Shoqeria kthehet ne dashuri?

Jane

Primus registratum
Shoqeria kthehet ne dashuri?

Mendoni se mund te lind nje ndjenje dashurie nga nje raport miqesie?
Nese po, do te sakrifikoje shoqerine per te qen i/e drejt-i/e sinqerte me vetveten ???
Nese po, duke konsideruar shkembimin e ndjenjave dhe refusimin qe mund te merni, jepni mendimin tuaj!!!
Jane te mirepritura edhe eksperienzat personale...

maty

Primus registratum
Re: Shoqeria kthehet ne dashuri?

Nga te erdhi kjo ide ty?
kush eshte shoku sma paske then akoma ti mua

Po te duash behem ndermjetese?
/pf/images/graemlins/laugh.gif

Jane

Primus registratum

Inspirimi me erdhi nga "strano amore", shprehuni pa probleme,jetes nuk i dihet.
Nje fjale e pa thene ndryshon nje jete te tere!!!
(mund te perdorni edhe anonime)

TjeTersiShT

Primus registratum

Shoqeria kthehet ne ndjenje.Se eshte dashuri apo s'eshte kjo s'kuptohet sepse ne momentin qe nje mik nga nje cast ne tjetrin apo nga nje periudhe ne tjetren e ke perkrah si te dashur,atehere...te themi te verteten:Emocione sic mund te provohen me nje djale me te cilin qellimi i vetem per te cilin ti shoqerohesh me te,eshte te krijosh nje lidhje...nuk ka!Une them,mgjte,dhe per hir te ketij elementi qe mund te mungoje...nje lidhje me nje mik eshte shumefish me stabel dhe e forte se sa nje lidhje tjeter(te pakten ka probabilitet me te larte)sepse nderkohe qe me nje person cfaredo(ne sensin:jo mik)stabilitetin e lidhjes e sheh kur kalojne ca vite,me nje mik stabiliteti eshte karakteristike qe e koheve te fillimit.Ka shume respekt,ka shume komunikim...mbase jam pjese e kesaj te vertete!

Diddy19

Su@mi

Shoqeria kthehet ne dashuri qe c'ke me te. S'ka gje me te bukur te ndjesh dicka me shume per ate qe deri dje e ke patur shokun/shoqen me te mire. Por duhet te jesh i sigurte per ndjenjen: nese lidhja s'ecen rrezikon te humbasesh jo vetem te dashuren/in por edhe shoqen/shokun.

popkin

Forumium praecox

po mundet shoqja ose shoku munde tejet dashuria maemrekullushme /pf/images/graemlins/kiss.gif
per gjith jeten te gjesh nje shoq sitedone
eshte njegje shume e bukure per gjithe jeten
merre mose eler te ikun segjen mev /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

marina s.

Forumium maestatis

Vintage,jam krejtesisht dakord me ty.

Nese me te dashurin-en ke patur miqesi me pare,atehere komunikimi,afrimiteti,besimi,jane karakteristikat me te theksuara te raportit dashuror.

Une kam qene gjithmone kunder prishjes se shoqerise ne ato raste kur ndjenja eshte kalimtare(sado e forte qofte ajo...eshte si zjarr qe digjet pernjehere e pastaj nuk mbetet me asgje). Por kur behet fjale per dashuri...mua do me kishte pelqyer shume ta kisha patur mik perpara te dashurin tim.

ados

Primus registratum

shoqeria kthehet ne dashuri ?? :..Cjane me keto brockulla qe nxirrni..Beni mer open relations..keshtu qe i keni edhe sex-in dhe shoqerine ne nje..!!
shoqeria po u kthe ne dashuri eshte si te veshesh kepucet per se mbrapshi dhe pa lidhse!!

u74

Primus registratum

Prej ketu del qe djemte kane te drejte kur e dashura thote jo po kete e kam vetem shok , shoqeri.. vetem kaq... !
Sic duket ka me shume gjasa dhe shanset jane qe midis nje djali dhe nje vajze raportet te anojne drejt lidhjeve intime edhe pse ne fillim jane nis thjesht shoqeri .

Diddy19

Su@mi

Akoma s'kemi fole per probabilitetin qe ka te ndodhe nje gje e tille prandaj mos nxirr perfundime. Se te ishte sic thua ty i bie qe cifti te izolohet ndaj botes qe e rrethon, ndryshe mundesia per te njohur dhe pelqyer nje tjeter qe nuk eshte i dashuri jot ekziston gjithmone.

u74

Primus registratum

S'diskutohet qe mundesia per te pelqyer nje tjeter qe nuk eshte i dashuri/dashura eshte gjithmone , por kur marrdheniet shoqerore me seksin e kundert jane te ngushta dhe te shpeshta , ketu eshte propabiliteti me i madh qe te linde intimiteti seksual noshta edhe dashuria /pf/images/graemlins/shrug.gif

cufi_bardhit

Primus registratum

Ndoshta edhe kthehet.
Por un vet kam nje shoqe shume te mire te sjellshme te bukur me te gjitha te mirat e mbi te gjitha te sinqert. Kam provuar ta shoh me sy tjeter nuk e shoh dot. Me pelqen ta kem shoqe per jete, nuk e shoh dot ndryshe. Njesoj sikur ta kisha moter.

Diddy19

Su@mi

Joe Somebody, nese ndodh qe e dashura jote te dashurohet me shokun e saj te ngushte nuk eshte sepse eshte logjike qe te ndodh kshu.Logjike eshte te kesh shoke dhe te dashur.Nese ndodh qe e dashura jote dashurohet me shokun e saj, do te thote se ai i ka ofruar ate qe ti (i dashuri i saj) nuk i ke dhene. Ne te tilla raste duhet te mendosh : "Po une, ku kam gabuar? Pse ajo beri nje zgjedhje te tille? Pse ajo me la per shokun e saj?"
Eshte kollaj te ankohesh apo te akuzosh te dashuren per sjelljen e saj. Duhet te dish qe njerezit kane nevoja te cilat te tjeret mbase nuk i kuptojne. Jo gjithmone gjerat ndodhin per faj te te tjereve. Ktu s'ka te beje sh probabiliteti, rastet duhet konsideruar nje nga nje dhe jo ne baze te statistikave.

u74

Primus registratum

Ej mos ia fut kot se itash sa u ktheva prej shtepise se saj... .Dhe me ka uratu nja 100 here sonte se nuk e priste qe po i shkoj te henen ne darke, bana sakrifice dhe shkova . Tash gjithca ben vaki po un e kam menjen e qete sa per ate pune... .
Kur i kam thene ato fjalet me siper jam nise prej eksperiences se nje shoku tim tash vone .
Ky zotnia ka nje lidhje biznesi me nje grua te martuar dhe prej aty kaluan ne shoqni , gje normale se shoqria krijohet dhe zgjerohet me njerez qe i takon si rrjedhoje e nje takimi biznesi apo evenimenti tjeter .
Ajo ca eshte pak e papritur ketu eshte se ajo zonja filloi te ankohej per te shoqin , gjithashtu shfaqte interes te ishte ne bredesi te intimiteteve private te ketij djalit etj..etj ! Ketu filloi te komplikohej pak puna .

S

Scorpion

Guest

Ke nje shoqe, rri me te, del me te, mendon vetem per te miren e saj, e ke shume xhan, nuk te shkon mendja per qellime te tjera... nese ju ka ndodhur dicka e tille dmth qe e keni provuar shoqerine me seksin tjeter. Se cfare mund te vije me vone eshte dicka komplet tjeter. Mund te lidhesh, te perfundosh me te apo te ndahesh dhe te humbesh edhe shoqerine e dikurshme. Ndjenjave si del dot kundra sidomos ne nje mardhenie te tille. Po flasim per nje shoqeri te sinqerte dhe nese ti ke ndjenja qe nuk ia shpreh asaj ath. kthehet ne shoqeri hipokrite. Cfaredo qe te ndodhi me vone (lidhje, ndarje, largesi etj) nuk mund ta mohosh qe nje shoqeri e tille ka ekzistuar, midis sekseve te ndryshme dhe e sinqerte!!!
Tani dalim tek tema, mekat nuk eshte por ndodh edhe pse te gjithe shprehen se jane aq te vete kontrolluar.
Me kedo ne bote qe te dashurohesh nuk eshte gabim a tabu .Sa se e gjate do ishte nje lidhje e tille eshte tjeter gje.
Per me teper mendoj qe nje njeri qe e konsideron shok/shoqe e njeh shume mire dhe e ke me te thjeshte te dashurohesh. Fundja kontaktet e vazhdueshme mes nje mashkulli dhe nje femre te cilet nuk ka impenjime te tjera jane te natyrshme qe te perfundojne ne ndjenja.

blackmoon

Primus registratum

kthehet dhe ka goxha gjasa qe te je jet dashuri e vertet dhe jo thjesht nje renie ne kok ,por e bukura eshte se kur pergjigja vjen jo i humbet te dyja edhe shoqerin edhe dashurin.po kshu e ka kjo bot thoshte populli yn i dashuruar te tjere duam te tjere na duan me te tjere pallohemi me te tjere martohemi

Jane

Primus registratum

po si mo nuk ja shprehu ndonjeri ne forme anonime ndonje shoqeje dashurine??? (eshte me galante qe meshkujt te bejne hapin e pare) Mos me thoni qe nuk ka asnje te dashuruar me nje shoqe a shok??!! Po midis antareve te forumi nuk ka lindur ndonje histori dashurie??? Komentoni

ere

Primus registratum

po ore kthehet si jo..mua 1here mu tipos per 1 shokun tim keq..se ishte cun i mire jo per gje /pf/images/graemlins/grin.gif

kelmendielvis

Primus registratum

Eshte e vertete shoqeria kthehet ne dashuri. Por nuk eshte e thene qe te kthehet per te dy personat. Kete e kam nga pervoja ime personale. Dhe kur e merr vesh kete gje eshte vone dhe te lendon!!!!