SHQIPTARET E AMERIKES II

Indulgence

Primus registratum
Re: SHQIPTARET E AMERIKES II

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
jo mi lal, jam busy po sikur jam icik me e liruar emocionalisht /pf/images/graemlins/shrug.gif(cfare shqipeje /pf/images/graemlins/lol.gif)

i dont mind the work load se jam mesuar me te, i just need to become confidential at what i do /pf/images/graemlins/kiss.gif

[/ QUOTE ]

Shto dhe "Du it, Du it" per Dolken ne fund /pf/images/graemlins/laugh.gif

sweet eda

Primus registratum

du it du it, Dolke( se ca do boj dolja une s'e kam idene , po e them te bashkohem me turmen)

I love new york

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
:D
Kisses jane welcome ne cdo moment /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif
fenk u
Mendjen...s'kam ku shes timen, por te Indut se refuzoj dot, se ka humor /pf/images/graemlins/kiss.gif
Jam cik si me e lire gjoja tani. Pas nja cerek ore do ja mbath te ha japanese /pf/images/graemlins/laugh.gif me S.
Lenke, ke ndonje mendje te vish me ne? /pf/images/graemlins/devil.gif
Kane hap nje japanese food ngjit me Thai Angel, qe duket si farmaci /pf/images/graemlins/laugh.gif prandaj e pranova ftesen.

[/ QUOTE ]

i know e kam pare kur ishte almost gati ne ndertim
i want Sushiiiiiiii ose Thaiiiiiiiiiii /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
una hengra nje sandwich shume te mire qe e bera vete me nje "roasted pepper/fetacheese spread qe e bera mbreme ne darke yummmmm /pf/images/graemlins/rockband.gif
per lunchtime do dal verdalle mos blej ca te brendshme, dmth kanatjere /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

....ooooooooooo mendova se do beje kukurrec per darke /pf/images/graemlins/laugh.gif...if i do it Indu...cfare outcome do ket? /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

Indulgence

Primus registratum

Osht shume e thelle puna Dole...
Une jam tu kerku nuse per cunin, qe thua ti... Shiro, Kondra dhe Najsi kane cuna dhe s'bojm dot krushqi /pf/images/graemlins/laugh.gif Shpresen tani e kam tek ti dhe Helena... Personalitetin ua di qe e keni me majuc /pf/images/graemlins/pickellonja.gif, por ty s'te di mire "bojen" dhe sa fleksible ma ke mimiken... Ja keshtuuuu eshte muhabeti /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

ladouce2005

Primus registratum

Erdha prape une /pf/images/graemlins/laugh.gif
Japonezi ishte great! Emrin e ka J.Cool
Te dukej sikur kishe shku n'diskoteke per lunch /pf/images/graemlins/laugh.gif
Sa hyje, kishte nje DJ djathtas. Salla ishte e ngushte dhe e gjate, me tavolina te vogla katrore dhe karrige transparente bojeqielli, gjate tere murit majtas dhe nja banak, bar-kitchen gjate tere krahut te djathte (pasi kaloje DJ booth).
Me mure mbuluar me guricka te bardha dhe palma artificiale/plastike jeshile. Moderne, ekzotike dhe night club style te kombinume. U konfuzova cik, po ushqimi ishte great /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kaq kisha! Vi prape pastaj per lajme te tjera, se jam busy shopping.
Helen 70% off C, and 50% off vendors. Come down here te blesh nje pale Hudson /pf/images/graemlins/devil.gif

sweet eda

Primus registratum

pah sa te thella ket muhabete moj zj. perikli /pf/images/graemlins/shocked.gif

Dolores

Primus registratum

llastik jam /pf/images/graemlins/devil.gif....problemi eshte se s mi ka dorzuar njeri fotot akoma /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

No problem! Mos harro qe une iki, po ti jep dhe Pllaqi /pf/images/graemlins/wink.gif
/pf/images/graemlins/kiss.gif

sweet eda

Primus registratum

he moj ti do iki di iki te ngeli goja, e morem vesh, po per te ardhur kur do vish?

Dolores

Primus registratum

Ti iken te marten....dite e shenuar per te dyja palet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Indulgence

Primus registratum

Meqe ra llafi... pse ua keni hequr te drejtat kompjuterike Ares dhe Pllaqit ju cafkat e NYC-it /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

Arra ka heq dore nga forumi, Pllaqi merret me bixnec, kshu qe ne kemi dore te lire /pf/images/graemlins/laugh.gif
Dole, s'e kam harruar jo /pf/images/graemlins/smile.gif
Per mua e shenuar eshte dita e neserme, se me 23 e prek token e dashur te atdheut /pf/images/graemlins/laugh.gif, keshtu qe do kemi dy gezime ne dy dite.

Indulgence

Primus registratum

/pf/images/graemlins/shocked.gif Yyyyyyy... Uaaaaaa.... Iiiiiii /pf/images/graemlins/eek.gif E paska nderruar foton Dolka. Po ce me, ugly face te duket kjo ty me... Hajde mëëëndje hajdeeeeee... Po kjo qenka ydh mi, ce s'thoni ju /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif Look at that smileeeee /pf/images/graemlins/cool.gif

Shire - Cfare eshte neser /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

Indulgence

Primus registratum

Shire... Me premto qe cupken qe kam porositur nuk do ma marre Baby O /pf/images/graemlins/wub.gif
/pf/images/graemlins/cry.gif

Ti prit te ta beje nje Kondra... I've got a feeling he may have one on the way /pf/images/graemlins/shrug.gif