Shqiptarët në....Tiranë

pppppaa

Primus registratum
Re: Shqiptarët në....FYER

Shiraqe mos ki frik tu befsha se s'te bEn njeri ban tiee sa te jesh ne Fyer, se njof njerin qe punon ne polici, polic trafiku... /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

u rrofsh /pf/images/graemlins/laugh.gif se i kaloj dhe semaforet ne te kuq pergjithesisht meqe me pelqen rreziku /pf/images/graemlins/tonguee.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

.....mmmmjjjjaaaaaauuuuu....
shyqyr zotit qe te doli i mik me pushtet /pf/images/graemlins/laugh.gif

pppppaa

Primus registratum

ca Esht sembafori mi?? nga ato pocat me ngjyra qe ven ata te bashkise mi??? s'kemi nga ato ne, te na marrin te keqen... nga ato ka vetem ne tirane dhe jasht shtetit.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

hahahahhaah
Poster, do me besh nje shetitje neper Fyer, se te premtoj do sillem mire me Lulzimen /pf/images/graemlins/laugh.gif

pppppaa

Primus registratum

jo se e kam Zimin (shpirtin tim /pf/images/graemlins/wub.gif) shume xheloze... ka fryke se mos me rrembejne... se njeher desh me rrembeu njera te me conte ne Ballesh dhe mir qe ishte Zimi qe me mbrojti se tani do isha ne Ballesh... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po ti hajte se i them une qe nuk je e egerrr ti.. dhe dalim te tre nonje xhirro deri ne Mbrostar dhe kthehemi prap.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

pppppaa

Primus registratum

Po vetem po te veme Zimin ne mes se me rremben ti mua pastaj... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

po ti pse ke kaq frike mo? /pf/images/graemlins/laugh.gif
ok, po per Zimin s'ke merak hic? /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

ti Pinko shkon meson andej nga erosi emra e gjera dhe vjen me tremb gjahun mua ketu? s'ke turp /pf/images/graemlins/laugh.gif

pppppaa

Primus registratum

Eshte e fort ajo... une jam cik si i dobet keshtu prandaj... po hajde se e rregullojme dhe ate pune... mjaft qe mos jesh nga balleshi dhe do e bejme nje treshe.... shetitese... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

po ishe shume i dobet, s'te dua /pf/images/graemlins/laugh.gif
po mbaj vetem Zimen /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

mbaje o xhan /pf/images/graemlins/laugh.gif se do te te mbaj ngroht neteve te ftohta te dimrit /pf/images/graemlins/laugh.gif

pppppaa

Primus registratum

Si te duash mi... mu m'lusin /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S. Zimi jepet 5.000 Lek per nji here... 3 here 12.000 lek.
Perfito nga oferta /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

per nji shetitje neper Fyer 5000 leke mo? /pf/images/graemlins/sleep.gif
mu m'lusin per vete /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Dolores

Primus registratum

Ndaj s behen dot tregtar te medhenj shqipot /pf/images/graemlins/lol.gif

pppppaa

Primus registratum

jo per shetitje mi jo... si s'kuptoni cik nga jeta ju te jamshmit... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
5000 lek per nje ashtu miii... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

pompa

Primus registratum

ky eshte nje vizionar (theksi tek 'nar') /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

ashtu s'du une se s'kam nevoje /pf/images/graemlins/wink.gif
ti shif mos perfitosh naj gjo per vete, mos me shit mu ashtushe /pf/images/graemlins/tonguee.gif
tafmaqar /pf/images/graemlins/tonguee.gif