edhe ti me gjuhe jashteFillimisht postuar nga mystic:
[qb] tush,
kot nuk kthehesh ne shkoder me punu per pajtimin e gjaqeve, kishe hi ne sevap /pf/images/graemlins/tongue.gif
:wave: [/qb]
Fillimisht postuar nga tushi:
[qb]ka dal ne mode tush, mas u habit naqe /pf/images/graemlins/smile.gifedhe ti me gjuhe jashte![]()
nigjo edhe po shkoj me kusht me ardhe edhe ti
ti pajto gjaqet e burrave une te grave :idea: [/qb]
per hater tand se baj ma /pf/images/graemlins/laugh.gif
tesh un edhe vi, po nuk shquhem per pajtime. A e bajm ndryshe, un po i shti ne sherr e ti pajtoji?
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Si e tha edhe perla i ka gja nans , po ti na kena edhe humorin :Fillimisht postuar nga tushi:
[qb]
e paç me jete djalin si pllumb keka /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Fillimisht postuar nga ShkodraniNY:
[QB] He metaman a kishe gja aaaa :tipsy: ( se me pase e ke kopil....) /pf/images/graemlins/smile.gif
Aman vetem mos na numero me gisht se ka ni se asht keq /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga ROSE GURL:
[qb] u ba rrush e kummlla ktu,,, po hajt i her kush asht ne amerik te cojeni doren edhe thoni se ku rrrini..se noshta jena edhe kojshi ahhh ju paca tanve[/qb]
Pritezot maj naqe e paç me jete biles /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga PeRLa:
[qb] Kishe gja kondra zotrote...;p [/qb]
Ncncncnc shife ky...i paska mbete mendja dreqit.. /pf/images/graemlins/tongue.gif ( Gjeje kush jam )Fillimisht postuar nga Garuzhda:
[qb] Ne nentor , kam qene ne New York, dhe kam marre pjese ne disa festa shqiptare, nje nga ato festa ishte me rastin e "Pavarsise" , e organizuar nga shoqata " Vatra", kishte plot shkodrane, por ajo qe me ka ngele ne zemer ka qene prezantuesja e spektaklit , nje vajze me origjine nga shkodra.
ju pershendes te gjitheve , shkodranet ne amerike jane number one. [/qb]