SHQIPTARET E AMERIKES II

Indulgence

Primus registratum
Re: SHQIPTARET E AMERIKES II

Edhe cfare diete qeka kjo me makarona alla primavera mi? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif
Edhe sa per fyi, lobster s'ka sh. ashu sterol... Crabs and Shrimp have the most, keshtu qe lobster lejohet /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Dole - Ndryshimi eshte se ne e kemi pas pare Popeye te Jugosllavi, nderesa keta te Italia /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif shttttt po nuk quhet djete kur jam ne pune mi /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
djeta bohet ne darke kur ulemi bashke per te ngrene /pf/images/graemlins/wink.gif

a e do me bast qe lobsteri ka shume ashtusherol /pf/images/graemlins/lol.gif
i pari eshte shrimp me gati 130 chol dhe pastaj direkte vjen lobster me 85 chol /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Indulgence

Primus registratum

E mi mirë, mirëëë... S'ka dhe AQ shume, desha me thon. /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

I love new york

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif aaaaaaaa ashtu pooooo /pf/images/graemlins/tonguee.gif
gjithsesi une nuk do rri pa e hengre rracionin time te lobsterit kur te vij prap /pf/images/graemlins/laugh.gif

Indulgence

Primus registratum

Hoooo pra mo! What a relief! Thashe se do me duhej të futesha ne magje dhe të bëja lakror apo petanik... /pf/images/graemlins/laugh.gif Lobster nje te "avullume" do... /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

I love new york

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif me shkrive

po ama ai lakrori me hithra ose petaniku me qepe e domate psh te con ne heaven e te sjell back /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Indulgence

Primus registratum

Jeee, jeee... Gud dajët, gud dajët!

Hithrat s'kam ku t'i gjej, por per nje lakror te mire po e ze rradhen tek ime ëmë qe tani... Na e ben ajo nje nate para, dhe sa per ta pjekur, do bej si do bej mo... /pf/images/graemlins/wink.gif

I love new york

Primus registratum

yummmyyy - you are exciting my taste buds /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Helou merikonsa/e. Si keni pas qen juve? Missed me? How shum?

I missed you very very shum /pf/images/graemlins/cry.gif.

E filluat punën juve? Unë tani që u ngopa me gjumë kam edhe një javë për të bo qef (Sa për t'ju bo içik zili /pf/images/graemlins/laugh.gif).

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif për gjith dynjollikun femëror.

I love new york

Primus registratum

blendooo, mua nuk me hapet /pf/images/graemlins/frown.gif( /pf/images/graemlins/shrug.gif
thote "page cannot be displayed" hmmmm

ladouce2005

Primus registratum

Ca behet ketu?
20050114-637-Wake Up thumb.jpg

blendiys

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
blendooo, mua nuk me hapet /pf/images/graemlins/frown.gif( /pf/images/graemlins/shrug.gif
thote "page cannot be displayed" hmmmm

[/ QUOTE ]
Po nashti? /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

nashti lesh, se mos bere ndryshove ndonje gje ti /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

albana23

Primus registratum

po ama ai lakrori me hithra

[/ QUOTE ]

lakror me hithra?? ca hani keshtu ju mi motra se une nuk kisha dergjuar ndonjehere te tille..

Kondrapedali

Kondrapedali

Ashtu hanë /pf/images/graemlins/laugh.gif. Po pse kujton ti se janë kaq djegëse këto /pf/images/graemlins/cooli.gif? Vetëm prej qepëve e hurdhave /pf/images/graemlins/tipsy.gif? Jooooo, duhen edhe ca hislla për të kompletuar kryeveprat /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif.

I love new york

Primus registratum

po ama ai lakrori me hithra

[/ QUOTE ]

lakror me hithra?? ca hani keshtu ju mi motra se une nuk kisha dergjuar ndonjehere te tille..

[/ QUOTE ]

moj moter, duhet te kalosh njehere nga Korça ti - eshte karakteristike andej. por mos i mendo hithrat qe te cpojne gojen, jane te zjera ato moj /pf/images/graemlins/lol.gif

Kondre kishe naj gjo ti /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Indulgence

Primus registratum

<font color="red"> ...Se me dridhen duart nga prezenca jote... </font> /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ka mundesi ta editosh kete shkrimin ti Kondre dhe ta mbyllesh me kshushe /pf/images/graemlins/kiss.gif. Mire qe na thave syte, por ke dhe polë /pf/images/graemlins/laugh.gif

albankëëëë 23, pe nga je ti me?! C'keni ndonje gatese karakteristike andej nga anet tuaja /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

Shiro /pf/images/graemlins/kiss.gif! I had a lovely voicemail from someone with a very zekzi voice /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/wub.gif.

Kondrapedali

Kondrapedali

Indu, edhe po ta editoj unë atë shkrimin me erë, e ke cituar ti dhe dy herë biles /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Me vërte ju ka mor molli e /pf/images/graemlins/wub.gif?

Do filloj të flej mo pak ne të futem mo shpesh ktu /pf/images/graemlins/rolleyes.gif.

Lenke, un ça kisha e thash. Ti do me komentu me djegsin /pf/images/graemlins/devil.gif?

Indulgence

Primus registratum

Po tani ça do thush? Ke nanji justifikim tjetër? /pf/images/graemlins/pickellonja.gif