SHKODRA

besnik

Forumium praecox
Re: SHKODRA

genc ne qe se shko edhe je here ne Zogaj aman derman ma ba nje foto shpis time ma, se varkes time mi kishe ba foto; po kisha deshit qe t'mi besh edhe nje foto shpis ma flm.

armando

Primus registratum

hmmmmmmmmmmmm jam HIGHLANDER per shiroken me kishte marre me ter mend malli per zotin jo se per shkodren jo por shiroken kishte ca vite qe nuk e shikoja rrofsh o genc patrioti pwer pamjet po ai lokali poshte tek ura e drinit ajo ishte shume pamje artistike :pPP shaka dihet gjith te mira ja kalofshi sa me mire /pf/images/graemlins/smile.gif

tushi

Valoris scriptorum

Pershume vjet Krishtlindjet dhe gezuar Vitin e ri gjithe shqiptareve kudo qe jane sidomos emigrantave. :rockband:

leonora

Primus registratum

Jam nje antare e re e forumit dhe e kam per ndere te jeme shkodrane. Tani vizitova temen dhe te them te drejten mu be zemra mal kur pashe gjith ato fotografi fantastike te qytetit tim. E falenderoj shume GENCIN per ate dhurat fantastike. Mundesia ime nuk eshte e madhe te bej per Shkodren por ate qe kam pas ne dore ekame ber me kohe. Ju pershendes te gjithve nga zemra kudo te ndodheni ne bote. /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

samanta

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 82-shko:
[qb] Jam nje antare e re e forumit dhe e kam per ndere te jeme shkodrane. Tani vizitova temen dhe te them te drejten mu be zemra mal kur pashe gjith ato fotografi fantastike te qytetit tim. E falenderoj shume GENCIN per ate dhurat fantastike. Mundesia ime nuk eshte e madhe te bej per Shkodren por ate qe kam pas ne dore ekame ber me kohe. Ju pershendes te gjithve nga zemra kudo te ndodheni ne bote. /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Mirserdhe e ja kalofsh mire ketu ne AF!

Zemra

Primus registratum

PO SHKODRA ESHTE MADHESHTORE KA KANE ME I DALE FOTOGRAFITE E KQIA JO MOR JO.
SIDOKJOFTE MERITOHEN TE FALENDEROHE? FOTOGRAFET SI DHE JU ANETARE TE NDERUEM QE I KENI PUBLIE KETU
JU ADMIROJ DHE JU FALENDEROJ NGA ZEMRA

T[]

Forumium praecox

Shkoder loce ke sa vjet
qe tunde vec nje flamur
bota ec me internet
ti hala si keken dikur
Duhet dora e te tanve
kush me mend e kush me lek
Shkodra eshte e shkodranve
nga Fermentimi ne Bahcallek

kjoqe nje bejtet qe mepelqeu nga karnavalet e shkodres qe ishin Zhvillu pardie

bellisima

Primus registratum

bridge.jpg
desha me postu nji foto po sdel /pf/images/graemlins/frown.gif

p.s. genc helpppp!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

genci

Primus registratum

Ne ane te maje eshte ambulanca kurse ne te djathe mbas pemes eshte gjimnazai 28 Nentori. /pf/images/graemlins/smile.gif

2003_08_16_shkodra_08.jpg