SHQIPTARET E AMERIKES II

Indulgence

Primus registratum
Re: SHQIPTARET E AMERIKES II

Dole /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/wub.gif - Fenk ju per urimin 1x1... Gezuar dhe paç nje vit te mrekullueshem, plot humor dhe dashuri!!!

ENIII-Shpirtkaaa! /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif. Te pufff fort une ty zhemra logël /pf/images/graemlins/kiss.gif

P.S. Una jam icik kshuuu /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/angel.gif kalamaja, se rritem içik me shumë keto dite /pf/images/graemlins/crazy.gif

shqipe1

Primus registratum

ooooooo hello helloo
une jam nga kanada...
nuk kish tem per shqiptar te kanades:(
po ju jeni mes afer hehe

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Meqe ne France nuk ka njeri po merrem me ju Shqiptaret e Amerikes. ju uroj te gjitheve Gezuar Krishtlindjet. Kam nj moter te vogel mes jush,edhe nje shoqe edhe nje shok edhe disa ish te dashur edhe nje nip edhe nje burre motre edhe plot te tjere Mi mbani mire e? Ju uroj edhe nje here festa te mrekullueshme,ngrini nje gote per ne qe jemi vetem ketej nga Europa Ju dua edhe pse nuk ju njoh,ju puth nga larg te gjitheve sidomos Shirazen ate bjonden me floke te zeza dhe Aragornin qe s'po ma var hiç qe kur eshte kthyer nga memedheu. Doja te vija nje imazh per festat por s'di ta bej. Ndoshta per festat e vitit te ardhshem do t'ja arrij

Indulgence

Primus registratum

Mos ki merak e dashur DAHLIA /pf/images/graemlins/smile.gif. Motren, Aragornin dhe nipin e bukur /pf/images/graemlins/wub.gif i ke ne duar te sigurta, jo vetem se ne ketu Shqiptaret e Amerikes jemi te mire /pf/images/graemlins/pickellonja.gif, por edhe sepse treshja O_A_S eshte loveable... /pf/images/graemlins/kiss.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Thanks,e marte e mira u zbulova fare pa i futur akoma mire kembet ne forum.Cfare te besh.S'di robi te mbaj içik anonimin e vet /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

blendiys

Primus registratum

Pershendes dhe une shqiptaret ne Bregun e Fildishte dhe Uganda!
Shoket e mij, Xonin, Kolin dhe Timin, qe nuk i lashe kopac ne pallto prinderve te tyre.
Xhaxhain qe me bleu bicikleten Mifa.
Shefqetin (komshiun) qe na shiste cakmake pa gaz dhe lulin (bucen e lagjes) qe na cante trapin n'pike te mengjezit.
Suksese! /pf/images/graemlins/eek.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif

blendiys

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Kam nj moter te vogel mes jush,edhe nje shoqe edhe nje shok edhe disa ish te dashur

[/ QUOTE ]
Mire qe motra, kunati dhe nipi tu morren vesh, po te dashurit kush jane? /pf/images/graemlins/laugh.gif

ODISEA

Primus registratum

Nuk i njeh dhe po t'i jape me emra /pf/images/graemlins/tipsy.gif
Jo te tere jane aq te njohur sa ata qe u identifikuan /pf/images/graemlins/laugh.gif
/pf/images/graemlins/wink.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

PRINCE,BATMAN,STEVE TAYLOR,MICK JAEGER dhe SUPERMAN me te cilin shkova vetem njehere sepse ishte shume i zene. Fluturonte gjithe kohen,ohuuu ma shpifi /pf/images/graemlins/tonguee.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Nuk jane hiç endrra por jane copeza kujtimesh qe me kane ngelur prej tyre /pf/images/graemlins/cry.gif Meghithese ata jane plakur tashme kujtimet e tyre ne zemren time do te ngelen te perjetshme /pf/images/graemlins/tonguee.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Helouuuu /pf/images/graemlins/wave.gif, nje pufje per te tere /pf/images/graemlins/kiss.gif .

O_A_S-o ku jeni ju ere se na that syyyyytttt
/pf/images/graemlins/cry.gif (meta me rubinet hap mo /pf/images/graemlins/laugh.gif). Cfare behet ndonje gje ketej? Po festat si m'i kaluat? </font>

disku

UNI

Gzuar festat amerikona. I keni bo bakllavate e?
Teta Razi te fala xhaxhit ee e di ti. /pf/images/graemlins/tongue.gif
Dolo cthot kanadoja?

ODISEA

Primus registratum

Uniiiii, what's up? ... or down /pf/images/graemlins/laugh.gif
Gezuar festat /pf/images/graemlins/wink.gif
Te fala /pf/images/graemlins/wave.gif

ODISEA

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
<font color="brown"> Helouuuu /pf/images/graemlins/wave.gif, nje pufje per te tere /pf/images/graemlins/kiss.gif .

O_A_S-o ku jeni ju ere se na that syyyyytttt
/pf/images/graemlins/cry.gif (meta me rubinet hap mo /pf/images/graemlins/laugh.gif). Cfare behet ndonje gje ketej? Po festat si m'i kaluat? </font>

[/ QUOTE ]
Festat?
Si vetem /pf/images/graemlins/shrug.gif
Gezuar
/pf/images/graemlins/wave.gif

I love new york

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

mire mire mbrita
rrofsh qe pjete /pf/images/graemlins/laugh.gif

e kam thene une, cun flori je.

po gjeli kendoi andeja /pf/images/graemlins/laugh.gif
zogjte u zgjuan??

Dolores

Primus registratum

Nga zeri kokokoooooooooooooo
nga zeri kokoshit morrrrrr
ta gjeta shtepineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
amannnnnnnnnnnnnnnnnn
e nga zeri kokoooooooooooooooooooooossssssssssssssssshittt

Si jeni popull?...cik si stuffed e? /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif