Re: SHKODRA
D DJ-Mondi Primus registratum 3 Jul 2003 #84 Re: SHKODRA Te lumte dora mar Genc djali se na knaqe me ktu foto,nje njesh edhe se let topi.
G genci Primus registratum 8 Jul 2003 #89 Re: SHKODRA pamje nga ndeshja Shqiperi Rusi zhvilluar ne Loro Borici
G genci Primus registratum 8 Jul 2003 #92 Re: SHKODRA Rruga (s'ja mbaj mend emrin) duke ardhe nga prefektura tek kafja "Lulishtja 1 Maji" (majtas) dhe per tek "Kafja Madhe".
Re: SHKODRA Rruga (s'ja mbaj mend emrin) duke ardhe nga prefektura tek kafja "Lulishtja 1 Maji" (majtas) dhe per tek "Kafja Madhe".
G Garuzhda Primus registratum 4 Aug 2003 #96 Re: SHKODRA Bravo genci. je djale i zoti. te uroj gjithe te mirat.
N Never Alone Primus registratum 14 Aug 2003 #98 Re: SHKODRA Sa te bukura keto fotot, na kenaqe /pf/images/graemlins/smile.gif edhe na bane me :cry: Sidomos ato fotot e lagjes teme, oh sa te bukura. thank you Genci.
Re: SHKODRA Sa te bukura keto fotot, na kenaqe /pf/images/graemlins/smile.gif edhe na bane me :cry: Sidomos ato fotot e lagjes teme, oh sa te bukura. thank you Genci.
G Garuzhda Primus registratum 15 Aug 2003 #99 Re: SHKODRA Ku e ke shpine ti maj te kisha madhe???????????
N Never Alone Primus registratum 15 Aug 2003 #100 Re: SHKODRA jo atje, po ma ne qender te shkodres lol,