Shqiperi - Danimarke !!!!!!!

ervin

Primus registratum
Re: Shqiperi - Danimarke !!!!!!!

Une kam shume deshire qe te fitojme si te gjithe shqiptaret,por duhet te jemi realist per kete ndeshje nuk kemi gje ne vije.Per mua nje barazim do te ishte si fitore.

Urojme qe fati te jete me ne kete here.

Forca Shqiperia !!!

McByrek

Primus registratum

Mbrojtja do te jete e gjitha ne dore te futbollisteve te rinj, te cilet kane deshire te konfirmohen si emra ne kombetare dhe kam pershtypjen se ne keto raste ata luftojne ne menyre shume me agresive se titullaret dhe sjellin rezultat me te mire. Por pika jone e dobet eshte si gjithmone sulmi. Nuk e kemi gjetur akoma nje bomber qe ta nxjerre golin "nga varri" si i thone llafit. Me Igli Taren s'kemi gje ne vije sepse eshte tashme i ngathet dhe i plakur. Bushi eshte pordhac, ndersa Myrtaj ka komplekse kur del para portes dhe s'ka qullosur kurre asgje ne Kombetare.
Panorama pra eshte kjo: do te kemi nje mbrojtje te forte ku te rinjte ndoshta s'do te lejojne te pesojme gol, por njekohesisht kemi nje sulm te tredhur i cili me shume gjase nuk do nxjerre gje ne drite. Ne keto kushte, them se barazimi do ishte rezultati me i pritshem.

Tifozishqiptar

Primus registratum

Sote ne kufirin Kosove-shqiperi jan arrestu 30 tifoz nga Prishtina pasi kan tentu qe ta kalojn kufirin ilegalisht (neper mal).

Nga Prishtina kan mar rrugen per ne Tirane 5 autobusa (Dardanet-Prishtine) ku 30% prej tyre nuk kan pas pasaporte. Nje dite me par organizatori i dardanve ka mar nje dokument nga vet kreu i policis ku i lejon edhe ata tifoz qe nuk posedojn dokumenta te duhur qe ta kalojn kufirin. Por kreu i policis kufitare e injoron dokumenten te cilen i lejon tifozet te kalojn dhe keshtu fillon ekcesi ne kufi mes tifozve dhe policis. Ne kufirin kosovar erdh edhe krye polici i kufirit shqiptar (shqiperis) qe ta lus kolegen e vet (pasi ishte femer) qe ti lejon tifozet ta kalojn kufirin pasi eshte per te miren e kombtares. Ajo idiote e injoron edhe lutjen e kolegun nga Shqiperia, dhe keshtu i detyron qe tifozet ta kalojn neper male kufirin. 30 tifoz kapen ne kufi kurse nje numer i madh kalon ne anen tjeter. Prej 30 personat gjenden momentalisht ne burgun kufitar ku i kan trajtu si kriminel te rend. Shume makina e Buse(kombi) jan kthy nga kufi pasi ajo police idiote nuk ka leju qe te kalojn, por mos te mendon ajo qe mbaron kjo pune. Ajo duhet ta paguan kete qe ka be ajo dhe nese ka percjell pak tifozerin ne kosov do ta din se cka e pret. Sonte jan nisur nga shkupi 2 autobuse, 4 nga tetova shpresojm qe ata nuk do te ken ndonje problem gjate rruges. Per tifozet nga Mitrovica, Gjakova, Kacaniku nuk kam informata.

S6T6N6

Forumium maestatis

NUK DUA QE T'IU DIZINFORMOJ (shpresoj qe te mos jete e vertete edhe pse burimin e kam te besueshem), POR PARA PAK CASTESH ME ERDHI NJE TELEFONATE DHE ME FTOI QE TE LUAJA DYSH (2) NE SKEDINE NDESHJEN SHQIPERI - DANIMARKE PASI ME THANE SE ESHTE E SHITUR NGA FUTBOLLISTET TANE...

Florus

Forumium maestatis

edhe te bastet kjo ndeshje nuk ishte e kuotuar :idea: dicka do kete :smash:

InaRocks

Primus registratum

go shqiperia go go go go go
:rockband: :rockband: :rockband: :rockband:

we love you so much shqiperia

do fitojme apo jo po po po po
wwooohhhoo
shqiperi_danimark 3-0 ka per te dale ashtu ma thote zemra.lol nuk ka ndeshje pa bertitur per shqiperin tone a dini se une lol kur fitoj shqiperia me greqin lol pa pare lojen dhe beja tifozllik lol eh ku me e pare lojen mor lal aahh anyway

Forca Shqiperia

S6T6N6

Forumium maestatis

Po pra pikerisht, une kam disa llogari te hapura neper shoqerite e basteve jashte Shqiperise dhe ky miku im nga qe e di kete gje me njoftoi mua qe ta ve dysh ne koke per Danezt... Une akoma nuk kam vene asgje pasi pres dhe nje telefon tjeter si dhe nga qe me duket e pabesueshme qe te bejne nje poshtersi te tille pasi nuk po luhet me klube...

Florus

Forumium maestatis

rrofsh durrsake :kiss: edhe kualiteti duket i mire :thumbsup:

Enion

Primus registratum

O durrsake ca vendi te tvklan.com duhet te futem per ndeshjen?

Florus

Forumium maestatis

pjesa pare mbaroi me porta te paprekura.
forca per pjesen e dyte :thumbsup:

InaRocks

Primus registratum

/pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif go shqiperia go go no matter what we will win :rockband: :rockband: :rockband: