SHQIPTARET E AMERIKES II

I love new york

Primus registratum
Re: SHQIPTARET E AMERIKES II

POHH ky njeri e ka posesivitetin te lindur /pf/images/graemlins/devil.gif\
edhe virtualisht do qe t'i kete gjerat VETEM per vete kjo mor amani /pf/images/graemlins/devil.gif
moj Shire po ti sikur nuk ke ardhur nga kultura e kooperatives moj vajze, mesohu te sharesh disi, te pakten ato qe normalisht nuk jane exlusive /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif S'du mi! Mos me kerko leje publikisht, po hajde me sqaro n'telefon se cfare po me kerkon /pf/images/graemlins/devil.gif tamam-tamam!!!
Si shkoi mbledhja?

I love new york

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif you like hearing it, dont you /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif
pahhh sa audive qe je ( e shpika vete ket llafin) /pf/images/graemlins/lol.gif

"put the cards on the table" ka pas thone njona /pf/images/graemlins/lol.gif

s'e kam bere akoma mbledhjen, po pres te me therrasi any second /pf/images/graemlins/mad.gif

ladouce2005

Primus registratum

Edhe merr guximin te kullosesh ketu nderkohe? /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Degjo, se shume emra ke fillu me m'thirr, e do me mbetet hatri /pf/images/graemlins/devil.gif
AUDIVE, POSESIVE, ai llafi tjeter qe me the tek AOC kur deshe me m'bo masazh n'publik /pf/images/graemlins/laugh.gif, etj etj
T'a tregoj une ty, po nuk solla nje kallash nga atdheu, e mos me afrohesh dot pa mu lut /pf/images/graemlins/devil.gif

Dolores

Primus registratum

Me leje Kondra mund te fus nji pipeze ke kafja jote ? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Gjesi all /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

sweet eda

Primus registratum

e shkreta chocked. /pf/images/graemlins/lol.gif.......Shire kam nje porosi une per ty te me sjellesh nga Shqiperia, ta kam shkrujt ke tema e kuzhines /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Ne fituam Shiro /pf/images/graemlins/kiss.gif...me kernaqen dje /pf/images/graemlins/rockband.gif

Dolke uuuuu sa e mire qe dukesh, ti kac faqet /pf/images/graemlins/tongue.gif

Tashi Izi s'eshte ketu, po qe kam pa nje enderr me Izin mbreme puuuuuuuuuuu, m'ka bere zbor /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nje puthje per gocat, Kondren s'po e puth se kush vete nxjerr leje puthje per kete prone kaq te deshiruar /pf/images/graemlins/grin.gif

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif Nelka, mos i hajde rrotull po puthe, se ty t'a le pa merak /pf/images/graemlins/devil.gif

I love new york

Primus registratum

o Dolke po thuaji cupkave moj se ku e ke gjet ate kapelen aq te bukur /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/devil.gif
aman c'te shkoka /pf/images/graemlins/wub.gif

Tani dola nga mbledhja /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif

sweet eda

Primus registratum

EDHE UNE TANI SA MBAROVA CA LETRA KETU QE ME VJEN TI HEDH NE PLEHRA ME VJEN......... /pf/images/graemlins/mad.gif

gurax

Pan ignoramus

Hidhi hidhi najso, se une kam parasysh letrat e mia dhe me behet nje kshu, kotke mu ne gryke!

Dolores

Primus registratum

Ok nuk duket mire por kapelja thote NY USA...edhe eshte dhurate nga e dashura Lenke /pf/images/graemlins/kiss.gif...edhe ato shkronjat pink me shkojne se jam cik esmerke /pf/images/graemlins/cooli.gif
Guri /pf/images/graemlins/kiss.gif

sweet eda

Primus registratum

uuuu cute i like that, e vetja kapele qe kam une thote GaP....mbase duhet nderruar se shume common keto te gap-it

Kondrapedali

Kondrapedali

Paskeni ra hys mas kapeles së Dolkes moj.

Dolke, paskom dit me zgjedh /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif, si rrush!

Indu, si qe puna e hundës tënde? Shiko se ka mundësi të gabohesh /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Shire, e ke ti ekskluzivitetin po kto majtas e djathtas jan në mënyrë shoqërore kurse me ty janë pasionante /pf/images/graemlins/wub.gif (aq sa lejon komshiu /pf/images/graemlins/laugh.gif).

Najso, ça s'kuptove ti nga onglishtja ime cop-cop? Të pyta si e ke descendance-ën (descendants). Kaq vështir e ke me kuptu? /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

sweet eda

Primus registratum

me shkrin ti mua me keto: paskeni ra hys!!!- shprehje te nones time hahahah LOL /pf/images/graemlins/lol.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Po kto jon piperi i diskutimit ktu mi. Po s'kujtum gjyshet ça do bojm tjetër?

Shyqyr që qeke ti ktu të paktën. Si o koha anej ka juve? (temperaturën ma përkthe në °C. °C = (F-32)/1.8) /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Këtej nga mu është nja -3°C (26F) dhe do bjeri edhe borë (prap) /pf/images/graemlins/smash.gif.

Dolores

Primus registratum

Kondreeee /pf/images/graemlins/kiss.gif...ktu na mbuloi bora sot /pf/images/graemlins/shocked.gif