SHQIPTARET E AMERIKES II

eniad

Forumium maestatis
Re: SHQIPTARET E AMERIKES II

</font> <font color="brown"> /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif Zhilaloooooo, ku m'ke pa muve ti meeeeeeeeee /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif Ktu vjen era tralltiiii /pf/images/graemlins/laugh.gif </font>

Indulgence

Primus registratum

Nuk te kom pa mi joooo, s'ka trallti fare, mos ki merak... Osht vetem intuite, se kom ca si unexplored paranormal skills una, pranej... Po ta kem gjet vertet, na thuj goce, lle i ndajm bashk fitimet /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Yyyyy Zhilalo, pse s'thu ti paskena ra m'bixinec /pf/images/graemlins/laugh.gif. Po kot s'ka thon robi vjeter, kush gje nji mik gje i ciflig /pf/images/graemlins/laugh.gif; vetem se ne do bojm mo shum se kaq me aftsite paranormalo-zhilalore /pf/images/graemlins/laugh.gif </font>

I love new york

Primus registratum

Fëmra c'kemi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Eni do e marr te puthmen tate me qejf, madje do kem double qejf. nje qe do me puthi Indu dhe tjetra qe puthja vje nga ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

rasheed

Primus registratum

si qenka komuniteti shqiptar ne amerike..si shpirt, vetem femra paska ktu..a na merrni dhe ne nga egjypti atje mer..

I love new york

Primus registratum

Kush o Rashidi e re /pf/images/graemlins/idea.gif

Induuuuu /pf/images/graemlins/kiss.gif ketu po binte nje bore deri para 10 minutash, wow nuk kisha pare aq big a flakes /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/wub.gif
Kur dola nga subway ne mengjes ne Manhatta ishte nje mrekulli e vertete, gjithshka e dekoruar dhe me drita dhe me red bowties (aty ke Bloomies) dhe bora qe binte floke-floke dukej vertet si perralle /pf/images/graemlins/wub.gif
I wish i had some time to stay around, stare and take some pictures /pf/images/graemlins/smile.gif

Indulgence

Primus registratum

I think qe Rashidi, Qemoli ne Azizi osht ai shoku' vjeter nga Xhojzi /pf/images/graemlins/idea.gif, po ka amnesia dhe rregjistrohet cdo 2-3 dite me nga nje emer te ri /pf/images/graemlins/rolleyes.gif.

Edhe ketu bie bore sot, filloi nga ora 6:00 AM, por mua s'mu duk aq e bukur sa t'u duk ty mi romantikja' vogel /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po hot chocolate pi ti mi?
Decadent-Hot-Chocolate.jpg

teab

Primus registratum

Gjesi gjesi gjesi ..Ene kendej ra bore gjithe naten dhe gjithe mengjesin. Sa bukur qe eshte kur e shef boren nga dritarja shpise /pf/images/graemlins/laugh.gif...pastaj kur je tu i dhene makines dhe te duket si kur po te bejne rrotat patinazh n'akull osht gje tjeter mi gra.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Hajt kush do ma shofi filxhanin mu tani se jam tu pi kafen?

/pf/images/graemlins/wave.gif

Me mire te besh patinazh me rrota se sa me taka. Oh si me shtriheshin pertoke femrat sot, pale-pale, sa ngrihej njera paf kemba shtremte e poshte tjetra /pf/images/graemlins/lol.gif

teab

Primus registratum

Lol, tani qesh ne une, po kur spo me mbanin frenat sot ne mengjes po me vinte me qa.. /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

Gomari, dmth makina kapet per frenash edhe i tregohet kush eshte bosi. Ec atyyy, ec ec Toyta, avash aty tashi naaa avash te thashe se s'ta ndrroj me vajin /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

I love new york

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Edhe ketu bie bore sot, filloi nga ora 6:00 AM, por mua s'mu duk aq e bukur sa t'u duk ty mi romantikja' vogel /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po hot chocolate pi ti mi?
Decadent-Hot-Chocolate.jpg

[/ QUOTE ]

Ah cfare rrushi qe je ti, tamam nga ata qe i thonin "afëzali" /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif
Nga produkete kafeinerore, hot chockolate eshte the only one qe pi una /pf/images/graemlins/goofy.gif.
kur te vish ketu next week, hopefully we got some time sepse do te te coj ne nje café andej nga lagja greke qe te thuash "kjo qenka real hot chocolate" /pf/images/graemlins/wub.gif

As vete s'e di pse m'u duk bora aq e bukur sot /pf/images/graemlins/idea.gif
Usually m'a shpif /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Gomari, dmth makina kapet per frenash edhe i tregohet kush eshte bosi. Ec atyyy, ec ec Toyta, avash aty tashi naaa avash te thashe se s'ta ndrroj me vajin /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]

talking about Toyota - it is the best car/ SUV that's good in such conditions, bore dmth /pf/images/graemlins/thumbsup.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Ueeeee, vetëm seksi i dobët qeka paraqit knej sot /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Mjesi fëmra /pf/images/graemlins/kiss.gif. Si ja keni kalu juve? Ju ka mor naiçik molli apo ky deti me tallaze e ka bo efektin e vet /pf/images/graemlins/tonguee.gif?

Un po hiki i here se ajo Toyota teme do vojis përfun. E kom me noze shum po amo për punën që bo i ka hallall /pf/images/graemlins/rolleyes.gif.

Ka i t'puthme t'gjithave /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Lenke, jom tu "pres" lajme ka atdheu un /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Isabelle

Valoris scriptorum

Ueeeee, vetëm seksi i dobët qeka paraqit knej sot /pf/images/graemlins/laugh.gif.

[/ QUOTE ]

... shef po te kishe qene personazh per bene do ta kishim besu qe e ke me tenderness kte muhabet. Ngaqe sje personalisht jam gati te te fus nji dajak dhe te imponoj nderrim mendimi mrena ores !
oj kyyyyyyyyyyy... shok me bukthin /pf/images/graemlins/laugh.gif!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Lenke, jom tu "pres" lajme ka atdheu un /pf/images/graemlins/laugh.gif.

[/ QUOTE ]

Seks i dobet apo seksi qe dobsom zemren tate /pf/images/graemlins/devil.gif
Prit ti prit se anej po bohet nomi, qekf o qejf neper memedhe /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

for all /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif