SHQIPTARET E AMERIKES II

FIXHI USA

Primus registratum
Re: SHQIPTARET E AMERIKES II

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Me falni qe nderhyj : o Pllaqo, mos pac kurre probleme prostate plako /pf/images/graemlins/lol.gif ...

[/ QUOTE ]
ishalla o zot /pf/images/graemlins/lol.gif fjalet e tua ne vesh te hallaut /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Merri mbrapsht se nuk i du! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Na dhe ca të tjera

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
_39872017_kerry.jpg

[/ QUOTE ]

jaws.jpg

Ta haj llapën /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Hmmm, "negociohet" do me thon që pazarohet (bohet pazar me i llaf).

FIXHI USA

Primus registratum

Edhe kur te flesh me ndonje femer ne krevat, mos fli kurre me bark poshte se kushedi...

[/ QUOTE ]
e ca do me thone kjo /pf/images/graemlins/idea.gif si shume e koklavitme me duket /pf/images/graemlins/booki.gif

FIXHI USA

Primus registratum

prap se kuptoj /pf/images/graemlins/angel.gif pse duhet me u prish patallonat /pf/images/graemlins/idea.gif ato sikur lahen me duket /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Po kur çahen nga presioni?

Un kshu e kuptoj Tonçen.

Tonçe, qeke i keq ti se ne përmys ngreke krye /pf/images/graemlins/laugh.gif

FIXHI USA

Primus registratum

po ai prannaj ktheheka permys /pf/images/graemlins/lol.gif se fillo kryengritja /pf/images/graemlins/laugh.gif

FIXHI USA

Primus registratum

Per te mos permendur ca ndodh anash...

Pllaqi, andropauze ti e ?:p

[/ QUOTE ]

kete andropauze /pf/images/graemlins/idea.gif una se kuptoj /pf/images/graemlins/shrug.gif munohu me u bo mo i thjeshte me mu se una jom katunar lale si kuptoj kto modernizmat /pf/images/graemlins/wink.gif

Dolores

Primus registratum

yyyyyyyyyyyyyyy ca muhabeti...muhabet ngritjejeeeee .....edhe po pastaj? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Indulgence

Primus registratum

Per te mos permendur ca ndodh anash...

Pllaqi, andropauze ti e ?:p

[/ QUOTE ]

kete andropauze /pf/images/graemlins/idea.gif una se kuptoj /pf/images/graemlins/shrug.gif munohu me u bo mo i thjeshte me mu se una jom katunar lale si kuptoj kto modernizmat /pf/images/graemlins/wink.gif

[/ QUOTE ]
Te thashe te mesoje Greqisht or Pllaq, qe kur te ndodhi ai keqkuptimi kur doje me fol me tet shoqe ne Greqi dhe ai burri botes te tha "OQI" dhe ti e di vete si iu pergjigje. /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif Keshtu eshte edhe puna e andropauzes... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Kjo faqja sepse po ha cik kaba.............anash /pf/images/graemlins/laugh.gif i wonderrrrrrrrr /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif ajo puna greqishtes osht me spec Indu /pf/images/graemlins/devil.gif

kete andropauzen as une s'po e kuptoj.. dale t'a zberthej fjalen njehere /pf/images/graemlins/idea.gif
andro - duhet te kete lidhje me femren, nga androgjen
pauze po i thone pauzes

dmth i bi qe Toncjka te kete thote Pllaqi pauze nga femrat /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/smash.gif - TONCe i marrsh pleshtat e kojshiut pllaqit ti se pllaqi big time time femer action, no femer pause /pf/images/graemlins/lol.gif
Ja keshtu /pf/images/graemlins/laugh.gif

ca hongret per dreke iher /pf/images/graemlins/goofy.gif

Indulgence

Primus registratum

...ehhh, aty afer je, por seksi i kundert ama... Andro o mashklli - tha...

Tonçja e ka thene ne sensin paralel te menopauzes. Sa i mençuuuuuuur me mamkëë /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

akoma ke nji vrime ju e?.....po msonim gjerra te reja ...po s te lini ju me analizime /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

...ehhh, aty afer je, por seksi i kundert ama... Andro o mashklli - tha...

Tonçja e ka thene ne sensin paralel te menopauzes. Sa i mençuuuuuuur me mamkëë /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

aaaaaaa estro i bi t'jete per femren, u kujtova /pf/images/graemlins/lol.gif
gjineka dmth /pf/images/graemlins/lol.gif

me verte qe ishte e felle kjo e Tonces /pf/images/graemlins/lol.gif