The^DeSiGnEr
Primus registratum
Shkelje Rregullore Nga Z. Timi
Ju lutem shifni kete gje qe ka ber shoku Timi ne dhomen shqiperia me nje user nga amerika {ada} e cila ka vetem 1 muaj ne Chat ska fol noj her ne main ne dhomen Shqiperia ene Merr nje acc
Mund ta shifni Ketu
<[xhenson]> Qiesh pra si te duash
<Justin_Timberlake> hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
<<<<<<<<<<<<<* Timi sets mode: +o {ada}>>>>>>>>>>>>>>> ca ju duket kjo ?
<Justin_Timberlake> ca bohet ketu
<[xhenson]> Ste them mo
Si Ju Duket Kjo Gje Mer User Kur Une Kam ca muaj qe kam bere Keres ene smerret fare parasysh kur vje nje femer a mashkull me emer goce ene mer nje acc ne dhomat #shqiperia #ndihme e ktij serveri qe nuk di asnje komand? kush mund te me kthej pergjigje ene pls moderaorave mos ta fshijne postimin tim po ta shofin se ca eshte ber me kete server si ka qen njeher e ne nje kohe ene si eshte tani :S
Upssssssss se harrova
{ada} is ~ada@Albnetwork-757442B3.nycmny.east.verizon.net * Shqiperia.com Chat
{ada} is a registered nick
{ada} on +#ndihme ~#Endry &#DiBrA @#Tiranalive +#Shqiperia
Mund Te shifni ene te gjitha dhomat ku ajo eshte me Acc
Hec Se Shifna /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
Ju lutem shifni kete gje qe ka ber shoku Timi ne dhomen shqiperia me nje user nga amerika {ada} e cila ka vetem 1 muaj ne Chat ska fol noj her ne main ne dhomen Shqiperia ene Merr nje acc
Mund ta shifni Ketu
<[xhenson]> Qiesh pra si te duash
<Justin_Timberlake> hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
<<<<<<<<<<<<<* Timi sets mode: +o {ada}>>>>>>>>>>>>>>> ca ju duket kjo ?
<Justin_Timberlake> ca bohet ketu
<[xhenson]> Ste them mo
Si Ju Duket Kjo Gje Mer User Kur Une Kam ca muaj qe kam bere Keres ene smerret fare parasysh kur vje nje femer a mashkull me emer goce ene mer nje acc ne dhomat #shqiperia #ndihme e ktij serveri qe nuk di asnje komand? kush mund te me kthej pergjigje ene pls moderaorave mos ta fshijne postimin tim po ta shofin se ca eshte ber me kete server si ka qen njeher e ne nje kohe ene si eshte tani :S
Upssssssss se harrova
{ada} is ~ada@Albnetwork-757442B3.nycmny.east.verizon.net * Shqiperia.com Chat
{ada} is a registered nick
{ada} on +#ndihme ~#Endry &#DiBrA @#Tiranalive +#Shqiperia
Mund Te shifni ene te gjitha dhomat ku ajo eshte me Acc
Hec Se Shifna /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif