Shkoder nan lokja Shkoder ....

Shkoder nan lokja Shkoder ....

NESER NADJE KUR MI NE
RREZJA E DIELLIT KA ME RA
KUSH E DIN SA UJ E DHE
MU PREJ TEJE KA ME ME NDA

C'far ndjen nje emigrant shkodran kur cohet ne nadje e kush si thote ' nadja e mire' ne shkodrance. Nuk nije kumbanoret e kishes se malle.
Si e jeton dashurine nje shkodran kur asht jashte Shkodres?
A ka mall? :rolleyes:
A qan?
A asht nostalgjik?
A e run burrnine?
A e run nderin?
A e run Traditen?
A e run shpirtin sportiv?
C'far asht ADN e gjakut SHkodran qe na ban te dallushem prej te tjereve?

OROSHI

Primus registratum
Re: Shkoder nan lokja Shkoder ....

Hahahahahahaahahahahahah.
Ne fakt Kinezve jau kena fut gjithmon /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Nuk e di a po jau fut edhe atyne songaporezve ti Elvis? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Rradhen tjeter folju per Kinema Republika,deri sa ta shofin ja bajne edhe nji here uuuuuueeeeeeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif

ELVIS KELMENDI

Primus registratum

Orosh a e din at te forten e Pal Vates me kinezet, si u pat than -i kuj je ne ne kine mor djal? hahaa haaa

eh kam mall kam mall per at dreq venit

ilirjan

Primus registratum

Vajzat katolike shkodrane po martohen me SHKI ne Maqedoni :mad:

Turp per shkodranet

ELVIS KELMENDI

Primus registratum

AH Lir Lir ah i miri i turkut lir!

Po me ke deshe qe te martohen ato? mos valle me brekushet homoseksuale turke-mulate.

Ah lir i shkrete

Ti je i vogel mendoj per me i turperu shkodranet...! Ato qe martohen ne maqedoni jane te dashurume dhe fenomeni 'dashuri, mor tasqebab turku, nuk njef kufinj gjeografike ,ajo njef vetem kufinj fetare!

Shkijet-Sllavet nuk kane asgje te keqe nga ana kulturore, historike etc . biles ata jane aq krenare per racen dhe fene sa edhe ne ishim dikur ....!

Shkodra ka kene qendra ma e malle tregtare kulturore sportive etc , sepse ka ditur si te nderthuri kulturen e saj shqiptare te krishtere me kulturat e popujve te tjere krishtere!

Kur sulltan-homoseksuali e shkaterroi shkodren nga ana fetare duke mbjelle faren e ndyre turke-islamike atehere pasojat jane keto qe shofim tani!

emiljo

Primus registratum

Qysh se jam ne emigracion, kam fillu mas me fjete ma ne zheg. Tesh mund te thote ndonji shkodran: "Cfare shkodranit ti, po shkodranet e vjeter kane fjet gjithmone ne zheg? E di, me vjen nji fije turp.Une e kam respektu gjithmone traditen, po ca me ba, qysh se jam ne Itali s'flej ma n'zheg. Kam fillu edhe me dyshu nese jam shkodran i vjeter apo jo! :confused:
Ne fakt kur shkoj ne Shkoder e me pyesin se ca ban ne Itali, gjaja e pare qe me duhet me i rrejt asht:"Ah, nuk e kam prish traditen, perdite flej ka dy-tre ore ne zheg (nuk mundem me i than ma teper se nuk me besojne mandej /pf/images/graemlins/laugh.gif ) Keshtu kerkujt s'i mbet hatri.
Mandej me ju thane te drejten, une mezi s'pres me shku ne Shkoder...s'ka ndryshu hic, e gjej njashtu si e la, se prite Zot, me te ra ndonji infrakt pa me vu kush dore n'te. Hin ne gjak per nder! E bukur boll asht e paprekshmja, fisnikja, e virgjera Shkoder Nusja Me Shkusi! /pf/images/graemlins/frown.gif

OROSHI

Primus registratum

Si mor nuk flen dy-tre ore ne zheg?Ske TURP!!
Knej ne Veri te Evropes te gjith flejne ne zheg :lol: :lol: :lol:

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ELVIS KELMENDI:
[qb] HAJT PRA A PO NA E ZBARDHNI FAQEN ME NOJ GJA?
CA NA THONI PER VENDET KU JETONI NE KRAHASIM ME SHKODREN?
UN PER VEHTIN JETOJ NE SINGAPOR DHE ME JU THAN TE DREJTEN E NJEJ MUNGESEN E SHKODRES.
JU TASH PO QESHNI KUR TA LEXONI KETE SHKJRIM POR NDASHT.
KETU TEATRI KOMBETAR ASHT NJE NDERTESE SUPER MODERNE (POSTMODERN ART) DHE NJE DITE NA HYME NE BISEDE MES STUDENTASH TU FOLE PER GJANATIMPRESIONUSE TE SINGAPORIT
ME JU THAN TE DREJTEN UN DESHTA ME FOL DICKA PER
VAJZAT KETU SE JAN TE MREKULLUSHME POR NUK PRANOHEJ DHE KESHTU ZGJOLLA TE FLAS PER VENDET KU KAM QENE DHE TU I KRAHASUA ME SINGAPORIN. I'A NISA. TEATRI JUAJ KETU ME KUJTON NDERTESEN E FAMSHME 'TEATRI MIGJENI' NE SHKODER (PAUZE) AJO NDERTESE ESHTE NJE NGA MA MALLESHTORET QE ARKITEKTURA EUROPIANE NJEF , PAMVARSISHT QE ESHTE FOLUR PAK PER ARSYE MOS ME E DEMTUA ME ANE TE VIZITOREVE TE SHUMTE QE DO TE KISHIN PASUR DESHIRE TA VIZITONIN.ARKITEKTURA E 'TEATRIT MIGJENI' ESHTE NDERTHURJE E GOTIKES- ME ENVERHOXHISMIN (KISHIN MET TU NIGJU)DHE NUK MUNGON GJITHASHTU DHE PRANIA E ARKITEKTURES GREKE-ILIRO-ROMAKE (UAU UAU THIRRJE DHE MIRATIME SE KETA JAN SHUM NJEREZ TE EDUKUM) .MAROI HISTORIA DHE MAS DY DITESH PO NA KERKON MESUESJA ME FOLE PIKERISHT PER KULTUREN DHE ARKITEKTUREN BOTERORE- COHET NJE VAJZE KINEZE DHE J'A NISE , NE ALBANI DHE PIKERISHT NE SHKODER NDOLLET NDERTESA GJIGANDE E ASHTUQUAJTURA 'MIGENI THEATRE' ETJ ETJ GJITHCKA KISHEM FOL UN. MESUESJA KISHTE MET E SHOKUME DHE VEC SHKREPATETE SYT TAN CUDI E ME SHIKONTE MUA DHE KINEZEN PASTAJ HILLTE SHIKIME NE KLAS POR TAN STUDENTAT ISHIN SHUM SERIOZ. UN MEZI E MASHEM GAZIN. -PO KU E KE MARRE KYT INFORMACION REVOLUCIONAR TI LIZA (KETU PERDORIN WESTERN NAMES) I THA MESUESJA - AJO U KTHY NGA UN E THA DUKE U REFERUAR ELVISIT MESUESE. ELVIS A KA MUNDESI TE NA E TREGOSH NE INTERNET KETE TEATER TE FAMSHEM ME THA MSUESJA- UN U ZUNA GUSHT POR S;KISHEM C'KA ME BA . KUR E PANE 'TEATRIN MIGJENI' IMAGJINONI VEHTE SITUATEN E KRIJUME...

POR UN NJEHEM MIRE SE E BANA SHKODREN OBJEKT STUDIMI PER DISA SEKONDA. FUNNY ISN'T IT?

FORCA OROSH HE SOKOL MALIT
HE TY TU PRIFT SAHATI I HAJRIT [/qb]
:lol: e fort kjo, po ty te paskena te sjut, se kam dit per kry te oroshit (thash po baj be ne të se nuk me beson manej /pf/images/graemlins/laugh.gif )

emiljo

Primus registratum

Fillimisht postuar nga OROSHI:
[qb] Si mor nuk flen dy-tre ore ne zheg?Ske TURP!!
Knej ne Veri te Evropes te gjith flejne ne zheg :lol: :lol: :lol: [/qb]
Nuk asht gja me qesh Orosh...m'bahet zemra mal kur ndigjoj se traditat tona shkodrane nder ma te mirat i percjellim edhe ne vendet pritese, sidomos andej kah Evropa e Veriut. Thojne se tane Evropa punon,kthehen neper shpija te lodhun e te keputun, stresohen e smuren prej depresioneve e ku po di vete. Ndoshta, po ne Shkoder kerkush nuk asht smu deri tesh prej streseve e depresioneve ne vendin e punes.Pse? Dihet ma tesh...flejne tane ne zheg! :thumbsup:

ELVIS KELMENDI

Primus registratum

NE edhe flejme edhe luftojme apo jo shoku Orosh.
Ti ore djallo pa na thuaj si e lufton armikun ...depresionin?
Nena Parti ka thene qe bare hame dhe deprsionit nuk i dorezohemi!

Shoqja Rozaline...cfare???? ... pa ktheju prapa nuk lejohet te hysh ne komitetin qenderor me minifund! ....megjithate kur te rivishesh eja dhe na trego si e tund dybekun andej ne danimarke ti?

emiljo

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ELV BAJRAKTARI:
[qb] NE edhe flejme edhe luftojme apo jo shoku Orosh.
Ti ore djallo pa na thuaj si e lufton armikun ...depresionin?
Nena Parti ka thene qe bare hame dhe deprsionit nuk i dorezohemi!

Shoqja Rozaline...cfare???? ... pa ktheju prapa nuk lejohet te hysh ne komitetin qenderor me minifund! ....megjithate kur te rivishesh eja dhe na trego si e tund dybekun andej ne danimarke ti? [/qb]
Une nuk kam armiq...e Nana Parti t'hajne barin e vet, se i asht rrit fort. :sleep:
Dybeku!...dybekun nuk e kane pas zakon grate me e tund ketej kah Shkodra me duket. Me siguri kane tund ndonji gja tjeter, por dybekun jo! Mos del prej temet Bajraktari, permbaju rregullave te forumit, e mas na i ngaterro traditat ne shkodraneve, se as shkodran nuk je me duket. Po hajt ma, bujrum, se bujaria vetem ne Shkoder njifet. :lol:

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ELV BAJRAKTARI:
[qb]
Shoqja Rozaline...cfare???? ... pa ktheju prapa nuk lejohet te hysh ne komitetin qenderor me minifund! ....megjithate kur te rivishesh eja dhe na trego si e tund dybekun andej ne danimarke ti? [/qb]
tash ta kpus gjuhen ty, me thu edhe shoqja...Zonjush me thojn /pf/images/graemlins/wink.gif , po ti ske pi kafe me mu ala...ske faj /pf/images/graemlins/laugh.gif

OROSHI

Primus registratum

Hahahahaha,Bajraktar mor?Te zuni mor vlla,si mor nuk e ke pi kafen hala.
Trimi,ne fakt njajo fjetja e zhegut na ka qu e po na qon perpara ne /pf/images/graemlins/wink.gif ,e ke gjet taman piken!

ELVIS KELMENDI

Primus registratum

O trim djali!
Ne radhe te pare ta dijsh qe njeriu qe duhet te mirseardhet ne kete forum je ti! pse? thjesht shiko kush asht krijuesi i ketij forumi....
por ndashte nuk ka gja se bela ke kene pergjumshem..nejse

Tjeter , sa per bujari as Malsia E Malle nuk ka pas mbet mrapa mendoj, e kur vlerat e malesise se malle perzihen me ato Shkodrane qytetare mendoj qe me balle hapet te jem krenar per kulturen teme.
Familja jeme ka 250 vjet qe ka ra prej MM por un nuk e mohoj origjinen ( biles jam shume krenar).

Un jam 22 vjec por di me dallu gjanat .... nuk jam pergjumshem kur shkruj....!

Orosh me duket se e pata dhe une .... rashe mbrenda...e kam me hap nje teme te re me titull -'e kam njofte ne alba forum por nuk di si te veproj Rozi i thojn emrit...'(joking shoqnisht)

ELVIS KELMENDI

Primus registratum

Rozaline ma thave shpirtin me ato 'buseqeshjet' e tua. Po le ta marrim vesh njehere sa vjece je? e kuja je ? prej kah je ? (oooo fillune cokollatat edhe kendej, ka me than Oroshi)

P.S un nuk intend to prek kend ne seder por me pelqen me chat me ju sepse nuk kam pa asnje shqiptar mr sy qysh se kam ardh ketu.

Princesha

Primus registratum

banu he burr ifije diskret, se nuk kena dal n'ankand ne ktu /pf/images/graemlins/wink.gif

emiljo

Primus registratum

Bajraktari, ti kjosh me jete e u bash 100 vjec!
Me te thane te drejten, une e kuptoj mire se kam hi pa te marre leje ne kete teme te rendesishme, por kam dasht me dhane vetem kontributin tem pozitiv. Nuk e kam mendu kaq gjate, ndoshta sepse kam kene edhe pergjumshem, po nejse, tesh jam ketu e mendoj se e mirepret ardhjen teme edhe ne vazhdim, aq ma teper qe une kam shume respekt per malesoret...nqs don me e dit...e tesh nuk jam pergjumshem hic...nuk ka qytetar shkodran (tuj ja fillu prej vedit, e ndac me e dit une e konsideroj vedin qytetar te nderuem e te respektuem)...si isha tuj thane...se filloj me m'kap gjumi...po, qe s'asht edhe nji fije malesor. Prandaj mati mire fjalet kur i nxjerr prej gojet, njashtu si ke ba deri tash, e mas i nxjerr prej tjera kund /pf/images/graemlins/laugh.gif . Shendet e te mira Bajraktari (seriozisht) :thumbsup: !

emiljo

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] banu he burr ifije diskret, se nuk kena dal n'ankand ne ktu /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Rozalina, kam gjet nji oferte te Ebay... :goofy: ...edhe s'ishte larg vemendjes hic!