SHERLOK HOLMES!!!

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: SHERLOK HOLMES!!!

Uh Nelka vish nga ato veshjet e atyne qe lunjne ate lojen me ato skafandrat mi :devil: :lol: se s'po me bjen emri, po ata tipat qe bohen si gorilla me shpatllat me pambuk nja 1 m secila :lol:

Go bigger Nelka go :tipsy:

Dolores

Primus registratum

Po keep talking to Lopi ti edhe do na shkrij Lopi ndonje dite do na behet sheleg :wink: /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif una di plot gjera, edhe per hapesin e temes, po s'du t'ju tregoj /pf/images/graemlins/laugh.gif
po te doni, shtini nga ca leke e me blini nje i-pod, dhe ju tregoj pastaj :lol:

Princesha

Primus registratum

Po qe du me dit un du me dit shum, po pse po me lodh /pf/images/graemlins/laugh.gif

zog

Primus registratum

une them qe ai kalamoni ne foto eshte goca (femija) e nelkes.
jam e s'jam SHH?

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif ajo femija yll qe qesh tek avatari i Nelkes eshte kush eshte :devil: une e di, por akoma s'ma keni blere my i-pod :lol:

zog

Primus registratum

i-pod apo mini ipod (nga ata me ngjyra) deshiron?

duhet me t'vone dhe ty ne liste, per kur "t'çlirohet shqiperia". per momentin jemi troke. /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

ato me ngjyra s'kane shume space :devil:
e dua the real i-pod /pf/images/graemlins/laugh.gif

zog

Primus registratum

pse 4 go te duken pak, sa tamaqare qeke mi gru, mjere burri qe te ka /pf/images/graemlins/laugh.gif , per t'plotsu deshirat ta kam fjalen.

une ne kompjuter, kam nja kater go muzike dhe kurr s'degjoj me shume se disa kenge, ndryshe te plas koka.

une qe thu ti kam nje palm dhe me te perveç te tjerave degjoj dhe muzike kur me teket, ka vend (me karten aktuale 256 mo) sa per dy albume, mos me teper, por une kam dhe ca foto mren, pranej s'nxe shume. por po ti blej karte tjeter e zevendeson katerciperisht nje ipod, bile me duket po aq i bukur sa ai.

ladouce2005

Primus registratum

nice /pf/images/graemlins/wink.gif
cfare marke e ke the palm? eshte me easy te kesh shume gjera ne nje, se sa agenda vec, i-pod vec, etj etj

S6T6N6

Forumium maestatis

Tema paskerka marre ngjyren e duhur... me pelqen komplimente dedektiveve /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Nelk@:<br />[qb] Zog a e di sa i ngjan mamit t'vet, si xixe eshte :wub: :wub: :wub: [/qb]
sidomos ne kete pozicion :wub:

Un them se S6t6n6 merzitet tashi qe i mbaroi shkolla dhe nuk di si ta shtyje kohen :rolleyes:

ladouce2005

Primus registratum

X-ray, mendova se ti do e dije te verteten, duke pare vjetersine tende ne albforum :devil:

disku

UNI

Tashi ju zerozeroshtatat e AF-se...Apo jeni sherlokat e AF-se me falni un kam ca pytje.

1)Nga behet majmuni hirko?

2)Ca eshte ai avatari i D.? miush i bardhe? :confused:

3)Ca do te thote LA DOUCE? (Me duket ma ka then po se mbaj mend :smash: )

4)Ku eshte kollarja?

Kaq iher.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

une mund t'i pergjigjem 2 prej atyre pyetjeve, por nuk jam e autorizuar ta bej :devil:

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Oh Uni u little wonderer /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ok me kaq mund te ndihmoj une
smokey.jpg

mund ta analizosh si te duash /pf/images/graemlins/laugh.gif

Muni probably is picking out a different delicacy from banana in the jungle... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

LD dmth rrush :goofy: