Mire, mire usta, por pervec asaj qe tha dhe Fanta, qe shumica e lexojne "K" ne venc te "C" /pf/images/graemlins/laugh.gif, ka dhe dislextics si puna ime qe e lexojne Cameri /pf/images/graemlins/rolleyes.gif
/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif - ja po ja bej qejfin Indut /pf/images/graemlins/tipsy.gif
po pse me dukesh ti mu sikur je i Putrak tjeter nga ai "evgu" i Albforumit t'vjeter /pf/images/graemlins/idea.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
ose drro edhe sikur mund t'kesh ndryshu icik /pf/images/graemlins/wink.gif
ke vlla apo moter ti? - ooo se harrova "hi Putrak" /pf/images/graemlins/pickellonja.gif
[/ QUOTE ]
Beja qejfin vetes i her masnej Indut...
saper ate evgun e vogel peng ne zemer e kom dreqin..po cti besh ja nuk do drejtori i forumit me ma kthy prap avatarin...jo po klas punetore ne dhe se rru kush..jam shume i trishtuar.. /pf/images/graemlins/confused.gif
he kur do takohena /pf/images/graemlins/laugh.gif
IK mi pipiruqe mo na caj kryt..shyqyr zotit qe skom kalu ylberin se vallai ca femra si puna jote do kishin ba harakiri a karakiri si i thoni juve /pf/images/graemlins/laugh.gif
ua ua lulki po keshtu sic pretendoke ti mer zere se e ke kaluar ylberin /pf/images/graemlins/laugh.gif Mr. i dike punerat e femrave ti ...ty s te kan dal akoma dhembt e qumshtit /pf/images/graemlins/laugh.gif
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
ja Indu is looking forward te vi ketu kete muaj e te takohet me helenen serish /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/ QUOTE ]
Ce tadhesh ti me /pf/images/graemlins/tonguee.gif. Sikur po bejme ne apo dynjaja gjojna me interesante se ndonje udhetim ne NYC (sidomos kur paguan ndermarrja /pf/images/graemlins/pickellonja.gif) dhe takime me ca rob te bukur... Rri rehat aty Lenka, se po na i ngrehet mendja dhe Kondres te kaloje festat ne NYC edhe ket vit /pf/images/graemlins/tonguee.gif dhe bejme xing ashtu kot... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Putre - po pate ndonje porosi speciale per Helenen ma jep mu se ta coj sagllam dhe te fresket /pf/images/graemlins/laugh.gif
ja Indu is looking forward te vi ketu kete muaj e te takohet me helenen serish /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/ QUOTE ]
Ce tadhesh ti me /pf/images/graemlins/tonguee.gif. Sikur po bejme ne apo dynjaja gjojna me interesante se ndonje udhetim ne NYC (sidomos kur paguan ndermarrja /pf/images/graemlins/pickellonja.gif) dhe takime me ca rob te bukur... Rri rehat aty Lenka, se po na i ngrehet mendja dhe Kondres te kaloje festat ne NYC edhe ket vit /pf/images/graemlins/tonguee.gif dhe bejme xing ashtu kot... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Putre - po pate ndonje porosi speciale per Helenen ma jep mu se ta coj sagllam dhe te fresket /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/ QUOTE ]
Kondra gati eshte mi... sidomos tashi qe bere tallaz-tallaz /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
Indu t'i bej rezervimet una neper Spa, e kinemara e resorante /pf/images/graemlins/pickellonja.gif
S'ngelka gje per mua me nje llaf /pf/images/graemlins/frown.gif
Helen ta mbash mend, ste flas me me goje /pf/images/graemlins/mad.gif
[/ QUOTE ]
/pf/images/graemlins/wub.gif ti s'me flet muve me goje - i dont think so /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif
ja kjo vec per ty
he po tani??? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/angel.gif
D Mr. i dike punerat e femrave ti ...
[/ QUOTE ]
me fal mi shpirt po u kom dhon mesim 48 femrave si puna jote /pf/images/graemlins/smirk.gif
dmth me ato si puna jote u tregojsha barsaleta shokve
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.