Shqiptarët në....Tiranë

gurax

Pan ignoramus
Re: Shqiptarët në....FYER

Kush ishte Porthos nga ata se une i bej lemsh. Te tere njesoj me duken me ate fustanellen me Fleur de Lis /pf/images/graemlins/lol.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> Propozimin do e marrim ne konsiderate /pf/images/graemlins/laugh.gif.

M'i shpjego icik Gurit Portosin /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Mos gjuj /pf/images/graemlins/laugh.gif.
</font>

pinkparadise

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

se di ...ishte njeni qe pinte, njoni qe ishte femraxhi, nje qe ishte gay.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

zgjidhni e merni rolet qe ju pelqejne /pf/images/graemlins/laugh.gif un e kam te qarte identitetin tim per vete /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Portosi ishte ai me i shkurtri me kom te shtremta... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif dhe me mustaqe...floket i kishin te gjithe te gjata...nuk eshte veti distinguese..ok se di si thuhet ne shqip me fal Guri... /pf/images/graemlins/grin.gifTani Porthosi e mbante shpaten ne dore te majte...ishte sallaks...dhe e perdorte mire dreqi..kalin e kapte ne fluturim e siper...hidhej gjithmone nga çatite e kasolleve...dhe binte gjithmone mbi mullare me bar...dhe mundesisht afer ndonje femre gjysem te zhveshur...

te pershtatet Guri? /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

ej, po ti ku i njef mi /pf/images/graemlins/smash.gif

paske histori te gjate me 3musketjeret /pf/images/graemlins/laugh.gif

ke noj gjo per te na confessuar ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

i dashur popull i qytetit te Fyerit...

te na falni per shqetesimin dhe zhurmen qe po sjellim ne qytetin tuaj...

ne ju duam shume dhe mendojme per ju...ata qe jane me origjine nga Fyeri...i duam dy here me shume se te ardhurit pas demokracise ne kete qitet

mendoj se duhet te zgjedhim krietarin e bashkise se qitetit..Pompen ose Posterin...le te debatojne per te pare kush e meriton vertete kete qytet te vyer...

gurax

Pan ignoramus

Wohoo... Porthosi qenka ai qe paaftesite dhe pamundesite e tij fizike, e me karar edhe keto, /pf/images/graemlins/laugh.gif deri ne nje fare mase i kompensonte me nje fat te cuditshem ne larmine e situatave ne te cilat e gjente veten. /pf/images/graemlins/lol.gif Nje gje eshte e qarte, qe s'eshte ai gay per te cilin foli pinku. /pf/images/graemlins/lol.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

shyqyr qe u sigurove Guri...se e pashe dyshimin ne fytyren tende nga ketu ku jam atje ku je ti ( ...dhe pa dylbi /pf/images/graemlins/laugh.gif )

gurax

Pan ignoramus

Me shume se u sigurova, se une s'e dija fare dhe tashti e mesova. Gjynaf Portos qe t'i bien te tera cudirat atij. Ulok po, i shemtut po, vetem bie nga lartesite po... po te ishte dhe gay do meritonte nje seksion ne Louvre! /pf/images/graemlins/lol.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

pse ka Louvre ne Fyer?!!!...si quhet muzeu historik i ketij qyteti?...

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

dil i her nga bulevardi kryesor...se atje do ta kesh... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

e pse s'paska bulevard?!!!
Fyeri s'eshte fshat...Bar rinia ndoshta s'egziston se s'paska fare rob verdalle...ose punojne shume dhe e shumta kane nje mejhone..aty dhe pine noj gote ne darke pas pune..;futen edhe ne net me fol me ne..po ka nja dy dite qe ka shku interneti...them se sonte do jete plot ne darket...po te lutem nje qytet pa xhiro nuk mund ta lesh...

Anana

Primus registratum

Ua qenka hapur teme e re me thashetheme me theks te kuptueshem...

Pershendetje Tironsa.

pppppaa

Primus registratum

Ca tiranca thu ti mi....
Ketu ka vetem fyeranca te peshave te ndryshme...
Po te pelqen rri, po ashtu futja per Ballesh... eshte 4 kodra me tehu /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

Pervec humorit, t'a lene dhe gruan nje xhiro per 5000 leke /pf/images/graemlins/laugh.gif

Anana

Primus registratum

Ua shyqyr qe s'kam grua:) Epo kshu me korresondence s'na lene dot. Se ti shofim perpara su afrohemi se mami kushedi nga na shpien...

pppppaa

Primus registratum

Jo te gjithe... vetem une se jam ivropian..

Oferta per sot;
Paguaj 1 merr 2...
paguaj 5.000 dhe merr pervec Zimit dhe te jemen...

hajde vrushkull bixneci ketej... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif