Shkelje Rregullore Nga Z. Timi

The^DeSiGnEr

Primus registratum
Shkelje Rregullore Nga Z. Timi

Ju lutem shifni kete gje qe ka ber shoku Timi ne dhomen shqiperia me nje user nga amerika {ada} e cila ka vetem 1 muaj ne Chat ska fol noj her ne main ne dhomen Shqiperia ene Merr nje acc

Mund ta shifni Ketu

<[xhenson]> Qiesh pra si te duash
<Justin_Timberlake> hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
<<<<<<<<<<<<<* Timi sets mode: +o {ada}>>>>>>>>>>>>>>> ca ju duket kjo ?
<Justin_Timberlake> ca bohet ketu
<[xhenson]> Ste them mo

Si Ju Duket Kjo Gje Mer User Kur Une Kam ca muaj qe kam bere Keres ene smerret fare parasysh kur vje nje femer a mashkull me emer goce ene mer nje acc ne dhomat #shqiperia #ndihme e ktij serveri qe nuk di asnje komand? kush mund te me kthej pergjigje ene pls moderaorave mos ta fshijne postimin tim po ta shofin se ca eshte ber me kete server si ka qen njeher e ne nje kohe ene si eshte tani :S

Upssssssss se harrova

{ada} is ~ada@Albnetwork-757442B3.nycmny.east.verizon.net * Shqiperia.com Chat
{ada} is a registered nick
{ada} on +#ndihme ~#Endry &#DiBrA @#Tiranalive +#Shqiperia

Mund Te shifni ene te gjitha dhomat ku ajo eshte me Acc

Hec Se Shifna /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Zemrushi

Primus registratum
Re: Shkelje Rregullore Nga Z. Timi

ca ke dasht me than me te me konkretisht?
timi e njeh rregulloren edhe e zbaton me mire se cdo kush!
kshu jan tema pa lidhje kto, mos u merr me marrina.
ciao.

Timi

Valoris scriptorum

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif Albano jam un moderator ktu e nuk e fshij temen :). Kur te vesh nickun Albana do te ngrej Op edhe ty 5 minuta /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif Gjith te mirat /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Lucignolo

Forumium praecox

albano kjo sdurohet te isha un edhe te me thoshte ashtu ja caja gojen.....Hi Timi m/f ?

S

Scorpion

Guest

Shtimi i AOP nuk varet vetem nga Timi. Jane dhe SOP te tjere qe vendosin.

Sa per shkeljen e rregullores, Timi ben ndonjehere gabime te ketij lloji, po vetem me femrat, do ia falim dhe kesaj here /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

ReD_DrAGoN

Primus registratum

Scorpion aman mer mos e mbroni aq shume, Respekte Per Gjith Cunat E Paster Te Chatit

SoLdIeR_^oF^_fOrTuNe

Forumium praecox

Timi Je njish lale :)) Kisss U
Ktu llapni Kot se Timi eshte Shum i rrepte per sa i perket rregullores dhe eshte nder personat qe e respekton pike per pike.

Shenim:Red_Dragon meqe e ke me kaq deshir me u bo AOP lali edhe ktu vjen e llap kundra timit e tjerve qe te kan injoru kur ta bosh kte komande do te jap password te nickut tim :pP
Komanda eshte /Nick Red_DragoNa_Goce_e_Shkathet (Shaka hahahahahha)

poeti_perlotur

Primus registratum

Apokalipsi po ti pse e mbron apo se ke marr acc per vete :p
Nuk besoj se do e kishe shkruar keto gjera pak me lart nese nuk do te kishe access /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
Timi e ka thy shum her rregulloren sesht hera e par :)
Ne qe jemi user prej shum kohesh nuk merret parasysh kerkesa jon vin disa nga faja direkt marrin access qe nuk din as komandat
Neve tjerve qe kemi me shum se 2 vjet ktu as qe nuk merret parasysh kerkesa jon :p:p:p:p

SoLdIeR_^oF^_fOrTuNe

Forumium praecox

Poeti lale se ke iden se sa bezdiseet edhe Timi se jan qindrra qe kerkoj access.Pastaj me ofendime e floode smerret accesi.Kte se them per ty por per disa te tjer qe skan me shum se 6 muj ne albnetwork edhe duan aop.!op !op edhe ne gjum lol
Respekte AllZ

The^DeSiGnEr

Primus registratum

Shyqyr paskan fol ca veta thash se nuk do flisnin Timi per albana as qe bohet llaf noj her e bojm kshu kur ta venosesh ti nick qe te jesh Sop online ene une online ti ta venosesh nick Timcja_E_Bukur_Talia une do e hedh albnetwork per nja 1 ore ok e lejm ene pastaj do venos nick une albana ene do me japesh Aop si thu daje jena dakort?
Apokalipsi kot ja ke fut daje per ate qe kan 6 muj une po te ishte per acc i kisha then adamit sic ma boni kete -NickServ- This nickname will not expire. me bonte ene Aop daje po se vras mo menjen per Aop daje kur te dun ta japin si ta ken te me cojne nje memo te thojn te kena shtu /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif ene kam kerku Vop tani ene ska Pfffffffffffffff :p varja daje sma nie shum thash ene i her Hec gjithe te mirat bofshi qejf /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

The^DeSiGnEr

Primus registratum

Ups se harrova timi nqs nuk e besa qe se hedh harrova fotot ne usb tjeter daje sic ra ene albforumi ne fund shtatori fillim tetori nga 400 user ra ne 40 user ene dilte faqja vetem per Administrator Only Dmth Database Error Only For Administrators Oks daje hec te fala ene msn tate e kom daje kur te me teket e mbyll po te kam ber nje postim tjeter per arsyet qe si mbyll oks hec se shifna /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

anthrax

Primus registratum

albano lol per ate pun sjam tu be llafe un per acc qe un duhet te isha ther me Timi :p. nuk ja vlen te hapesh tema te tilla.

VoGeLuShI

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Timi</div><div class="ubbcode-body">:) Albano jam un moderator ktu e nuk e fshij temen :). Kur te vesh nickun Albana do te ngrej Op edhe ty 5 minuta /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif Gjith te mirat /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif </div></div>

timo po un si ta vej qe te me japesh cik kshu nga kjo qe kerkon populli??? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Timi

Valoris scriptorum

pallino /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif ti ke telepass /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

nirvana_m

Primus registratum

albana o emer i kendshem ,, jam i menimit qe albano po te pagezohet me ket emer do korri sukses papam,,,shifna

angel_boy

Primus registratum

haha qe do bonit ene Timin, qe si bjen asnjonit mqaf, problem ne chat sme kishte shku nojher ne menje. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
Timo mos e rruj hic lale :p

Flash

Primus registratum

Dhe une besoj qe kjo teme eshte e pavlere mesa jam une qe 2 vjet chatist skam pare qe ndonjehere timi ka shkelur rregulloren nejse.Kalofshi mire.!Timi Pucc By Flash.!

BABA

Primus registratum

albano ome daje ca bone daje ke .. naj gjo daje .. timce daje ca ka mer . o albano me rop shpie me qen sop ti ta shifje i her ne kamer ate {ada} do i kishe fal ene PASs e nick e jo vec e kishe ngrit OP /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif klm all /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif