Shoqeria kthehet ne dashuri?

andrea 123

Primus registratum
Re: Shoqeria kthehet ne dashuri?

Faleminderit per mikpritjen LR dhe persa i perket fotografise nuk besoj se do te jete e mundur. Me vjen keq per ty!! Megjithate kjo nuk do te thote qe une nuk dua qe t'i perdor ato 100 rreshtat. E keqja e vetme dhe e madhe eshte se kur postova e bera sepse me pelqeu tema dhe jo per te bere prezantime.

Po je i interesuar pse asnje çun nuk me ka thene qe nuk ndien gje per mua, nuk eshte sepse jam nje e parezistueshme por sepse kam paraqitjen, humorin dhe zgjuarsine qe t'i bej te gjithe te bien ne rrjeten time.

Le_Routard

Forumium maestatis

Andrea, edhe mu m'vje keq qe m'doli huq sugjerimi, dhe jam dakort me ty qe fotografin e rrjetes nuk ja vlen ta postosh. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Ps. Mos u nxef shume me shakat e mia se i kam pa te keq. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Ema

Goddes

Ncuq,nuk e ka fare per te keq,e ka per te miren tate! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: andrea</div><div class="ubbcode-body"> ... por sepse kam paraqitjen, humorin dhe zgjuarsine qe t'i bej te gjithe te bien ne rrjeten time. </div></div>

...dhe ja ke arrit qellimit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_boohoo.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Sa bukur i bike mi goce /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif !

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

andrea 123

Primus registratum

Do me falni besoj per vonesen e pergjigjes. Po çuditem sepse siç duket tema nuk ka fare rendesi por me teper rendesi paska qe te vesh ne diskutim apo te ironizosh( nese ia arrini) ate çfare shkruajne te tjeret.

Duket qe debati eshte jashte programit. Anyway, s'ka kuptim te kthesh pergjigje per gjera pa rendesi.

Edhe meqe shoh qe disa jane te interesuar per mesataren dhe endrrat, do benit me mire te hapnit nje teme per kete.

P.s. Kush ka realitetin nuk ka pse t'i thyhet asnje enderr se tashme i ka te realizuara.

S

Scorpion

Guest

andrea Mireserdhe ne Albforum fillimisht!

Ndjenjat jane jashte kontrollit te njeriut dhe ne qoftese dikush bie ne dashuri me shoqen ose shokun e vet ky nuk esht mekat. Edhe nqs nuk bie ashtu siç permend ti ne rastin tend, nuk eshte ndonje humbje e madhe.

Ka qe e mendojne ndryshe, si ata me lart, keto gjera s'jane te ndara me thike, derisa ne momentin kur dikush i provon i ndodhin... Nejse...

Shifni si i intimidoni antaret e rinj? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/cry.gif

Andrea mos u merzit se e kemi bere si rekrutimi i ushtrise forumin, te thumbosim shume ne fillim qe te testojme sa do ti rezistosh armikut po re rob /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Ty bravo te qofte konfidenca e larte ne aftesite e tua dhe shpresoj qe te jesh sa me e lumtur dhe e permbushur ne gjithcka qe merr persiper.

abs

nuk e di...

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: tushi</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: abstract</div><div class="ubbcode-body">...qe shoqnija te mbetet vec ne rrangun e shoqnis (simbas teje Zog) them se duhet me pas b*** sic thote poplli.

</div></div>

Abs sa ma shume be** me pas femna aq ma e zorshme asht shoqnija tham une /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whistle.gif

ps a e ke seriozisht ti apo tallesh /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif </div></div>

Tush s'me paske kuptu llafsin /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
b*** ishte fjala per burrat mor djal /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif
se vajza (sic asht thane ma siper) e ka n'dor' tan' lojen,
o ta jep, o s'ta jep ...te drejten natyrisht!

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

o ta jep, o s'ta jep ...te drejten natyrisht!

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Dhe ne kete rast shprehja popllit, mos ja kerko se sta jep, po merja se s'thot gjo, nuk eshte shprehje mire se e ha vet mrena sa krahu. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Shume interesante, se kisha pare kete temen...me pelqyen shkrimet e juaja...te pakten arrij te dalloj ata qe e kane provuar nje gje te tille...

Patjeter qe egziston...patjeter qe mund te kthehet ne dashuri te deshtuar...me e keqja eshte se ke humbur shokun...se per dashuri mund te biesh prape me vone me dike tjeter...

Mendoj se ndonjehere nuk eshte dashuri ajo ne te cilen kthehet miqesia apo shoqeria...eshte thjesht te njohesh intimitetin e tjetrit...do te kesh pak me shume...duke menduar qe e njeh mire dhe ke plot ndjenja pozitive ndaj tij...kur me nje shok tregon dhe ndan pothuajse gjithçka...thua...pse mos te ndaj edhe pak me shume...

Mua me ka ndodhur...nuk ishte dashuri...ishte thjesht...nje ndjenje kalimtare, jo e qendrueshme...gati gati...kuriozitet fizik... qe beri te mos shihemi me pas per nje kohe te gjate...gabuam te dy...mendonim se ishte e mundur!!!
Dhe aty kuptova qe kisha humbur nje shok...dhe me e veshtira eshte te pranosh qe ke gabuar....dhe akoma me e veshtire te nderrmarresh hapin ti e para...per ta ripare...per te rivendosur marredheniet qe kane egzistuar...

Ne kete pike...nuk u gabova...miqesia ime ka rilindur...me te njejtin person...preferojme te jemi vetem shoke...mund te them pa asnje problem qe mund ti mbaj vellon nuses kur ti vije ne mend me u martu ndonjehere /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

abs

nuk e di...

...mos ja kerko se sta jep, po merja se s'thot gjo

bajm vet'sikur s'dum, ose sikur s'marrim vesht gja /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
se ku i dihet si del bostani, zemer kuq apo /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
sa misterioze jan kto pun' eh /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif
masanej na bajm logarin' nese s'del ashtu sic dona na, purgjithsine e mban ai /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

prandaja shokun e mir' s'ban me e ba me ashtu vedin me doren e vet /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

ps: masanej kur e merr gjane pa leje njashtu asht /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

pss: ku i gjeni ikonat mre, se un vec 1 mbaj mend--&gt; ket':D

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

sa here te shof ty verdalle...une vdes te dal nga tema dhe te jap ca perqafime /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

madje madje...jam gati ta kthej shoqnine ne dashni te forte... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devilchilli.gif

abs

nuk e di...

m'fut n dore PA lejen teme (dmth baj sikur se kam mendjen) ta dish se ja fute vedit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

perqafim te madh /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wub.gif

PS: s'ishte gja ai shoku mi? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/cry.gif
nese po jep pak info please /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devilchilli.gif se ndoshta e funt robi n' pun /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_dance.gif

poeti_perlotur

Primus registratum

Per mua shoqeria mund te kthehet ne dashuria po jo ne shum raste. duhet te jesh i sigurt per ate qe ndjen perndryshe do humbasesh edhe dashurin edhe shoqen / shokun

Julianna

Primus registratum

Ndodh... dhe sic thote oklendi, i humb me pas te dyja.
/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif

ivlin

Primus registratum

po sigurisht qe kthehet dhe eshte kufiri qe kalohet pa e kuptuar fare dhe eshte si thika me dy presa.