shqipetaret e anglise

MANTIO

Primus registratum
Re: shqipetaret e anglise

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Pershendetje dhe ty Dushku dhe falemnderit per pergjigjen. Ke te drejte kur flet per trajtimin. Ai trajtim dhe ai dallim qe behet ndermjet njerezve me detyroi te dua te iki nga Greqia. Megjithate une vendimin e kam marre dhe nga fillimi i marsit "bye bye Greece". Dhe e pafsha vetem per pushime dhe plazh.

[/ QUOTE ]
Ta them sinqerisht as per pushime dhe plazh s'dua t'ja shoh bojen atij vendi ,ka plot vende te bukura SHQIPERIA ku mund te kaloj pushimet dhe te bej qejf.
Megjithate fat te mbare Mantio /pf/images/graemlins/thumbsup.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

[/ QUOTE ] /pf/images/graemlins/smile.gifOK. Falemnderit.

ilirarberi

Forumium maestatis

po ne qe kemi ngecur ktu ne gerrqi si tja bejme

[/ QUOTE ]
Eja de,si t'ja bëjmë?

ere

Primus registratum

po ja kohe peribret..o cuno mire je ne greqi ..eshte keq per pune vetem se jeta behet 100 here me mire se ketu..po mendoj ne te ardhmen te transferohem ne greqi sigurisht te kem garant punen..

ere

Primus registratum

e di qe ka shume rracizem atje po mua nuk e hyn kjo..plus kam shume njerez atje dhe e bejne jeten sh me mire se ketu..mgjth nuk jam kundra dhe nga ato qe thone per greket po dhe shqiptaret u kane dhen shume shkaqe qe ata te veprojne me shqiptaret ashtu po nejse ky eshte muhabet tjeter te cilin nuk dua ta argumentoj...
nuk e di po keni degjuar cfare nuk bejne shqiptaret ketu?! para ca kohesh degjova ne lajme nje grup prej 4 vetash zezak midis tyre 1 shqiptar kishin qelluar dhe perdhunuar 2 vajza angleze 17 vjecare; njera vdiq ndersa tjetra shpetoi duke treguar ngjarjen...

we_dont_play

Primus registratum

e kam dedgjuar! doli ne gazete faqe te pare! ishte ne band me to! zenka midis bandash! po prape nuk mund ti gjykosh shqipetaret pergjithsisht me cfare bejne kriminelet!

ilirarberi

Forumium maestatis

po ja kohe peribret..o cuno mire je ne greqi ..eshte keq per pune vetem se jeta behet 100 here me mire se ketu..po mendoj ne te ardhmen te transferohem ne greqi sigurisht te kem garant punen..

[/ QUOTE ]
ç'farë?Garant punën?Ku?Në greqi?Moj vajzë e mirë,mos u nxito.Më duket se e shikon nga pikëpamja turistike greqinë,por mos bëj gafë të lësh anglinë dhe të vish në greqi për të jetuar dhe punuar.

popkin

Forumium praecox

nje per angline kure ishem i rii ishte mire fare se aqe dishem sme bente pershtypje asgje megjithse ikishem letrat
po tani km qyshe ne nantor pa pune jose ska pune po ste behet me punua &lt;£250 ne javeste dalin me pagu shtepine &gt; meta pashkoll ajo eshte nje gje qe nuk munem mje zevensua ?!!!!tani se di cfare kam po sme behet me nej ma ne angli po ku te shkoj une jam rrite ketu tegjitha memorit e rinise jane ne angli
ejane shume gjera ku nuke munem mej zevensua po jeta ika kto
kjo eshte shum e ransishme kure ishem i rii kishem shume prespektiva per veten time po koha iken
ja tani doshem me pase nje kalama ajo eshte shume e veshtire per mu kame shume kohe qe menohem cfare me ber per tu martua ! ta marre shqiptare apo te huaj per qefe shqiptare po une nuke njof asnje shqiptare me duket se jemi shume te cuditshem
epra kame shume gjera qe ikam kaluar te mire ete keqija

e une mune te them qe jane shume si un e

DEVIL-girl

Primus registratum

MANTIO !
Ti e paske pare vete goce jeten ktej dhe pak a shume ke nje ide, ne fund te fundit i thone pyet 10 e bej si do vete, po une do te thoja se krahasimi mes Anglise dhe Greqise ka male ne mes, mjafton te duash te punosh dhe te kesh nje kualifikim dhe jeta eshte shume me e mire ktej, duke pas parasysh qe ti ke vizituar zonen (per mendimin tim) me te keqe te Anglise dhe te ka pelqyer, jam e sigurte se gjithkund tjeter eshte shume me mire, dhe do jete easy per ty, nga sa thua se vullneti per pune/shkolle nuk te mungon. Nje gje ta kesh parasysh para se te mbledhesh rracet per ktej, po nuk fole anglisht mos bej gabim te nisesh, /pf/images/graemlins/booki.gifbej kurse dhe pastaj...
Ne ke pyetje te tjera lidhur me dicka tjeter ktej, me bej nje ze ne pv, do te te ndihmoja me aq sa mundem. /pf/images/graemlins/wave.gif

GJYSHI

Gjyshi

Elushe pershendetje
kemi dhe nje teme tjeter tek koktej diskutimesh,ku jeni o shqiptaret e anglise
Diskutim te kendeshem

ere

Primus registratum

Hahaha Dushu vetem ne te 2 e kemi koken atje..
Shoke shoqe po ju deklaroj qe ndodhem ende ne Angli. Transferimi im per ne token helene u anullua. Flm per keshillat.
Nejse tani kam nje teme tjeter per te diskutuar.
Mbase e keni degjuar se c'thone ne mediat shqiptare per shqiptaret qe kan mar nenshtetsin britanike duke dhen identitet tjeter! Thone qe do meren kto ceshtje ne shqyrtim dhe mund tu heqin dokumentat?!
Un skam degjuar asgje nga mediat britanike por shqiptaret ktej i ka zen paniku.

juxhoxhjaj

Primus registratum

ca thone keta te ambasades se do debojne shqiptaret qe kane mashtruar autoritet britanike duke thene se jane nga kosova por ishin nga shqiperia,tani do nisnin hetimet

ere

Primus registratum

Shumica e shqiptarve qe jan ketej ashtu kan genjyer dhe se di pse e kan kap me ne pasi sjemi rraca e vetme qe kemi genjyer per identitet pa len menjan turq,indian,zezak etj qe jan shum me teper sesa ne dhe kan dhen identitete te kunderta. Jo ore po s'na ecen neve!

abs

nuk e di...

Pse s'na ecen?
Eshte kjo tipike vec per shqiptaret athere gjeni djemt e vajza arsyen.
Thua anglezet te jene ato qe akuzojne?

ere

Primus registratum

Apo kosovaret? Apo??!
Apo vec ne shqiptaret shkojme tek ujku si qengji.
Ne ambasaden britanike ne shqiperi kan shkuar qindra dokumenta te shqiptarve me identitet kosovar ku kerkojn viza per familjaret e tyre ne shqiperi. Tani ktu ja ben mu apo jo? Qe del haptazi qe ti ke genjyer per identitet etj.

deatruk

Primus registratum

e po turqit apo afganistanet e tej ,nuk e kane bere kete hap,per te terhequr njerez,kurse ne shqipot ,pa zene ven mire ,o burra t`erheqim ,familjet,mire kjo,por kaq budallenje ,edhe duke lexuar kerkesat per nje vize ,prap i hyne kesaj pune.
ajo qe kam degjuar un eshte ,jo se do tuaheqin doc... por thjesht duan te dine kush janepra ke kane ketu brenda,kuptohet me ndonje gjobe nga mbrapa,qe mund te arrij deri ne 5000£ ose dhe ndonje pazullim dalje per 2-3 vjet.Kuptohet per ate kategori me mire te paguajne sesa te mos dalin per pushime.por per nje gje te jeni te sigurt ,llogjikisht doc... nuk do t`ja marrin.
ah edhe se do tju duhen te bejne doc nga fillimi me origjanilitetin e tyre.