SHERLOK HOLMES!!!

alinos

Forumium maestatis
Re: SHERLOK HOLMES!!!

as une nuk e morr vesh pse :confused: (ta kam llafin pse kam fitu)

edhe i gja qe mora vesh per nje forumist kete jave ma thane te tjeret se te ishte per mua, do isha hala ne maje te fikut :cry: :lol:

p.s. si te gjitha situatat e forumit mbetet tragjiko-komike edhe kjo :idea: :angel:

susana

Primus registratum

urime, urime Linos. Raul, ti rri urt aty. /pf/images/graemlins/wink.gif po mire ca cmimi morri fitusja? :idea:

S6T6N6

Forumium maestatis

Linos me qe je "SERLOK HOLMES" e javes (bere normalisht me voten time teper decizive ne komisionin qe u shkri) /pf/images/graemlins/smile.gif javen qe vjen, ne forme stafete do e vendosesh ti se cili do jete dedektivi fitues... e keshtu me rradhe.

S6T6N6

Forumium maestatis

Me qe ra fjala per zbulime... Sot isha i ulur ne nje klub te njohur te Tiranes dhe degjova dy persona qe flitnin per AF, dyshoj se njeri ishe Zeqo Pilafi, qe mund te kete ardhur ne tr (edhe pse me kane thene se eshte berats).

GJENERALI

Primus registratum

ja pershembull nje zbulim: Renea88 ka qene Polic!

meqe ra muhabeti kush di barsaleta per policet se sdi asnje une /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Linos:
[qb] tani mbet me zbulu se kush t'i ka defty, qe t'ja kepus ato (varet nga gjinia cfare) :smash:

do i vija ne dyshim gjonat qe nigjoj lart e poshte neper forum, sidomos kur jane te mira. Se kush do me me prish reputacionin /pf/images/graemlins/wink.gif :lol: [/qb]
Ti shpirti e di fare mire se po qene gjana te mira vetem nga une dalin, /pf/images/graemlins/wink.gif se burim info me te mire se une nuk ka.... /pf/images/graemlins/tongue.gif
sa per te ngritur vleresimin qe ke per mua ( meqe vendos ti kush fiton garen kete jave ) une zbulova se ku, kur dhe sa rroge merr Linos me punen e saj ( hafije-thashethemexhije )
P.S: Merr shume per nje bjonde me floket me kolpi di sole qe pi kafe te kafja franceze..... /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fiona:
[qb] urime, urime Linos. Raul, ti rri urt aty. /pf/images/graemlins/wink.gif po mire ca cmimi morri fitusja? :idea: [/qb]
e lash vetem qe me the ti se une nuk e kisha len me kaq,ne parlamentin e af e kisha cuar. /pf/images/graemlins/smile.gif

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] Pse!!!? [/qb]
po si behen kto pune kshu eee?
komisjoni duhet ta verfikoj linosin mire e mire se mos eshte komoniste apo dallaveragjie. /pf/images/graemlins/laugh.gif mos kujtoni se ketu jeni ne shqiperi dhe boni si tju teket juve,ktu eshte AF dhe ka rregulla opozita eshte shume e fort. :tipsy: /pf/images/graemlins/smile.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

Ajo qe u bo u bo.
Tani dhe une jam asnjanas pasi nuk kam me te drejten e asgjeje. Linos vendos vulos (ndoshta dhe pi kafen te francezi)

ameba

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Unicorn:
[qb] Kic cudi spo kerko breket ti ksaj radhe. :lol: :lol: [/qb]
:mad:

Jo Uni nuk kam me besim tek ligji se ty qe te kapen me breke ne dore te leshuan nen kaucion, tani i kam dhen dore te lire zotit Holmes me gjet fakte te reja e me ri-hap gjygjin ndaj teje dhe gjithe kusareve te tjere si ty qe vjedhin breket e gabelëve te nershëm e fakir fukarenj...... :shrug:

alinos

Forumium maestatis

[qb] Ajo qe u bo u bo.
Tani dhe une jam asnjanas pasi nuk kam me te drejten e asgjeje. Linos vendos vulos (ndoshta dhe pi kafen te francezi) [/qb]
ehe! Edhe s'kishte asnje kembe per be, pervec ca kamarieve njomezake...

S'po marr vesh c'pritet prej meje, por nese nuk zbulon njeri gje do mbes Sherr - llokum edhe per nje jave tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga *Kici*:
[qb] ...tani i kam dhen dore te lire zotit Holmes me gjet fakte te reja e me ri-hap gjygjin ndaj teje dhe gjithe kusareve te tjere si ty qe vjedhin breket e gabelëve te nershëm e fakir fukarenj...... :shrug: [/qb]
:lol:

I bie me mire te te blej nje pale te reja (ke premtuar se do t'i veshesh cfaredo lloji te jene :devil: ) sesa te zbulojme te vjetrat, te cilat mund edhe te jene abuzuar "te shkretat" :lol:
Nje rast konkret i mosfunksionimit te ligjit dhe institucioneve te shtetit ne Shqiperi dhe ne hapesiren virtuale te ashtu-quajtur AF /pf/images/graemlins/laugh.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Linos:
[qb]
[qb] Ajo qe u bo u bo.
Tani dhe une jam asnjanas pasi nuk kam me te drejten e asgjeje. Linos vendos vulos (ndoshta dhe pi kafen te francezi) [/qb]
ehe! Edhe s'kishte asnje kembe per be, pervec ca kamarieve njomezake...

S'po marr vesh c'pritet prej meje, por nese nuk zbulon njeri gje do mbes Sherr - llokum edhe per nje jave tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
E di e di, francezja po pret dimrin si bujku shiun, por ti futja ke LA VOGLIA... apo! Ke fillu me nejt aty para se ta thoja une /pf/images/graemlins/wink.gif

alinos

Forumium maestatis

:angel:

a-a! Ai eshte lokal pranveroro-vjeshtor dhe shkohet ne dite ku ka diell por nuk te djeg /pf/images/graemlins/wink.gif
Behari do vende behari :rolleyes:

masnej, une e kam zakon te mos rri shume dhe shpesh ne nje vend, kshu qe mos u lodh kot! /pf/images/graemlins/tongue.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

Ore thuj me mire qe ka shume njerez dhe nuk gjej vend se sa perdor stinet per justifikim. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Disa te reja te koheve te fundit antaria me emer Moira eshte grua e martuar dhe me dy femije nje djale dhe nje goce, /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ,ka tradhetuar burrin disa here edhe pse jane martuar si rjedhoje e dashurise se zjarrte qe ka lindur midis tyre ketu e 15 vjet me pare!
Kjo antare viziton shpesh restorante Juveniljen dhe Ujvaren,mbasditeve mund te gjeni parqeve duke shetitur goce e vete te vogel!
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kaq per sot!