Shkoder nan lokja Shkoder ....

Shkoder nan lokja Shkoder ....

NESER NADJE KUR MI NE
RREZJA E DIELLIT KA ME RA
KUSH E DIN SA UJ E DHE
MU PREJ TEJE KA ME ME NDA

C'far ndjen nje emigrant shkodran kur cohet ne nadje e kush si thote ' nadja e mire' ne shkodrance. Nuk nije kumbanoret e kishes se malle.
Si e jeton dashurine nje shkodran kur asht jashte Shkodres?
A ka mall? :rolleyes:
A qan?
A asht nostalgjik?
A e run burrnine?
A e run nderin?
A e run Traditen?
A e run shpirtin sportiv?
C'far asht ADN e gjakut SHkodran qe na ban te dallushem prej te tjereve?

Princesha

Primus registratum
Re: Shkoder nan lokja Shkoder ....

oferte per ca? e ke gjet ti per vedi a per mu /pf/images/graemlins/laugh.gif

emiljo

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] oferte per ca? e ke gjet ti per vedi a per mu /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
E kam gjet per vedi, se "Zoti per tan e secili per vedi"...por njikyt here e vetem njikyt here, du me ba perjashtim: Ca ke nevoje ti zemer...? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Une jam shkodran e me karakterizon edhe bujaria /pf/images/graemlins/wink.gif

ELVIS KELMENDI

Primus registratum

Trimi
A te doli gjumi , hajt e kalosh mire tash se nuk dua me hap lufte ideologjiko-politike me njerez te mij por nuk asht mire qe u shprehe ne ate menyr per 'fjalen' time.

Un e konsideroj 'fjalen' si menyra e te shprehurit te ndjenjave dhe mendimeve me ane te kordave zanore ,(te fytit) dhe jo te .... !
gjithsesi jam gati me harru!

Rozalina , un per mire po mundohem or bije, pash hatrin e zotit mos ma thaj zemren ma shum se me asht tha ....

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga trimi2:
[qb]
por njikyt here e vetem njikyt here, du me ba perjashtim: Ca ke nevoje ti zemer...? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Une jam shkodran e me karakterizon edhe bujaria [/qb]
po pra po e shoh bujarin...tane /pf/images/graemlins/laugh.gif

Un s'kisha nevoj gja, bereqaves mire jena, trimat gati i kena ba me pas nevoj gja /pf/images/graemlins/laugh.gif , por nuk asht keq me marr vesh qe edhe ti keke gati /pf/images/graemlins/wink.gif
Un thash ashtu se kur me permende oferten, tuj kujtu se te paska ra ne mend edhe per mbesen e toms :lol: , te pyta :idea: ...thash kot mos na doli gja ne drit...me e pa na /pf/images/graemlins/smile.gif

trimi2 :wave:

ELVIS KELMENDI

Primus registratum

kur muzgu i mbremjes mbeshtjell
trupin e bardhe tendin
dhe floket e zez puhiza e oqeanit perkedhel
Aroma e jote detin e ben xheloz
e dallge ne shpirtin tim krijon....

emiljo

Primus registratum

Okay Bajraktari! JO luftes, PO paqes!
Edhe une jam kundra luftnave, sidomos kur ato jane me ngjyra politike - ideologjike... Edhe qe fjala asht shprehja e ndjenjave dhe mendimeve jam dakord. Qe fjalet dalin prej kordave zanore, asht e qarte tham...pjesa tjeter e fjalise ishte thjesht figure letrare. Tane flasin me goje Bajraktari, kerkush nuk flet me gja tjeter. :shrug:

emiljo

Primus registratum

Ambienti asht ba shume romantik! Sa bukur kur njerezit shkojne kaq mire, kur mberrin flladi i embel ndjenjave te sinqerta njerezore. Mrekullia e Zotit! :kiss:
:devil:
Kujdes Bajraktari se Rozalina nuk e din notin. :eek:

OROSHI

Primus registratum

Plasen cokollatat knej /pf/images/graemlins/laugh.gif
Trimi,trimnija e malsorve i ka dhan Shkodres gjithmone nji shndritje edhe e ka ba me u ndi ma e bukur/trime/bujare karshi qyteteve te tjera(mos shif kohen e sodit).

emiljo

Primus registratum

Fillimisht postuar nga OROSHI:
[qb] Plasen cokollatat knej /pf/images/graemlins/laugh.gif
Trimi,trimnija e malsorve i ka dhan Shkodres gjithmone nji shndritje edhe e ka ba me u ndi ma e bukur/trime/bujare karshi qyteteve te tjera(mos shif kohen e sodit). [/qb]
As nuk e ve ne dyshim Oroshi...Koha e sodit ka shkaterru shume gjana, jo vetem per malesoret, por edhe per qytetaret. Perndryshe nuk do te kishim ik prej hallit kendej e andej, qytetare e malesore. Pastaj Shkodra, edhe e kam fjalen per qytetin, ka humbur shume prej shkelqimit te vet te dikurshem, por shume te dikurshem vec. Une nuk fyej kerkend ne forum, sepse me duket absurde. Nqs. ndodh ndonjehere qe dikush ndihet i fyer, me vjen keq e i kerkoj te falur pernjihere. Sidoqofte shume gjana asht mire me i marr me te qeshun, sepse nuk jane te rendesishme, sidomos ne nje forum! /pf/images/graemlins/laugh.gif

ELVIS KELMENDI

Primus registratum

O trim2 si i bahet kur njr djal bjen ne dashni
e kur nuk mundet me ja than direkt vajzes?
Orosh djali pac faqen e bardhe si bora , e ne te njajten kohe deshta me te than qe asht kenaqesi dhe nder me nda mendime me nje intelektual (mendoj ) te tille si ti ty.

Rozi ....eh....e din vehte...

OROSHI

Primus registratum

Trimi,mvaret prej llojit te temes marrja me humor i gjanave!
Baballart tane e kan kalu shum mire si me malsorin ashtu edhe me labin/lalucin,gjithmone ka pas humor te bukur ndermjet.
Na jena stresu prej te mirave kshtuqe jena ba egoista,duke harru/ra shtjelm bujaris/zgjuarsis/mirsjelljes qe ne fakt duhet ta kishim me njani-tjetrin,pa marr parasysh se prej ka vijm.
Shkodra e ka hup shkelqimin e saj nga ana ekonomike,por te tjerat kan mbet si ma perpara,besoj,se un kam kohe qe nuk kam ken!

emiljo

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ELV BAJRAKTARI:
[qb] O trim2 si i bahet kur njr djal bjen ne dashni
e kur nuk mundet me ja than direkt vajzes?
Orosh djali pac faqen e bardhe si bora , e ne te njajten kohe deshta me te than qe asht kenaqesi dhe nder me nda mendime me nje intelektual (mendoj ) te tille si ti ty.

Rozi ....eh....e din vehte... [/qb]
Ta shpjegon eksperti ty: Vajzat e kane shume te fuqishme nuhatjen. Ba me e nuhat vajza qe te intereson /pf/images/graemlins/laugh.gif se ti ke ra mbrenda, ndoshta bjen edhe ajo. Ndoshta, po s'asht e sigurte, sepse vajzat jane shume te pasigurta. Nuk e hedhin kamben vend e pa vend. Prandaj veprimet qe duhet me ndjek ti jane kater:
1. direkt ose indirekt jepi te kuptojne se i pelqen e merr nje aprovim (nje qeshje, batute, kompliment i pazakonte, shikim i ndezur - kur mundesh me e pa, levizje te pazakonta, etj.etj. ka shume).
2. evito fishkellima e ftesa ne kafe vend e pa vend;
3.kjo eshte me e veshtira. Tregoji se je i afte ta besh te ndihet mire, e sigurte me ty, saqe kur asht duke ecur ne rruge me ty, nuk e ka mendjen te makinat, por p.sh te tualeti, ose te floket qe mundohet me i rregullu se ia merr era...makinat e ke per detyre ti me i pa! A kupton Bajraktar? Mandej ba me pas makine edhe ma mire! Po duhet me kene shofer i mire. Perndryshe perdor taksi.

4.zakonisht ne dashuri nuk ka rregulla. Spontaneiteti asht arma ma e mire me ia shterngu zemren e mendjen nji vajze. That's right. Okay Bajraktari? Let's go now!

Ah, edhe dicka te vogel...me erdhi shume keq qe nuk me konsideron edhe mu intelektual si Oroshin. Po nejse, muhabet i vjeter ky! :book:

ELVIS KELMENDI

Primus registratum

TRIM DJALI je intelektual e shkum intelektuali.

ca po me shohin syte e ca po lexoj ....o po paskena te drejte na shqiptaret me u krenua ne te gjitha fushat.
Kot per kuriozitet sa te dashura ke ? bobbbbooooooo ekspert pasha zoten ekspert e nuk ka fjale tjera.
Rozi a e sheh qe nuk e din me ka ke te bash deri sa vjen nje cast dhe e kupton qe njeriu me te cilin po ban muhabet (chaton) asht nje Aristotel i vshehur pas monitorit te kompiuterit tend.

SINQERISHT TRIM I VLERESOJ KESHILLAT E TUA.

Princesha

Primus registratum

He pra mar Elv edhe mu me habisin kto gjana /pf/images/graemlins/laugh.gif

ELVIS KELMENDI

Primus registratum

Po Rozi po po mes i cuditun! Po ti a din me me than gja...
a munesh me me shpjegu , ndihmu si me ja ba ?

Princesha

Primus registratum

Me te nimu per ca?

Si me ja shpreh dashnin nji vajzes a?

Ti thuja he burr njat qe te del prej zemres, ashtu te paster e te kullume direkt prej zemres, se noj keshille tjeter s'kam /pf/images/graemlins/smile.gif .

eli

Primus registratum

Dru me pre……… /pf/images/graemlins/laugh.gif

ELVIS KELMENDI

Primus registratum

O ty te placin syte e ballit te placin !
a ke lujt mensh a cka jane drute tash ne kete kohe? eh o Zot si bani deman ketij nieri ...kisha e Sh. Ndout kishte me kene ma se e nevojshme ne kete rast!

A je tu me nigju ti elibubazheli shterngoi trut e krese e mos na korit se me sa kuptoj edhe ti prej andej ka na je ! Hajt banu i forte! Sa vjet ke ne mergim? A e ke gjet shtir ate pune druvari (lojna shoqnisht se e dhe un jam gati me shkapercy)

Rozy
Po mire nqs un i thom se e dua ajo ca kishte me me thane? gjithmone nqs ajo flet sinqerisht.