Shoqeria kthehet ne dashuri?

Re: Shoqeria kthehet ne dashuri?

Ka mundesi mos te flisni me mesazhe te koduara ju te dy? Kush ka fuqi te aranxhoje gjithe goglat jeshile ne menyre qe te gjej mesazhin? /pf/images/graemlins/lol.gif

Nga halli edhe shoqnia kthehet ne dashuri. /pf/images/graemlins/tongue.gif

abs

nuk e di...

fjal me vend'- qe shoqnija ta ven' e ta heq'...dashnin /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

veç dashnin.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

u74

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ka mundesi mos te flisni me mesazhe te koduara ju te dy? Kush ka fuqi te aranxhoje gjithe goglat jeshile ne menyre qe te gjej mesazhin? /pf/images/graemlins/lol.gif

Nga halli edhe shoqnia kthehet ne dashuri. /pf/images/graemlins/tongue.gif

[/ QUOTE ]

Shih.. shihh sa e holle kjo puna e "mesazhit" si puna e rainbow flag , noshta nuk e kane prej hallit... ku i dihet.. !

zog

Primus registratum

vet fjala shoqni vjen prej s'q1 pra quhet shok ai qe nuk t'q1 oqe e q1. normalisht shoqnia ka pas qene vetem midis burrave. me grate nuku ka pasur ndonjehere.

tani ne kohet moderne kur femijet rriten byth e breke çuna e goca, po behen gjithe shoke e shoqe e po shtohet numri pedeve.

zog

Primus registratum

misogyne = (si) miza ne guzhine.

pse mij çik, ti tek nje mashkull kerkon shoqerine apo hajdarerine ?

zog

Primus registratum

si dhe t'gjith ata qe martohen me femra te njohura ne shkolle, internet, forume, chat, etj, shoqerine e kthejne ne dashuri ose pa u ndalur tek kjo, drejt e ne martese. tek ky forum me duket se ka pasur plot raste, qe jane finalizuar, e shume me plot te tjere qe jane ne negocim e siper per finalizim.

fatkeqesisht ose fatmiresisht jeta sot na mundeson me perpara shoqerine e pastej dashurine e martesen.

zog

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
non!! sans blague?!!

[/ QUOTE ]

deshe me thon sans bague ? oui oui sans bague jam gjithanej.

abs

nuk e di...

...qe shoqnija te mbetet vec ne rrangun e shoqnis (simbas teje Zot) them se duhet me pas b*** sic thote poplli.

personalisht shoqnine e dikurshme e kam hala shoqni me plotkuptimin e fjales!

tani ka dhe ndonje gru qe (pa asnje lloj motivi konkret) i ka than burrit: o prit shoqnin me absin ose ... /pf/images/graemlins/eek.gif
ca me ba /pf/images/graemlins/laugh.gif burrat gjinden gjithmone para veshtersive.
mir qe ka burra e burra...

zog

Primus registratum

abstakto shoqeria me nje femer, nuk eshte tjeter veç dashuri e deshtuar. por mendoj se dhe martesa eshte dashuri e deshtuar.

bebi

Primus registratum

un' kam shoke straight prej shum' vitesh q1 kam nda e vazhdoj me nda shum' gjana (pervec intimitetit kuptohet, se mos na ngatrrohet zogu /pf/images/graemlins/laugh.gif ) , e duhena shum' fort po zogu ka kajher' do teorina, o mijo dijoo !

zog

Primus registratum

vetem se posti jot eshte kot, jashte teme. çeshtja nuk eshte a mund te kete nje femer shoke, po a me keto shoket a mund ajo te martohet.

qe ka shok, nje femer sot, kjo kuptohet ndryshe ai qe ka hap temen nuk do ta kishte vene re kete fenomen e as do ta shtronte per zgjidhje.

bebi

Primus registratum

ti per hir' t'fejeses q1 kena pas bashk' mos e quj kot postimin mor zog ! e para kjo.

e dyta, nuk jam jashte teme sepse shtjellova nji pik' t'asaj q1 ti q1 ishe mrend /pf/images/graemlins/laugh.gif the.

e treta dhe e verteta /pf/images/graemlins/laugh.gif : m'kishte marr' malli /pf/images/graemlins/grin.gif

tushi

Valoris scriptorum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: abstract</div><div class="ubbcode-body">...qe shoqnija te mbetet vec ne rrangun e shoqnis (simbas teje Zot) them se duhet me pas b*** sic thote poplli.

</div></div>

Abs sa ma shume be** me pas femna aq ma e zorshme asht shoqnija tham une /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whistle.gif

ps a e ke seriozisht ti apo tallesh /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

andrea 123

Primus registratum

Nuk e kam ndjekur shume diskutimin dhe jam e re ne forum por do me pelqente shume qe te thosha dhe une mendimin tim.

Nuk besoj se shoqeria kthehet ne dashuri dhe as e anasjellta. Kete e them nga eksperienca sepse personi me te cilin jam "e lidhur" u be shume kohe qe me vjen nga pas dhe fillimisht ka qene nje mik i imi.

Por mund te them se nese midis miqve ka diçka me shume ajo eshte thjesht nje ndjenje qe vjen nga te qenit bashke per shume kohe.

Ju keshilloj te gjithe atyre qe mendojne se jane te dashuruar me nje mik, qe te thone te verteten, por vetes se tyre. Para se te bejne çfaredolloj gjeje te jene te sinqerte dhe te kuptojne ç'fare ndiejne me te vertete.

Ne vendin e tyre une nuk do ta duroja dot nese ai mik do te me thoshte ne sy qe nuk ndien gje. Epo, s'ma ka thene asnje çun deri tani.

Le_Routard

Forumium maestatis

Ne vendin e tyre une nuk do ta duroja dot nese ai mik do te me thoshte ne sy qe nuk ndien gje. Epo, s'ma ka thene asnje çun deri tani.

Si fillim mire se erdhe ne forumin tone Andrea. Ketu zokoni eshte qe antaret e ri prezantohen si fillim qe ta marin vesh te tjeret me cilen kane te bejne.

Keshtuqe une do doja te pyesja a na flet pak per paraqitjen tende te jashteme qe ta kuptojm edhe ne perse nuk te ka thene asnje cun deri tani.
/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Ps. Mundesisht nje fotografi me rroba banjo do fliste me shume e me mire sesa 100 rreshta. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif