shkodranet e Amerikes

neta

Forumium praecox
Re: shkodranet e Amerikes

tush,
kot nuk kthehesh ne shkoder me punu per pajtimin e gjaqeve, kishe hi ne sevap /pf/images/graemlins/tongue.gif

:wave:

tushi

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga mystic:
[qb] tush,
kot nuk kthehesh ne shkoder me punu per pajtimin e gjaqeve, kishe hi ne sevap /pf/images/graemlins/tongue.gif

:wave: [/qb]
edhe ti me gjuhe jashte :eek:
nigjo edhe po shkoj me kusht me ardhe edhe ti
ti pajto gjaqet e burrave une te grave :idea:

neta

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga tushi:
[qb]
edhe ti me gjuhe jashte :eek:
nigjo edhe po shkoj me kusht me ardhe edhe ti
ti pajto gjaqet e burrave une te grave :idea: [/qb]
ka dal ne mode tush, mas u habit naqe /pf/images/graemlins/smile.gif
per hater tand se baj ma /pf/images/graemlins/laugh.gif

tesh un edhe vi, po nuk shquhem per pajtime. A e bajm ndryshe, un po i shti ne sherr e ti pajtoji?

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

rovena

Primus registratum

Tushi flm mar shume, i ka gja nanes i mire.. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Na ja ban ti nje vajze se me gjithe qejfe po ta marrim ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mystic maj ti ske kene kurre me te fute ne sherr, ca te paska gjete tesh...femi ke kene si pule e bute...vec kukllat si ke leshu fort.. /pf/images/graemlins/tongue.gif

neta

Forumium praecox

ti po maj Perla, s'kam ken naj her as per sherr as per hajer /pf/images/graemlins/tongue.gif . Po mas ban za se kisha hall me ba demek sa me fut tushin ne film /pf/images/graemlins/laugh.gif

fkvllaznia

Primus registratum

Fillimisht postuar nga tushi:
[qb]
e paç me jete djalin si pllumb keka /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Si e tha edhe perla i ka gja nans , po ti na kena edhe humorin :

Shifet fabrika qe e ka prodhu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tanja

Primus registratum

u ba rrush e kummlla ktu,,, po hajt i her kush asht ne amerik te cojeni doren edhe thoni se ku rrrini..se noshta jena edhe kojshi ahhh ju paca tanve:)

Alba Palushi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ROSE GURL:
[qb] u ba rrush e kummlla ktu,,, po hajt i her kush asht ne amerik te cojeni doren edhe thoni se ku rrrini..se noshta jena edhe kojshi ahhh ju paca tanve:) [/qb]
Aman vetem mos na numero me gisht se ka ni se asht keq /pf/images/graemlins/tongue.gif

Manej me thane se jena ne amerike... na vjen marre ..aman mos na d'vet /pf/images/graemlins/tongue.gif

ma mire na thuj ca ke pi par-mbrame :wink:

Manej me kene kojshi halli na ban /pf/images/graemlins/smile.gif

ju paca tanve:)... mos moj se jena shume :book:

Tanja

Primus registratum

oj rozafat ja maj naqe kam i thuper itu ne dore....e sju numroj me gisht un maj i di zakonet e shkodres:plol

masandej ku shum maj... me ken shum sme ka ik kaladakja mu me ju than ju paca....:plol j..kk

fkvllaznia

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PeRLa:
[qb] Kishe gja kondra zotrote...;p [/qb]
Pritezot maj naqe e paç me jete biles /pf/images/graemlins/laugh.gif

O Rose sa e eger ti kshu maj naqe papapapap /pf/images/graemlins/tongue.gif

Garuzhda

Primus registratum

Ne nentor , kam qene ne New York, dhe kam marre pjese ne disa festa shqiptare, nje nga ato festa ishte me rastin e "Pavarsise" , e organizuar nga shoqata " Vatra", kishte plot shkodrane, por ajo qe me ka ngele ne zemer ka qene prezantuesja e spektaklit , nje vajze me origjine nga shkodra.
ju pershendes te gjitheve , shkodranet ne amerike jane number one.

rovena

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Garuzhda:
[qb] Ne nentor , kam qene ne New York, dhe kam marre pjese ne disa festa shqiptare, nje nga ato festa ishte me rastin e "Pavarsise" , e organizuar nga shoqata " Vatra", kishte plot shkodrane, por ajo qe me ka ngele ne zemer ka qene prezantuesja e spektaklit , nje vajze me origjine nga shkodra.
ju pershendes te gjitheve , shkodranet ne amerike jane number one. [/qb]
Ncncncnc shife ky...i paska mbete mendja dreqit.. /pf/images/graemlins/tongue.gif ( Gjeje kush jam )

eis

Primus registratum

Prap me Amerike ju??Mas na e kujtoni kaq shpesh se jena ne Amerike ma maaa se kajhere kam qef me e harru psh kur jam brenda ne shpi nejse.....

O piskavice...ti e ke drejtu ate mramjen e pamvaresise ah??
Hehehe.........e poshter! /pf/images/graemlins/smile.gif

rovena

Primus registratum

JO maj jo se kam drejtu une, po ky ishtu asht i harron shoqet e vjetra s'ka gja jaaa.... /pf/images/graemlins/tongue.gif