kam po cdo ti????Megg mos shaj eh
Sweety a ke ndonje gja me kryp per mua![]()
une te kuptoj ty po ti a me kupton mua????Sweety dmth s me kupton mua ti eh![]()
me dergo avjonin te ti sjell...vec hiqi kto cokollatat e sill cfare te duash me kryp...tushi fjala bjen!
Po per ca te shkruj un ktu pra,te me dal djersa kot,dhe te mos me kuptoje nejri...pssspo mire duhet shqipja po edhe gjuha abstrakte qe mos te te kuptoje njeri
Jojo ska ktu,,,shoqerusin mbaje per vete pilotin e do Sweety se do tja sjelle koken shendosh turshijave..po ta sjell une, do dhe ndonje shoqerues ?
se pilotin e dua per vehte![]()
skam nevoje per shoqerues dergo avjonin te ti nis..........po ta sjell une, do dhe ndonje shoqerues ?
se pilotin e dua per vehte![]()
as pilotin sdua vetem ti dergoj ato per abstraktJojo ska ktu,,,shoqerusin mbaje per vete pilotin e do Sweety se do tja sjelle koken shendosh turshijave..![]()
je e mirepritur kur te duash eja.....Flmd Sweety! Mi ruaj kur te vij atje!
n vend tand s do thoshja JO![]()
se bashku me ty hunny....Uee sa thashethemagjije jeni mi cupa....![]()
Puna esht se sdua tju le vetem darling...se bashku me ty hunny....
po po u bere pjese e jona je dhe ti thashethemexhesh keshtu qe mos bej ze...thjesht shkruaj thashetheme.....Puna esht se sdua tju le vetem darling...
Nuk thohen thashethemet pa ze se....po po u bere pjese e jona je dhe ti thashethemexhesh keshtu qe mos bej ze...thjesht shkruaj thashetheme.....