SHQIPTARET E AMERIKES II

I love new york

Primus registratum
Re: Shqiptaret e Amerikes II

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif Indu te thrrasim Kondren neve /pf/images/graemlins/devil.gifapo te gjejme any hidraulik available /pf/images/graemlins/laugh.gif

plluqooooooooo i bardhe i bardhe je /pf/images/graemlins/lol.gif

i treme gocat me cekic, duket sikur je anti-feminist pastaj /pf/images/graemlins/tipsy.gif
xhan-xhan gockat ketu, si t'kam thene /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Indulgence

Primus registratum

Jo any Hidraulik available de, se per ashtu kam Yellow Pages.

Kondre! Po mire, si vashdoi vizita usta? Ashtu nejti moma gjith kohes qe punove ti aty? /pf/images/graemlins/lol.gif

FIXHI USA

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif Indu te thrrasim Kondren neve /pf/images/graemlins/devil.gifapo te gjejme any hidraulik available /pf/images/graemlins/laugh.gif

plluqooooooooo i bardhe i bardhe je /pf/images/graemlins/lol.gif

i treme gocat me cekic, duket sikur je anti-feminist pastaj /pf/images/graemlins/tipsy.gif
xhan-xhan gockat ketu, si t'kam thene /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

[/ QUOTE ]
moj ti kupton ti apo jo plluqi osht i zi /pf/images/graemlins/rolleyes.gif pllaqi osht i bardhe /pf/images/graemlins/rolleyes.gif
hej zot /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

I love new york

Primus registratum

dmth te cojme Kondren te te rregulloje your pipes ty Indu eee /pf/images/graemlins/lol.gif

kondra tell us tell us /pf/images/graemlins/rockband.gif

uuuuuu tani e kuptova une Pllaqo, qeke bardh e zi edhe ke avatari ti /pf/images/graemlins/lol.gif

FIXHI USA

Primus registratum

shuqyr /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

I love new york

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif sa i prekshem qe je mer /pf/images/graemlins/tipsy.gif

I love new york

Primus registratum

Indu po naj gjo tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif
e kishe bo fora andej nga sociologjia eeee /pf/images/graemlins/devil.gif
aman ku m'a kishe gjet ate artikujt aq kontroversale /pf/images/graemlins/wink.gif

Indulgence

Primus registratum

Rrnoft Guglla dhe ta gezoni fabriken e burrs! Jam shum i lumtun Q1 marr pjes n'hidherimin tuuuuuj! Rnoft Wikipedia!

I love new york

Primus registratum

kur isha akoma kshu si e virgjer nga Albforumi, nder fillimet e mia, /pf/images/graemlins/laugh.gif isha shume aktive ne te tilla tema, si tek Politika, Feja, Dashuria, Sociologjia dhe Mediat.

i realized qe eshte waste of time /pf/images/graemlins/rolleyes.gif
that's why I stick to bla-bla ke shqiptaret e amerikes /pf/images/graemlins/goofy.gif

Indulgence

Primus registratum

Ça, po na shan me "e virgjer" tashi. /pf/images/graemlins/lol.gif
E di qe eshte waste of time... Une e bej rralle e tek sa per sport dhe per te ruajtur paaaaak virgjerine /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

I love new york

Primus registratum

same reason i do it from time to time /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif

Happy Friday everyone /pf/images/graemlins/rockband.gif

can't wait to sleeeeeep as much as i want tomorrow /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Macka /pf/images/graemlins/kiss.gif edhe une ketej TGIF /pf/images/graemlins/laugh.gif.
Hello to everybody else to come /pf/images/graemlins/smile.gif
Sot ne mengjes kisha nje dhimbje koke qe oleleleeeeeeeeeee /pf/images/graemlins/smash.gif

Thuaj mire qe nuk kisha ndonje takim pune se kushedi c'budallalleqe do kisha nxjerre nga goja /pf/images/graemlins/laugh.gif.

</font>

Kondrapedali

Kondrapedali

Mjesi amerikonsa.
Un marova nga ca dhimje të çuditshme të muskulaturës /pf/images/graemlins/laugh.gif. Nuk e mor vesh se pse por seç kom përshtypjen se ka t'boj me ato 2 sahat që kom lujt futboll mrom.

Menova se do m'ftillojte ment futbolli po deri tashti hala kom flashbacks të bjondes së lyer /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Ma bje i kafe nonjoni/a se bo vaki m'ftillo naicik.

Kush ma sjell kafen m'ka n'dispozicion për çdo pun hidraulike që mund t'ket /pf/images/graemlins/goofy.gif.

P.S. Meqë ra llafi, mo mir morr vesh nga riparimet e dhomave t'gjumit, t'guzhinave, qoft tavolinës qoftë edhe banakut apo të tjerat, t'salloneve, d.m.th të mobiljeve prej druri /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Indulgence

Primus registratum

Rrezik do t'u thoje te gjitheve: "Ne jemi fis i bukur" ose "Ju kam kusherinj" /pf/images/graemlins/lol.gif
Puf Enin una /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Zhilalo /pf/images/graemlins/kiss.gif , ne fis i bukur jemi /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif ene pranojm ene bukurosha tjer qe dun me u bashku me ne vullnetarisht /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondre, sec me ngaterron ti mua ndonjehere, ja ma kap ca si me miza /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif .

Dje lexova per "llimbje sysh" /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif, sot per llimbje muskujsh /pf/images/graemlins/laugh.gif, ere, me ke ke qon tu lujt futboll ti iher ta mor vesh una /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
</font>

Kondrapedali

Kondrapedali

Mjesi Indi /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif.

Se ç'kishe ca probleme për t'rregullu ti. Për më shumë info shiko më lart. Tani ule kokën dhe shiko 3 shkrime më lart /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Eno, dhimja e muskujve erdhi si pasoj e kurës për t'heq dhimjen e syve. Pun dreqi, s'ka i kur pa efelte ansore. Po n'rastin tim as nuk pati efekte drejtsore jo /pf/images/graemlins/laugh.gif.
Futboll kom qon tu lujt me kalamojt e mhallës. Ishim mbledh i tuf me budallenj ne tu i gjëmu topit me sa takat kishim. Eh u pjerdhëm e u plakëm e po na lëshojnë fuqitë ëre /pf/images/graemlins/laugh.gif.

I love new york

Primus registratum

e imagjinoj KOndren t'u vrapu mas topit sikur te kishte twin topat perballe /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
KOndre, menja osht me e forta ka t'gjitha duhet me programu ate /pf/images/graemlins/laugh.gif se komet ene trupi shkojne ka ti coje menja /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

gra si u gdhite /pf/images/graemlins/wave.gif

Eni /pf/images/graemlins/kiss.gif Indu /pf/images/graemlins/kiss.gif

Indulgence

Primus registratum

Qe, me vrap tjetra /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif
tasse.jpg

P.S. Gjith gjojnat e drunit ne shtepi i kam te shkepme, the thyme dmth me shume probleme. Edhe parketet duhen rregullu! /pf/images/graemlins/rockband.gif

PPS. Juve dy te tjerave /pf/images/graemlins/kiss.gif s'iu kam lexu hala /pf/images/graemlins/laugh.gif se isha e xonme tu qa kafen e Kondres dhe t'u kercy pupthi nga qejfi. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
e imagjinoj KOndren t'u vrapu mas topit sikur te kishte twin topat perballe /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
KOndre, menja osht me e forta ka t'gjitha duhet me programu ate /pf/images/graemlins/laugh.gif se komet ene trupi shkojne ka ti coje menja /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

gra si u gdhite /pf/images/graemlins/wave.gif

Eni /pf/images/graemlins/kiss.gif Indu /pf/images/graemlins/kiss.gif

[/ QUOTE ]

Oj ti, nuk qen topat e tetës që m'tërhoqën jo, ishin linjat perfekte të trupit të saj që ma morën frymën për disa sekonda e që vazhdojnë të ma vështirsojnë frymëmarrjen herë pas here gjatë ditës edhe sot /pf/images/graemlins/rolleyes.gif.

Sa për trunin s'kom çi boj, perënia m'ka bo moshkull /pf/images/graemlins/shrug.gif.