SHQIPTARET E AMERIKES II

sweet eda

Primus registratum
Re: SHQIPTARET E AMERIKES II

e di qe mund te kesh te drejte per Kondren nga muhabetet ngjan si baba i stresuar!!!!!! /pf/images/graemlins/blush.gif
tani sa per goca, kur ta beje une timen e do ti, te premtoj qe do jete e bukur(edhe nikoqire) /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Indulgence

Primus registratum

Qenke trimereshe ti Najso... Edhe me dy ore gjume sic je sot, prape gati je te besh cupke /pf/images/graemlins/shocked.gif. Ja keshtu iu do Partia, dmth krushka /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

sweet eda

Primus registratum

po nuk thashe te bej sonte moj jo, e kam llafin per cunin e dyte tendin........ /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

Indulgence

Primus registratum

Hmmmm... Hmmmmm... /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

Cough, cough, cough /pf/images/graemlins/laugh.gif Me fal.... The gje?!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pse e hoqe avatarin Najso... apo do na vesh dhe ti ndonje foto prej verteti /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

sweet eda

Primus registratum

ja shikoje fotoja eshte e imja me bebin /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Indulgence

Primus registratum

Ty te shof une /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif, por bebi sikur s'me ngjaka dhe aq, se ai i joti i ka syte boje qielli...

C'na hapet pune me duket me keta avataret... Me duhet te rinovohem dhe une /pf/images/graemlins/grin.gif

bebivogel

Forumium maestatis

akoma ketu jeni??... cpaskeni qene tere mengjesin keni pire kafe? no sharing? sheesh

helenke hello hun /pf/images/graemlins/smile.gif ....
dolke /pf/images/graemlins/kiss.gif

sweet eda

Primus registratum

une po iki per sot..........flasim neser, hajt paci nje pasdite interesante /pf/images/graemlins/wave.gif

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif me sa kursim i ke puthjet mi, kerkon dhe kafe /pf/images/graemlins/tonguee.gif
/pf/images/graemlins/kiss.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Kisses to you all girlies /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif.

Si keni qen? Me ça jeni mor dje përveç se me pasardhësit e mi /pf/images/graemlins/laugh.gif? Se kush kishte hudh nji hipotez të guximshme dje që megjithse n'gjuh të huj seç bote i efekt të çuditshëm /pf/images/graemlins/angel.gif.

Ku kafja ime /pf/images/graemlins/wub.gif?

Kush o prej veriut knej që me bo i krushqi të fort /pf/images/graemlins/laugh.gif?

I love new york

Primus registratum

TGIF /pf/images/graemlins/rockband.gif
KOndreeee sa demanding je bo edhe ti /pf/images/graemlins/laugh.gif
here

Got%20coffee%201024.GIF

sweet eda

Primus registratum

uuuuu kafja vika ne package /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Great Lenke /pf/images/graemlins/kiss.gif. That's what I need.

(Tu vois maintenant qu'est que ça prend pour m'arracher un bisou? /pf/images/graemlins/laugh.gif)

Najso si e ke pas descendece ti /pf/images/graemlins/laugh.gif?

sweet eda

Primus registratum

si e kam pasur cfare???? /pf/images/graemlins/confused.gif te lutem fol shqip ti e di qe anglishtja ime eshte copa-copa /pf/images/graemlins/devil.gif

Indulgence

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Kisses to you all girlies /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif.

Si keni qen? Me ça jeni mor dje përveç se me pasardhësit e mi /pf/images/graemlins/laugh.gif? Se kush kishte hudh nji hipotez të guximshme dje që megjithse n'gjuh të huj seç bote i efekt të çuditshëm /pf/images/graemlins/angel.gif.

[/ QUOTE ]

Jo po thuj qe nuk jam Psychic!!! /pf/images/graemlins/angel.gif Kam ca dite qe pata nje vibe te forte qe kulla e Pedalajve do shtohet /pf/images/graemlins/wink.gif

ladouce2005

Primus registratum

Indu /pf/images/graemlins/kiss.gif me kishe fol nja dy here ke faqja tjeter, por se kisha vene re /pf/images/graemlins/smile.gif
S'ta marr nusen e djalit moj jo. Merreni ju, e po qe akoma e mire kur te rritet O, e marrim ne per ca kohe /pf/images/graemlins/devil.gif e ja kalojme femijeve te Lenkes me pas...per babysitting t'a kam llafin /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kondre, les bisous il ne faut pas les donner partout, sado te lodhen keto...du ekskluzivitet tek te gjitha /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif
Happy Friday njerezia dhe po nuk u lexuam nga mengjesi, do lexohemi nga pasditja pak /pf/images/graemlins/wave.gif

sweet eda

Primus registratum

si ju pelqejne keto si kepuce te reja............
2793.jpg
/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

ladouce2005

Primus registratum

Najso, kujdes me ate woman qe choked mooooj /pf/images/graemlins/lol.gif
E hidhur shume ishte /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif