SHQIPTARET E AMERIKES II

eniad

Forumium maestatis
Re: SHQIPTARET E AMERIKES II

<font color="black"> Njishtaz, zonin e kom si shpirt (Guri ta konfirmo pa nji pa dy /pf/images/graemlins/laugh.gif)

Dyshtaz, kom pi vez qy me mjes ne jom si gjeli n'qymez /pf/images/graemlins/laugh.gif (s'kishte lidhje me pulat kjo /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif).

Treshtaz, radha e dushit s'm;ka ardh akoma se s'ka ra hala alarmi celularit /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Nji mas treshtazit (se sikur s'm'bite mir /pf/images/graemlins/laugh.gif) kur emigrove n'amerik ti mi dreq /pf/images/graemlins/laugh.gif? </font>

capuni

Primus registratum

...ej t'fus edhe une icik komen ktu ke gjiri Amerikes ..se Fronca m'boni lanet, m'perzuni /pf/images/graemlins/laugh.gif

gurax

Pan ignoramus

Padyshim, cdo gja asht e vertet. Shqiptaret, kane vujt, dhe vujtja i ka ba ma t'fort. Kjo vujtje ama.. kjo vujtje ama... kjo vujtje ama... i ka ba qe sot... kjo vujtje ama i ka ba qe sot ata knojn, ata sot i mbajne rradhet ke dyrt e bankave. Rroft populli shqiptar, rroft populli shqiptar, rroft populli shqiptar. Me ne kendojn' t'gjith! Mos i sha shqiptaret Pink se kush shan shqiptaret ka fy popullin, ka fy kombin, ka fy djepin e demokracise.

Uff.. u lodha! /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif Hiiiiiiiiiiiiii, ka hum Guri /pf/images/graemlins/eek.gif

Kush je ti ereeeeeeeeee, na kthe Gurin ton /pf/images/graemlins/laugh.gif.

pinkparadise

Forumium maestatis

teta /pf/images/graemlins/laugh.gif Franca me Ameriken jane miq te gjithmonshem /pf/images/graemlins/laugh.gif ata na dun per veren dhe djathin, ne i dum per meshire /pf/images/graemlins/laugh.gif

ty cherri, nuk me cudit perzunja /pf/images/graemlins/laugh.gif kush e di ca pislliqesh ke bo /pf/images/graemlins/laugh.gif degjenerate /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

gurax

Pan ignoramus

Po pra, kshu u kriju Amerika nga ata qe bojshin pislliqe ne Europe. S'e ke pa filmin me Tomin dhe Nikolen ti. Po ato ishin nga Irlanda ke filmi! /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> Mu m'duket se osht me cakallin /pf/images/graemlins/laugh.gif. </font>

gurax

Pan ignoramus

Nje sec, o ari ku je? Po te jesh prej pellushi per Zotin jam me ty, mos i ndigjo kto. /pf/images/graemlins/smash.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

prej pellushi eeeee.... /pf/images/graemlins/laugh.gif sa pervers qe je paj zotin /pf/images/graemlins/laugh.gif

M

Mortal

Guest

Gjes, njerez. Te hyn pleviti sot ketu. Macja me miun bashke flene.

M

Mortal

Guest

Shiraz mendje te keqe qe ne sabah tine. Une nje shprehje te popullit thashe "Macja me miun flene bashke", tine direkt mendjen per "Adult business".

/pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

as te kisha lexuar ty me cupe, se nderkohe shkruanje ti /pf/images/graemlins/tonguee.gif
e ja, mirmengjes dhe nje here.
megjithate, ky "adult business" te mban gjalle nese ke ftohte keto dite /pf/images/graemlins/devil.gif
t'a therras Candyn? /pf/images/graemlins/laugh.gif

M

Mortal

Guest

Thirre me , une llaf dua deri ne 5:00 pm /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

E shof qe me paska dale emri per partizane.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guri a me kendon nje kenge? /pf/images/graemlins/laugh.gif

M

Mortal

Guest

Jo me tine, kam pune. Jam ne pune gjeri ne 5:00 pm. (bej sikur punoj)

Dalim, nqs paguan tine /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

ueeee e lexova diku qe ishe qylaxheshe, po kaq e keqe moj? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Candy /pf/images/graemlins/kiss.gif

M

Mortal

Guest

Me thuaj ku e lexove. Duhet te jesh sceptic per burimet e informacionit.
(Jam njecike /pf/images/graemlins/laugh.gif)