shkodranet e Amerikes

Tanja

Primus registratum
Re: shkodranet e Amerikes

looooooooool hajde hajde...): /pf/images/graemlins/smile.gif NY s ekam dit se je shkodran..ashtu kosovar... po prit sa ta verifikoj:plol

Alba Palushi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ShkodraniNY:
[QB] Une Kosovar !!! me nickname "ShkodraniNY" ?!

Meqe biseda kishte humor mendova se kuptohemi permes humorit(manej a nuk je i informuar per menyren se si shqiptaret e shqiprise qe jane me status politik perdorin nofken "kosovare" per te hy ne Albani :cool:

Nejse /pf/images/graemlins/smile.gif Rozafa mos je nga Kruja /pf/images/graemlins/wink.gif Ca hyn Rozafa ne Kruje /pf/images/graemlins/smile.gif

Masanej naqe sa per sqarim jam shkodrane e biles tuj pa menyren e muhabetit qe ban me perforcohet mendimi se ne shkoder paska edhe Shkodran prej Puke /pf/images/graemlins/smile.gif

Gjitha te mirat naqe, Bafsh hajer /pf/images/graemlins/smile.gif

ShkodraniNY

Primus registratum

Edhe prej Puket na baneee :confused:

Pse ma naq, kshtu :shrug:

Nejse hajt pa ta falim.Se partia e ka zemren e madhe :thumbsup:

All the best !

rovena

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rozafat:
[qb]
Fillimisht postuar nga ShkodraniNY:
[QB] Une Kosovar !!! me nickname "ShkodraniNY" ?!

Meqe biseda kishte humor mendova se kuptohemi permes humorit(manej a nuk je i informuar per menyren se si shqiptaret e shqiprise qe jane me status politik perdorin nofken "kosovare" per te hy ne Albani :cool:

[/qb]
Rozafat shkodranet nuk thone "MANEJ" lol..!
Apo je shkodrane prej malsiet na fal... /pf/images/graemlins/tongue.gif

shkodrani80

Primus registratum

Perla, si i thojn moj vajzuke n'Shkoder njasaj fjale, mandej apo pastaj? /pf/images/graemlins/tongue.gif

N'Shkoder perdoren 2 versjone; mandej dhe masandej. :wink:

rovena

Primus registratum

Nqs je me taman njashtu si e ke nickun, e din edhe ti se na nuk thojme " MANEJ "
Na perdorim germen qe s'mund ta shkruaj...lol

shkodrani80

Primus registratum

Ather ca kerkon prej Rozafat dhe mejet kur germa jon nuk egziston ne t'shkrujtun? /pf/images/graemlins/wink.gif

ShkodraniNY

Primus registratum

Kerko se do ta gjesh /pf/images/graemlins/smile.gif

Kush asht shkodran i rame ne Amerike ketu maaa :lol:

:wave:

Tanja

Primus registratum

papapapap paskeni hi ne politik, me thoni ju problemin i her si e keni se ju zgjelli un /pf/images/graemlins/tongue.gif ( c a tju ngatrojjj ma keq)

rovena

Primus registratum

Fillimisht postuar nga shkodrani80:
[qb] Ather ca kerkon prej Rozafat dhe mejet kur germa jon nuk egziston ne t'shkrujtun? /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
E vertete qe nuk ekziston, por shkodranet e vjeter e shkrujne mandej, kurse shkodranet e rame tash 2 vjet ne Shkoder e shkruajne manej..
A m'kuptove.... /pf/images/graemlins/tongue.gif

shkodrani80

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PeRLa:
[qb]
[qb] Ather ca kerkon prej Rozafat dhe mejet kur germa jon nuk egziston ne t'shkrujtun? /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
E vertete qe nuk ekziston, por shkodranet e vjeter e shkrujne mandej, kurse shkodranet e rame tash 2 vjet ne Shkoder e shkruajne manej..
A m'kuptove.... /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
"Mandej" ose "manej" asht fjal q1 perdoret n'Shkoder por ne t'shkrume asnjena pre ktyne formave nuk perputhet saktesisht me germen tone. Mos harro q1 asht fjal q1 perdoret ne t'folunen ton dhe jo ne t'jugut.
Prandaj nuk perban ndonji problem perdorimi i te dyja formave pasi nuk asht nji dokument ky per te vertetu origjinen e vertet te ndonji personit.

ShkodraniNY! Ke ndoj gja kunder ti me kaq sa thash apo je caktu vetem per me dorzu lulet? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tanja

Primus registratum

papapap ,,,, ndahnu shpejt a ju vjen marrre,,,mar mar mar....spo e tham, /pf/images/graemlins/smile.gif hugs guys

Alba Palushi

Primus registratum

[qb]
A m'kuptove.... /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Perla nuk po du me hedh "gure ne lume" me fole me ty as nuk po kerkoj origjinen e kerkujt thjeshte thashe qe jam Shkodrane dhe e kam kenaqesi me e thane pasi i perkase Shkodres.

Po sa per dijeni ( pak histori) shkodranet me te vjeter te qytetit jane qe nga koha e kalase se pushtuar nga turqit e po me dukesh se je nga ata shkodran....(mos i ngaterro shkodranet qe kane emeruar shkodren me ata te "kalase")

Pasi shkodranet e vjeter qe kane sadopak kulture intelektuale nuk kane tendencat tua.
Pak sa per leksione racizmi... mendoj se popullsia qe banon ne shkoder prej dy vjeteve ka me te drejte te thote:-JAM Shqiptar apo Shkodran se sa magjyp i ardhun ne kohe turku.Une i respektoj dhe i pranoj ate popullsi si shenje e mbijeteses brenda rracizmit injorat te shprehur nga ju apo ndokush tjeter :smash:

Alba Palushi

Primus registratum

ShkodraniNY! Ke ndoj gja kunder ti me kaq sa thash apo je caktu vetem per me dorzu lulet? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB][/QUOTE]

Ah se harrova ShkodraniNY me duket si ai qe rrin nen molle e lut zotin ishalla ta po bjen nji me Krimb :lol:

ShkodraniNY

Primus registratum

Ai qe rrin nen Molle i ha frutet /pf/images/graemlins/wink.gif

Per i kshtu e dina na nga mehalla jone /pf/images/graemlins/smile.gif

rovena

Primus registratum

Perla nuk po du me hedh "gure ne lume" me fole me ty as nuk po kerkoj origjinen e kerkujt thjeshte thashe qe jam Shkodrane dhe e kam kenaqesi me e thane pasi i perkase Shkodres.
Po sa per dijeni ( pak histori) shkodranet me te vjeter te qytetit jane qe nga koha e kalase se pushtuar nga turqit e po me dukesh se je nga ata shkodran....(mos i ngaterro shkodranet qe kane emeruar shkodren me ata te "kalase")
Pasi shkodranet e vjeter qe kane sadopak kulture intelektuale nuk kane tendencat tua.
Pak sa per leksione racizmi... mendoj se popullsia qe banon ne shkoder prej dy vjeteve ka me te drejte te thote:-JAM Shqiptar apo Shkodran se sa magjyp i ardhun ne kohe turku.Une i respektoj dhe i pranoj ate popullsi si shenje e mbijeteses brenda rracizmit injorat te shprehur nga ju apo ndokush tjeter :smash: [/QB]
Me fal ca ke dashte me thane...??
Se je qytetare..lol E morme vesht se e dike historine e Shkodres tu fillu prej te magjypt.. /pf/images/graemlins/smile.gif
Tendence nuk kam e dashur, une se kuptoj pse te dogji ndopak, ne muhabet po bajme /pf/images/graemlins/smile.gif
Persa i perket atyre "shkodranve" qe ti i respekton...pls shko thuja nakujt tjeter.
Mos na ban ketu sikur ty te pelqen qe shkodranen e kane mbulu shalianet e dukagjinst dhe s'po e lajne me marre fryme...nqs ti metaman je shkodrane ne shpirt e vlerson Shkodren e dikurshme e jo si a ba sot..!
Sa persa i perket me kene Shkodrane asht krenaria ma e madhe me kene e perfaqsume nga ky emer..qe shume njerez e kane shkele me kambe..
Ja kalofsh sa me mire dhe te pershndes!!
Respekte Lona.... /pf/images/graemlins/smile.gif

Anais

Primus registratum

Mos bani shamate. Fakti asht se na nuk dime me e shkru shkodranishten, mbasi ne rralle te pare na e ka xane frymen Jugu per 50 vjet e nuk na ka lane me e mesu ne shkolle, pra shume diftongje apo thekse as nuk dime se si shkruhen. Per fat te keq shkodranishtja e shkrume ka hupe bojagi me kalimin e kohes.

Alba Palushi

Primus registratum

[qb]
Pak sa per leksione racizmi... mendoj se popullsia qe banon ne shkoder prej dy vjeteve ka me te drejte te thote:-JAM Shqiptar apo Shkodran se sa magjyp i ardhun ne kohe turku.Une i respektoj dhe i pranoj ate popullsi si shenje e mbijeteses brenda rracizmit injorat te shprehur nga ju apo ndokush tjeter :smash: [/qb]
Me fal ca ke dashte me thane...??
Se je qytetare..lol E morme vesht se e dike historine e Shkodres tu fillu prej te magjypt.. /pf/images/graemlins/smile.gif
Tendence nuk kam e dashur, une se kuptoj pse te dogji ndopak, ne muhabet po bajme /pf/images/graemlins/smile.gif
Persa i perket atyre "shkodranve" qe ti i respekton...pls shko thuja nakujt tjeter.
Mos na ban ketu sikur ty te pelqen qe shkodranen e kane mbulu shalianet e dukagjinst dhe s'po e lajne me marre fryme...
Itu po me dukesh tiranase puro prej atyne te qerpiqit pasi ata e kane problem te ardhunit ne laprake

nqs ti metaman je shkodrane ne shpirt e vlerson Shkodren e dikurshme e jo si a ba sot..

Kush asht shkodran me shpirt besoj e vlereson dhe e don shkodren ne tana situatat...!!!

Respekte Lona.... /pf/images/graemlins/smile.gif ( Itash ma mbushe mendjen se te paskam shkodrane dobraci qe e merr buken te Ura Thive) :thumbsup:
Kot me te d'vet a ke nigju nji fjale te urte"budalles hapi rrugen"
Njate pune po baj edhe une me ty pasi s'ja vlen me ca drrasa...

Hajt naqe bafsh hajer se muhabet po bajme :lol: