SHKODRA

cufi_bardhit

Primus registratum
Re: SHKODRA

uuu, tani e kapa un. kjo thote per ate kishen qe eshte aty posht. Thash mos e ka llafin per ate xhamine qe eshte siper tek kalaja. Xhamine vetem kam ne foto un ylli. Jom edhe vet siper ke muri. Kom edhe foto te permendores ne mes te shkodres te Hason Pashes, gjithashtu jom dhe vet tek kjo foto. NEJSE /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

u74

Primus registratum

Shkodra mor bir identifikohet me trashigimine kristiane , pra kishat, piacen dhe autoret kristian me prejardhje dukagjinas dhe mirditore . Perndryshe.... Shkodra do te ishte Kavaje .

P.Sh "urime Topi , urime Erdogan eshte koha per te ra ne sevda"!??

- O sevda sevdaja e shkrete....aman , aman....!!!!!!!

cufi_bardhit

Primus registratum

Kjo pra eshte e keqja e shkodres, se i pranon dukagjinsit te zbresin aty. Dhe me te gjith shkodranet qe kam folur sot, kane si problem dukagjinsit qe zebresin nga maja e malit ne shkoder dhe thone jemi nga Shkodra.
Dashke me i bo Shkodranet Barbar ti Plehre. Me Shkodren mburet gjith Shqiperia, ti dashke me i dhene kete merite dukagjinit ku pula ha gure. PTU rrac Serbi.

Zemrushi

Primus registratum

o bey ca thet ky mer shkodra u identifikoka me trashigimnin kristjane! HaHaHaHaHaHaHaHa sa kom qesh , e si tha edhe autoret kristjan me perardhje dugagjinas /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif HaHaHaHaHaHa edhe sot e ksaj dite dugagjinsit hala nuk kan msu me hec n'rrug :D, Peace 4 all.

cufi_bardhit

Primus registratum

Zemrusho, kur isha para 5 ditesh ne shkoder qe u takuam bashke, kur dola xhiro me Denisin. ai vuri ne prove zgjuarsine time dhe une vura ne prove zgjuarsine e tij. Dhe loja ishte se kush dallonte me shume dukagjinsa ne rruge. Dhe pervec veshjes e flokeve qe si lanin ndonjehere, ishte dhe kjo qe thuaj ti qe nuk dinin te ecnin. Si perfundim lojen e fitova une, gjeta me shume dukagjins se ai me nje avantazh te mjaftueshem. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

o Joe, pse nuk hap ndonje teme per ndonje hero dukagjins te shkodres, te diskutojme pak se kush ka qene ne te vertete.

Zemrushi

Primus registratum

HaHaHaHaHaHaHa mir ike than. Joe apo Jozef apo si eke ti hap ndonje tem per herojte e dugagjinit, le ti njohim njeher meqe nuk i dina se kush jan ato , si mendon ti bey ta diskutojme cik me imsisht.

u74

Primus registratum

Une nuk e kam emrin Jozef por e kam Denis Mahmut Taborri , as sexy as it sounds...!

tushi

Valoris scriptorum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bey_Frasheri</div><div class="ubbcode-body">Zemrusho, kur isha para 5 ditesh ne shkoder qe u takuam bashke, kur dola xhiro me Denisin. ai vuri ne prove zgjuarsine time dhe une vura ne prove zgjuarsine e tij. Dhe loja ishte se kush dallonte me shume dukagjinsa ne rruge. Dhe pervec veshjes e flokeve qe si lanin ndonjehere, ishte dhe kjo qe thuaj ti qe nuk dinin te ecnin. Si perfundim lojen e fitova une, gjeta me shume dukagjins se ai me nje avantazh te mjaftueshem. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

o Joe, pse nuk hap ndonje teme per ndonje hero dukagjins te shkodres, te diskutojme pak se kush ka qene ne te vertete. </div></div>

une kisha dhane jeten se s'do te kete Shqipnija ma rr.k. se ti kur qe na doli edhe Denisi e Zemrushi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

dmth zgjuarsija jote mbizoteroi me avantazh te konsiderushem ndaj tyne /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

ju rujt zoti ne ndoj kopsht zoologjik se kalojn kohen njerezit me ju /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/emot-jerkbag.gif

ps sa per informacion ju anadollaket e qelbun xhamija e kalase ka kene kisha e Shen Shtjefnit
njihet si faltore kristiane qe me shek e IV mbas krishtit e per te flet edhe Marin Barleti te "rrethimi i Shkodres"
me pushtimin osman si shume kisha te tjera asht kthy ne xhami (xhamija e sulltan Mehmetit) deri sa turqit u bane aq krenar sa me ju ardhe zor me u fal ne ish-kulte kristiane
aty e mbrapa asht perdor si depo armatimi

tushi

Valoris scriptorum

Shkodra

DSC_0119.jpg

Malet e dukagjinit
DSC_0120-1.jpg

Kalaja

DSC_0074.jpg

Kisha e shen Shtjefnit

kalaja3.jpg

DSC_0065.jpg

Zemrushi

Primus registratum

TRrushi eke ngatrru me filmin G0L ti! tip tipmrens dukesh hallall, tipat si ti kopshti zologjik i kerkon per pastrim te qenefeve bravo hallall per kontributet tuja /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif