SHQIPETARI ME I KEQ NE HISTORINE TONE????

SHQIPETARI ME I KEQ NE HISTORINE TONE????

Kohet e fundit ketu ne Angli u be nje sondazh per te zbuluar britanikun me te keq dhe...guess what???TONY BLAIR rroku shumicen u votave!!Po sikur te benim nje sondazh te tille ne SHQIPERI,kush mendoni se do te shpallej SHQIPETARI ME I KEQ NE HISTORINE TONE?????Une,personalisht,mendoj se ENVER HOXHA(djalli ia perziefte kockat) e meriton kete titull!!!

shqipe

Primus registratum
Re: SHQIPETARI ME I KEQ NE HISTORINE TONE????

Un ja jap Voten Sali Berishes....
(Megjithese jam ne dyshim a eshte me i keq apo me idiot /pf/images/graemlins/frown.gif )

Erison700

Forumium maestatis

Zogut
(i ati e kam fjalen se eshte turp me u thon atyre "mbreteror").

une_une

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Xander:
[qb] Zogut
(i ati e kam fjalen se eshte turp me u thon atyre "mbreteror"). [/qb]
Dikush me lart tha Sali Berisha. Jo!
Sali Berisha meriton titullin "Kryetar i Budallenjeve"

Daja i Zogut Esad Pashe Toptani. Ai qe firmoste ne emer te Shqiptareve dhe ne favor te Serbeve, ne konferencat qe u bene, ne kembim te nje Shqiperie te me te cunguar se eshte sot por cifligun e tij dhe perkrahjen e perjetshme te serbeve(te pakten keshtu i premtuan). Aq sa shoqerite e rilindjes dergonin qindra telegrame sistemit gjyqesor francez te e lironin Avni Rustemin. Aq i urryer u be figura e Esad pashe toptanit tek Shqiptaret.

ruud

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Xander:
[qb] Zogut
(i ati e kam fjalen se eshte turp me u thon atyre "mbreteror"). [/qb]
shihet sa njohuri ke per historine.....u ju do doni nje Enver tjeter qe tu gropose me shume se cu ka groposur...

Alba Shehi

Primus registratum

Per mua mund te kete mjaft figura negative ne historine e popullit shqiptar,por nuk besoj te kete pare historia e ketij vendi te vuajtur tmerre me te medha sesa ne kohen e Enver Hoxhes .Ka patur tradhetare qe ne koherat e arbrit e shekuj me vone,por nuk ka patur nje diktator qe te cmende e lemerise nje popull te tere per 50 vjet rresht dhe qe vazhdon te kete ndikime te pacrrenjosura tek shqiptaret. Une as qe mund te mendoj dike tjeter me negativ se ai. Mesa duket ne shqiptaret harrokemi kollaj... :rolleyes:

Kollarja

Primus registratum

Ylli Popa
Majmuni qe ka nje hale me medalje dhe dekorata deri ke gjunjet per anti-shqiptarizem, por pak e dine qe eshte akoma gjalle.

Tironsja-Si-Shpirt

Primus registratum

Ua e temerrshme. Akoma e doni Enverin more qenie te pagdhendura? Ky eshte kulmi i absurditetit. Per Sali Berishen?
E po kur ju duket vetja ne gjendje te gjykojne Berishen edhe ca kolopucave ketu ne chat, mos ngelt njeri me kembe pasaj kur thot Vani. Si keni mbushur ditet e nuk keni kapacitet te gjykoni Berishen, moret vesh o njerez?
Peace

DARIO

Primus registratum

o shqiperi kot me shqiptar kot pse rrini tu shajt kot se ju e dine se me i keqi ka qene Enver Hoxha
dhe tani me sala e zoga mos te mirrna se ne po flasim per ,e te keqin
nese gjithe te mirat dhe me mend ne koke

edda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Tironsja-Si-Shpirt:
[qb] Ua e temerrshme. Akoma e doni Enverin more qenie te pagdhendura? Ky eshte kulmi i absurditetit. Per Sali Berishen?
E po kur ju duket vetja ne gjendje te gjykojne Berishen edhe ca kolopucave ketu ne chat, mos ngelt njeri me kembe pasaj kur thot Vani. Si keni mbushur ditet e nuk keni kapacitet te gjykoni Berishen, moret vesh o njerez?
Peace [/qb]
Bute mi goce, çke qe hypen perpjete kshu?
Je tironse apo tironse te bani Sala???

edda

Primus registratum

Me i keqi sigurisht eshte Enver Hoxha.
Me trapi Sale Berisha

mostro

Putraku

pse kemi patur dhe histori kshu????
mesa di una historia e popullit tone ka qene shume e zeze,cfare prisni juve qe te dilte noi rob zoti nga mesi i llumit.......

SUNRISE Nga i madhi sumply red /pf/images/graemlins/laugh.gif

Skam emer

Primus registratum

Enveri pa diskutim.
dhe kjo vec per nji arsye: eshte i vetmi qe me veprat e tij shkaktoi eksodin me te madh te Shqiptarve (rreth 1 milion) ne historine e ekzistences se Shqiperise si shtet me vete. Eksode te tilla kane shkaktuar Turqit ne shek XV dhe Serbet ne shek XX.
lista vazhdon:
Sala-Torollaku nr 1
Tosi-Hajduti nr 1
Meta-Hajduti nr 2 (ky eshte barazim me Meksin)
Zogu-nuk di c'te them se jam i rri po gjithe ate flori vodhi dhe ai m...
Vetem Sala nuk ka vjedh dhe per kte i heq kapelen

AL PACINO

Forumium praecox

-fatos nano- dhe lejeni enverin rehat megjithmen ska lon gjo pa bo persa i perket poshtersive,por imagjinoheni shqipnin ne 1938-1944

Dri hajrizi

Primus registratum

Pershendetje!

Ore u kane lene mendte fare?
Po nuk eshte veshtire te vecohet me i keqi i shqiptareve.
Enveri pa asnje konkurrent te peraferte.
Po te ishte fjala per me te keqin e Europes athere do i konkuronte Neroni.
Lereni ore Salen e Zogon se ata asnje te keqe nuk kane bere. E pse sjane lejuar te bejene te mira fajne e kane vete shqiptaret.

Yasemin

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Danri:
[qb] Pershendetje!

Ore u kane lene mendte fare?
Po nuk eshte veshtire te vecohet me i keqi i shqiptareve.
Enveri pa asnje konkurrent te peraferte.
Po te ishte fjala per me te keqin e Europes athere do i konkuronte Neroni.
Lereni ore Salen e Zogon se ata asnje te keqe nuk kane bere. E pse sjane lejuar te bejene te mira fajne e kane vete shqiptaret.

Keshtu mendoj edhe une.. vec se mbas enverit ka edhe disa ftyra tjera te palezecme..po te gjith aty aty jan..e kam fjalen per shoket e tij qe mundohen sot me "permirsu" gjendjen e shqiperise..duke vjedh sa munden..i njofim te gjithe..nano & company...
bote ironike..
C'ti besh??....