SHQIPTARET E AMERIKES II

albana23

Primus registratum
Re: SHQIPTARET E AMERIKES II

cfare hame, po ja, gjera normale. Byrek me lakra, apo lakra te egra, po jo byrek me hithra. Megjithate une nuk kam qene ne korce dhe nuk e kam provuar kete lloj byreku kshu qe po rezervohem nga gjykime te metejshme.

Indulgence

Primus registratum

Shif sa tolerante dhe pa paragjykime tjtra? Çe do qe je gocë, se do te te isha futur ndonje mbleske per ndonje korçarkë nikoqire /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Po tani ça do thush? Ke nanji justifikim tjetër? /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

[/ QUOTE ]

Ka që ç'ke me te. Jom kalamo i keq ne s'du me e heq postimin /pf/images/graemlins/laugh.gif. Sa cute që je kur blink /pf/images/graemlins/angel.gif.

I love new york

Primus registratum

cfare hame, po ja, gjera normale. Byrek me lakra, apo lakra te egra, po jo byrek me hithra. Megjithate une nuk kam qene ne korce dhe nuk e kam provuar kete lloj byreku kshu qe po rezervohem nga gjykime te metejshme.

[/ QUOTE ]

Byrek me lakra huhhhh /pf/images/graemlins/idea.gif /pf/images/graemlins/rolleyes.gif
OK, as une s'po paragjykoj /pf/images/graemlins/laugh.gif

KOndre mos u kruj shume me specin se s'ka nevoje vetem t'a hash qe te te perveloje, /pf/images/graemlins/devil.gif mjafton t'a mbash edhe ne duar edhe pastaj te prekesh ndonje gje /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mirmjesi iher /pf/images/graemlins/wave.gif

Happy Epifany by the way
befana.jpg

Indulgence

Primus registratum

Gjessssiii Lenka! /pf/images/graemlins/kiss.gif
Mileti, me ne krye Kondren, qe paska bere dezhurnin mbrëmë /pf/images/graemlins/laugh.gif, qenkan akoma nani-nani...

Ju kalamajt e USA! Beni nga nje entry kur te keni nge (once a day, 9-5, thru Feb. 17) ketu te Kacollja Forumi qe te kemi ku te mblidhemi /pf/images/graemlins/rockband.gif

Kondre! Am I still cute like this /pf/images/graemlins/tonguee.gif

FIXHI USA

Primus registratum

kjo albana23 qeka bo member ne dhjetor 28 /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
kur njerezit bojne pemen e vitit te ri ene bakllava /pf/images/graemlins/wink.gif
depresive me duket muve /pf/images/graemlins/lol.gif <font color="blue"> </font>

I love new york

Primus registratum

gjesiiiii Indu /pf/images/graemlins/kiss.gif
si mu gdhive sot

Aman mo n'a ngrej menjen me ato dream home giveways /pf/images/graemlins/angel.gif
s'e di ti qe ktu n'amerike asigjo s'ka for free pamvaresisht se they build businesses on that /pf/images/graemlins/lol.gif

anybody in the mood to jump ne ndonje bisht fshese e t'ja mbathi drejt galaksise /pf/images/graemlins/laugh.gif

Plluqi leje Albanen se eshte e re dhe per vit te ri ka bo byrek me lakra jo bakllava /pf/images/graemlins/cool.gif

Albana, bejme shaka neve keteja eeee, mos u merzit ti se jemi shume rrob gallatatore. /pf/images/graemlins/goofy.gif

FIXHI USA

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif sepse me duket depresive mu kjo albana ti lenke /pf/images/graemlins/booki.gif
ta filloj njeriu albforumin nga byreku /pf/images/graemlins/eek.gif ehhhhhhhhh lere lere cfar nuk na shofin veshet ene na nigjojne syte /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Indulgence

Primus registratum

E more vesh pse ke njel pa ure zotrote?! Se ta kane vjedhur amerikanet qerestene per te ndertuar ket kacollen... /pf/images/graemlins/lol.gif

Po deshe mi! Une do ta fitoj per vete, do ta perdor nja nje vit e ca - dy for party purposes dhe pastaj do ta shes... /pf/images/graemlins/goofy.gif

I love new york

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif po mire e re Plluqo, ca e fidhojne ka politika, ca e fidhojne ka dashnia, ca te tjere nga erosi... kshu shko kjo pune.
Albanes mbase i ishte tek me honger at the time kur u rregjistru edhe byreku im me hithra i ngacmoi shijen /pf/images/graemlins/laugh.gif

Plluqi jam t'u honger ashtu Cheerios te vogla ene tu pi Gatorade /pf/images/graemlins/idea.gif

I love new york

Primus registratum

E more vesh pse ke njel pa ure zotrote?! Se ta kane vjedhur amerikanet qerestene per te ndertuar ket kacollen... /pf/images/graemlins/lol.gif

Po deshe mi! Une do ta fitoj per vete, do ta perdor nja nje vit e ca - dy for party purposes dhe pastaj do ta shes... /pf/images/graemlins/goofy.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gifashtu te lumte, amerikanet te thithin gjakun mi /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif
shushunja kapitaliste, s'e kishte thene kot xhaxhi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Indu n'a s'e mu prish menja, hec e fitojme bashke edhe bejme party me lobster, cold cuts dhe byrek me hithra /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

FIXHI USA

Primus registratum

/pf/images/graemlins/rockband.gif osht u u cmen pllaqi nga bureku me hithra tani /pf/images/graemlins/lol.gif edhe me ca kos te ftohte aty ...obooboboboooooooooooooooo po pihet vera me burek ene me kos moj /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

Indulgence

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
Tani jam tu imagjinu Plluqin me syze te trasha dhe nje liste te gjate perpara:

100 Gram Cheerios: Check!
250 ml Gatorade: Check!
3 ore thithje ajri: 10:00 AM - 1:00 PM
250 Ml Supe me Barishte: 1:00 PM
1 molle te tharte: 3:00 PM
Darke me Plluqin, Sallate Jeshile: 6:30 PM
Helena fainting: 7:45 PM
/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

FIXHI USA

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif tamam e ke /pf/images/graemlins/laugh.gif
lene lene se po me hahet qe tani dreka qe kom morr me vete /pf/images/graemlins/goofy.gif zarzavate te pjekme , patllixhan turshi ( qe e ka bo plluqi) lakra arme ene sa gjojna te tjera te mira /pf/images/graemlins/laugh.gif
kshu e boj una kur marr nga shpia e ha qe ne 11 pastaj ne 3 ja fus ene i drek tjeter ke ai veni me merlusa ene kallamare /pf/images/graemlins/lol.gif

I love new york

Primus registratum

oreeeeeee s'ke turp ti /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
dmth dreken e hake ne mjes, darken me merluca e hake ne dreke, edhe ne darke do me rrujt prap.

po leje ti Indu se osh bo gushinjer ka ca dite Plluqi, nuk me le me prek gjo me dore, do me i bo te gjitha vete, sec ka ca idera healthy e te shijshme /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

Indulgence

Primus registratum

Bravo ti! I mbajte inati - thone. I ke mesuar te beje pete mi? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Plluqo: Bohet nje byrek shume i mire me lakër arme, nga ata me 2 pete qe piqen ne saç. Yumyyyy!

I love new york

Primus registratum

e ti eee, mos e co punen der ke petet se pastaj vec perpajsja i mungon /pf/images/graemlins/lol.gif

une tani du byrek me djathhhh /pf/images/graemlins/cry.gif
nga ato byreckat trekence te vogla qe bejne ne Astoria /pf/images/graemlins/cry.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Hi merikonsa /pf/images/graemlins/wave.gif

Zhilalo /pf/images/graemlins/kiss.gif, Helena /pf/images/graemlins/kiss.gif , sec kena ca koh pa i nigju /pf/images/graemlins/laugh.gif.
Paska plas keq muhabet kuzhine ktu /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif. Po ate kacollen me sa dhoma e ke ti Zhilalo? M'xe muve ajo? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
</font>

I love new york

Primus registratum

eno du byrek una /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ja qasu te te puth iher una ty ke faqja se kam kohe pa t'pa /pf/images/graemlins/kiss.gif
Ajo shpia osht e modhe mi shme mi, pse kollaj qe neve Albforumistat te bejme party aty eeee /pf/images/graemlins/lol.gif
e ka menu kaurri para se t'a ndertote /pf/images/graemlins/lol.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> U qyq, qyq, qyq, ta kisha dit, ta kisha cu me shirazen /pf/images/graemlins/kiss.gif mi kur u kthy /pf/images/graemlins/laugh.gif. M'jep adresen e shpise lenke /pf/images/graemlins/laugh.gif, ene t'shofim cer bohet, po s't'garantoj per rrugen se mund t'jen lodh pilotet ene i kacin nai cap /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif.

Hmmm, mir, mir ajo shpija. Ate dhomen e modhe e kom zgjedh vet /pf/images/graemlins/laugh.gif

</font>