SHQIPTARET E AMERIKES II

Indulgence

Primus registratum
Re: SHQIPTARET E AMERIKES II

Iiiiiiii. Najsi /pf/images/graemlins/shocked.gif.... Ce e ke marrë kaq seriozisht me? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

sweet eda

Primus registratum

miremengjesi..........you guys it's freacking cold........today I swear to god I'm serious 50's ketu tek ne eshte very cold!!!!! /pf/images/graemlins/mad.gif

p.s Indu po joo me xhane, ce edhe une shaka po beja!!! /pf/images/graemlins/tipsy.gif

I love new york

Primus registratum

what a nasty weather here today /pf/images/graemlins/madie.gif
it's not cold po fryn nje ere e qelbur me nje shi te imet qe as cadra nuk funsionon po edhe behesh qull.

Najso in the 50s vertet qeka ftohte aty for this time of the year /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

Dolores

Primus registratum

Sot ktu eshte ftohte po so far ka diell ....po se shepjti do kemi skena nga the survival of the snowmen /pf/images/graemlins/laugh.gif
snowmen-rabbit.jpg

sweet eda

Primus registratum

pashe weather channel qy ne pike te mjesit, edhe gjithandej do ishte shume ftohte..............brrrrrrr , ti shikosh keta ketu jane veshur me xhupa. /pf/images/graemlins/lol.gif...te shkretet floridiane

susglob

Primus registratum

Qesh ti qesh por ne veshim xhupa me muaj te tera ti na qeshke me nje dite qe veshin atje ne FL. PO domosdo jan mesuar te mos shkoj koha poshte 50prandaj.

sweet eda

Primus registratum

qyqa qyqa, iku Shiro u tha Af-ja, ku jeni o njerez!!!!!!

p.s. flying bird /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Alanis

Primus registratum

Ju gocat po dridheni nga i ftohti eee? Ju sikur keni edhe "mjete ngrohese"... apo nga perdorimi i tepert e kane humb funksionin !? /pf/images/graemlins/laugh.gif

sweet eda

Primus registratum

"mjetete ngrohese" nuk kryejne funksionin kur jemi ne pune para kompjuterit.
how about you wherever you are? how's the weather?

I love new york

Primus registratum

ore njerez, Dolka Adams Family n'a ka ditelindjen sot /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

hajt edhe 100 Dolke nga grupi i shqiptareve kudo qe jemi ne diaspore /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

Dolores

Primus registratum

Thanx yllo ec rrembeni nga nji cope....ky eshte per qerasje
cak6.jpg

se kam nji tjeter sekret qe vetem njeres do i jap nji cope /pf/images/graemlins/laugh.gif

sweet eda

Primus registratum

shif kjo tashi filloi me sekrete apappa c'paske qene moj, edhe moshen e thote :jam nje cikezzzz po nje cikezzz me e madhe se ty" tashi me ve ne mendime kur thu je me e modhe, mendohem e them: sa kile me e madhe se une eshte Dolja??? /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Dolores

Primus registratum

Pas ngrenjes se ketyre embelsirave qe me kan dhuruar do peshoj sa te gjitha ju femrat bashke /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Thanx yllo ec rrembeni nga nji cope....ky eshte per qerasje
cak6.jpg

se kam nji tjeter sekret qe vetem njeres do i jap nji cope /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif sec me vjen nje era chocolate moccha somehwere mor amani /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

I love new york

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
sa e bukur qeke mi helena.ti je te avatari?

[/ QUOTE ]

Putro eshte nje aktore qe me ngjan mu /pf/images/graemlins/tonguee.gif
po une jam me e bukur - ja pyet Doloresin, Indun dhe Shirazin qe me njofin /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

hmm ti duhet me i hy mik Berluskonit qe te marresh nje vize per ketu ku jam una dhe pastaj shofim e bejme /pf/images/graemlins/laugh.gif