Shqiperi - Danimarke !!!!!!!

McByrek

Primus registratum
Re: Shqiperi - Danimarke !!!!!!!

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] Nje dite perpara me ftyr te zhgarravitur :eek: ka per tju lon gruja tfleni ndivan ere /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Grate jane gjithe jeten me ftyra te zhgarravitme dhe ne s'themi gjo. S'u bo qameti se lyhemi dhe ne i here :cool: /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:

ervin

Primus registratum

I ka vdek nona qe do ham dru kesaj here.Me ate ekip qe ka grumbulluar Brigeli do ti hame nja 2 petulla me duket.Nuk kemi as mbrojtje as sulm.Po dhe Lala i demtuar mesfusha cope-cope.Se si do na veje halli kete here nuk e di.Mbase na shikon ai lart.....

McByrek

Primus registratum

Normale qe po e menduan te gjithe si ty, dajaku na pret. Ec or burre se daneze jane. Nuk dine me lujt futboll me vende mesdhetare

zamir muqiqi

Primus registratum

[qb] E pse qenka mire :confused: se fito ndonjeher kombetarja futbollit e :rolleyes:

kush e shpiku kte shprehje mer amon?! ndonje tifoz apo rilindas (me falni per injorancen ne kte rast). [/qb]
se kush e ka shpike ska fort ransi mendoj une por ty nese ste pelqen mos e kendo.shqiptar me zori s'bahet kush.mu per vedi me pelqen te jem dhe ta them dhe e di se kam edhe shume shqiptare te tjere qe nuk ju asht ba gjaku uje

O SA MIRE ME KENE SHQIPTAR
:rockband: :rockband: :rockband:

Kliton

Primus registratum

Dua te fitojme te shtunen po e di qe do jete ndeshje e forte...me e mira qe mund te marrim them se do jete barazim. Di ndonjeri nese ndeshja jepet live ne ndonje faqe ne internet??

inter_forever

Primus registratum

Nuk shef dot gje ne internet jo...llafe jane...Ndeshjen e kaluar nuk e pashe dot edhe pse u futa shume shpejt...
Fundja shofim komentet ne direkt edhe tek top channnel ose tek tifozatkuqezi...

Me sa lexova me duket se danezeve u mungojne 2 mesfushoret kryesore...megjithate ata kane shume lojtare dhe i zevendesojne...

Kliton

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lyncestian:
[qb] www.medialb.com me duket se duhet te futesh ne server 2 ore para se te filloje ndeshja sepse me pas ngarkohet shume faqja dhe nuk hyn dot.
shnet [/qb]
Ah lere medialb ...heren e fundit e prita 2 ore rresht dhe mezi dukej figura megjithese interneti ishte i shpejte. Me sa shoh do shohim komentet live nga futbolli.com aghhhhhh
Rrofsh gjithsesi

fiat COUPE

Primus registratum

VALLAJ KET NESHJE MEZI PO E PRESIM,
JEMI NJA 20-25 SHQIPTAR KETU NE GREQI QE DO E SHOHIM BASHKE KET NESHJE?
SHQIPERIA DO FITJ PA ASNJE DISKUTIM , AS QE NUK E DISKUJ ABSOLUTISHT KET MUABET.
SHQIPERI - DANIMARK
3 -0

McByrek

Primus registratum

Qe do fitojme e presim. Por te mos behemi egoiste. Po morem nje fitore me nje gol diference, ose nje barazim, te jemi te kenaqur them une

TeanD

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Tiranosaur:
[qb] Qe do fitojme e presim. Por te mos behemi egoiste. Po morem nje fitore me nje gol diference, ose nje barazim, te jemi te kenaqur them une [/qb][/QUOTE

po keshtu mendoj dhe une
dhe ne na mungojne disa lojtare
dhe do aktivizohen nja dy futbolliste te rinj qe nuk i kemi pare se si luajne ne fushe

do zoti nuk na bejne te qajme

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga ZAMO-SHKODRANI:
[qb]
[qb] [/qb]
ty nese ste pelqen mos e kendo.[/qb]
nuk eshte se nuk me pelqen por nuk ja di melodine :confused: s'e kam degjuar ndonjehere per fat te keq :shrug:
kush i di notat ti vere ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif

zamir muqiqi

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga ZAMO-SHKODRANI:
[qb]
[qb] [/qb]
ty nese ste pelqen mos e kendo.[/qb]
nuk eshte se nuk me pelqen por nuk ja di melodine :confused: s'e kam degjuar ndonjehere per fat te keq :shrug:
kush i di notat ti vere ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
qenke me te vertete fatkeq.po ndize najhere tv ose del najhere ne shesh se e mson melodine.mos rri shume ne pc se te lodhen syckat.dil e shiko qa bahet rrotull ose mos hyr kendej nga tifozat por tek tema tjeter
"INJORANCA NE SHEKUJ"
pak ma lart e ke :rolleyes:

xhoni

Primus registratum

Zamo...mos na e luj flobon se e kemi cunin me te mire te forumit.
mbase jeni keqkuptu....lenini llafet dhe hajt forza shqiperia

xhaxhi_eli

Primus registratum

Dje eshte demtuar ne stervitje dhe çipi. Jemi pa mbrojtesa /pf/images/graemlins/frown.gif
Vazhdoni te shpresoni ne rrezultate 3-0?

Uroj te bejme nje ndeshje te bukur, dhe te marrim ndonje pike

Di njeri ne ca ore eshte ndeshja?
Sikur e jep TVSh, ca eshte gjithe kjo potere per ndeshjen ne internet? TVSH shifet ne te gjithe Europen me satelit /pf/images/graemlins/laugh.gif

gentilushi

Primus registratum

une them se po beme gol te paret edhe kemi mundesi te marrim pike.ndersa po na bene ata gol te paret iku e gjithe ndeshja.se ne ashtu mbyllemi ne mbrojtje pastaj.

rosela

Primus registratum

shpresojme qe kuqezijte te na dhurojne nje tjeter fitore,nje tjeter emocion te forte!!!sa bukur do te ishte...do te kishim nje arsye me shume per te brohoritur "O ZOT SA MIRE ME KENE SHQIPTAR"

FORZA SHQIPERIA!!! :rockband: :rockband: