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Kane - ma cqaro içik, ça osht brici i nices /pf/images/graemlins/confused.gif

I love new york

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif jo mi joooo se akoma te ri e ke ti, /pf/images/graemlins/lol.gif
pastaj 2 muaj ai cari nuk ka mor vesh se ka qene taze, tashi fillo me u akseleru tamom ai /pf/images/graemlins/thumbsup.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Indulgence

Primus registratum

E me sa rrota është ai cari i ri? /pf/images/graemlins/lol.gif .
Indu, kshu në rregull ishim ne po atë kafen s'po e shoh gjëkundi unë /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

[/ QUOTE ]

Po ja, si pas buke thashe /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif
Espresso%20dai%20beccucci.jpg
Shife vete si po e bej, pa hile dhe nuk mbaj pergjegjesi c'forme do marre ajka. /pf/images/graemlins/laugh.gif

FIXHI USA

Primus registratum

Shif keta, direkt e mesuan anglishten... /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif Une e "nershmja" i rashe gjate, mos me ia lyp direkt carin e ri Plluqit... Cari im u vjeteru mi Lenke, u bo 2 muj. Iu bi vlera shume shpejt carave te sotshem /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Kane - ma cqaro içik, ça osht brici i nices /pf/images/graemlins/confused.gif

[/ QUOTE ]

HI HI HI HI /pf/images/graemlins/lol.gif UNA SE JAP BORXH SA E KOM TE RI /pf/images/graemlins/laugh.gif
vetem helena ka me e perdor se ene ajo ka cilsa /pf/images/graemlins/lol.gif
kur te vjetrohet icik kom me fillu me e dhone /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif

FIXHI USA

Primus registratum

3598235850.jpg

JA PRA KY OSHT /pf/images/graemlins/lol.gif
EC INDU BOJE I GJIRO TE SHKURT /pf/images/graemlins/lol.gif

I love new york

Primus registratum

yyyyyyyyy pllaqi sa te bukur e paske carin ti e re /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

do marr tashi grupin una dhe juhuuuuuuu per xhiro t'fuqishme do jena, apo jo Indu /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

besim231071

Primus registratum

E gezofsh se paske alamet carit per zoten.
Te ri e kam edhe une por te vogel,shume te vogel.
Pata me ua lene nje xhiro,por nuk ju hyn ne sy juve.
doni car e jo shaka ju te Amerikes.