SHQIPTARET E AMERIKES II

Indulgence

Primus registratum
Re: SHQIPTARET E AMERIKES II

NAAAAJSSSS Lenka NAAAAAJSSSS! Si "te fortat" ne /pf/images/graemlins/lol.gif

Kondre! Una komplimenti me i modh qe kam marre nga nje femer qe po voziste me mua ishte "Uaaa si i jepke makines ti, si mashkull!" /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Si e fort mi pra. Kurse una komplimenti mo i modh që kom mor ka qen "Ti i jep makinës si i çmendur" /pf/images/graemlins/devil.gif

I love new york

Primus registratum

te pashe .. te pashe u kujtova qe te kisha pare po s'e bera lidhjen.. ti je ai qe vret pulat me pistolete /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

I love new york

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif ca trofeje fitove ke kontesti mo /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ca dmth cute? /pf/images/graemlins/tipsy.gif
mos dmth qe m'i ngre e m'i ul syckat e vettlat si mendimatar i modh /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

I love new york

Primus registratum

po duret n'koke pse i ma?
po meohesh si me gjet i zgjidhje me e fitu ate Laborghinin qe te kane dhene /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
typical male-pleasing compliment /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

[/ QUOTE ]

Më morsh pleshtat. Veç mos u takofshim po po nuk të bona që të të kthejn me forc n'Amerik mos më thonçin Kondrapedal /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Hika una

Hev ë najs uikend kalamoja

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

I love new york

Primus registratum

typical male-pleasing compliment /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

[/ QUOTE ]

Më morsh pleshtat. Veç mos u takofshim po po nuk të bona që të të kthejn me forc n'Amerik mos më thonçin Kondrapedal /pf/images/graemlins/laugh.gif.

[/ QUOTE ]

Yllo, une n'Amerike kthehem me qejf se s'ma ni shume per Kanadane /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Hec ti iher ktu, po s'te bona me dash me u kthy me vrap n;kanad /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

ik iher, hev e najs uikend ene ti /pf/images/graemlins/kiss.gif

I love new york

Primus registratum

Ncuq, po mbaj koken tek duart dhe jo duart tek koka... isha i keputur fare dje ndaj...

S'te pelqejne syckat dhe vetllat e mia ty e ?

[/ QUOTE ]

Ore ti /pf/images/graemlins/lol.gif
t'bukra..t'bukra i ke - hë - u knaqe tashti /pf/images/graemlins/tipsy.gif
Ja have a nice weekend edhe ti /pf/images/graemlins/wave.gif

Dolores

Primus registratum

Gjesiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kafe???

B000B8N6ZM.01-ALVYE3T5WL0WT._AA280_SCLZZZZZZZ_.jpg

Apo KAFEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE /pf/images/graemlins/shocked.gif

7867Sexy%20Man%20Coffee.gif

I love new york

Primus registratum

e ke bo dushin per ke pishina?? po kembet i ke ly me klor /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

pastaj po te kapen duke bere ate pune si ke avatari, dihet se behet uji i kuq edhe perfundon me vesh te skuqura si Cufua /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif