Shiraqe mos ki frik tu befsha se s'te bEn njeri ban tiee sa te jesh ne Fyer, se njof njerin qe punon ne polici, polic trafiku... /pf/images/graemlins/laugh.gif
ca Esht sembafori mi?? nga ato pocat me ngjyra qe ven ata te bashkise mi??? s'kemi nga ato ne, te na marrin te keqen... nga ato ka vetem ne tirane dhe jasht shtetit.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
jo se e kam Zimin (shpirtin tim /pf/images/graemlins/wub.gif) shume xheloze... ka fryke se mos me rrembejne... se njeher desh me rrembeu njera te me conte ne Ballesh dhe mir qe ishte Zimi qe me mbrojti se tani do isha ne Ballesh... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po ti hajte se i them une qe nuk je e egerrr ti.. dhe dalim te tre nonje xhirro deri ne Mbrostar dhe kthehemi prap.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Eshte e fort ajo... une jam cik si i dobet keshtu prandaj... po hajde se e rregullojme dhe ate pune... mjaft qe mos jesh nga balleshi dhe do e bejme nje treshe.... shetitese... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
jo per shetitje mi jo... si s'kuptoni cik nga jeta ju te jamshmit... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
5000 lek per nje ashtu miii... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
ashtu s'du une se s'kam nevoje /pf/images/graemlins/wink.gif
ti shif mos perfitosh naj gjo per vete, mos me shit mu ashtushe /pf/images/graemlins/tonguee.gif
tafmaqar /pf/images/graemlins/tonguee.gif
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.