SHERLOK HOLMES!!!

S6T6N6

Forumium maestatis
SHERLOK HOLMES!!!

sherlok%20holmes.gif

Zbulimet tuaja me te fundit mbi cdo gje ne pergjithesi dhe mbi anetaret e AF ne vecanti "perplasini" ne kete temen ketu, qe pasi zbulova se nuk ekzistonte e krijova me duart e mija...
...Si rrjedhoje cdo te hene komisioni i AF do te jape titullin "DEDEKTIVI I JAVES" duke identifikuar njekohesisht Sherlok Holmesin e vertete, qe jam i bindur qe gjendet mes jush.

PUNE TE MBARE MIQ

alinos

Forumium maestatis
Re: SHERLOK HOLMES!!!

une vdes per sh.h., eshte personazhi im i preferuar por ti te fton me nxjerr te dhena te individeve qe ne kete forum publik jane rregjistruar me niqe te shpikura, nuk te duket njecik si e cuditshme kjo?!

S6T6N6

Forumium maestatis

Linos une nuk them te nderhyjme ne identitetin real te anetareve duke i zbuluar privaten por ne elemente te publikuar nga vete ata qe na thone dicka.

Rambla komisioni nuk eshte vendosur ende por nese do qe dhe ti te jesh, ne te mirepresim

Zbulova tek vetja ime se ky eshte postimi im nr.1300 /pf/images/graemlins/laugh.gif

doktoresha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Linos:
[qb] une vdes per sh.h., eshte personazhi im i preferuar por ti te fton me nxjerr te dhena te individeve qe ne kete forum publik jane rregjistruar me niqe te shpikura, nuk te duket njecik si e cuditshme kjo?! [/qb]
prandaj dashke me u kafos me mua ti mi goc
/pf/images/graemlins/laugh.gif
e cte dhena do na qisni juve??
ne jemi keta qe jemi...kemi ato qe kemi...s'i leshojme /pf/images/graemlins/smile.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

Psh ti anadoktorresha duhet te jesh sh e dashurume... lexova dicka tek dedikimet qe me boni te mendoj se te ka zon qymyri :devil:

S6T6N6

Forumium maestatis

anadoktoresha

PROVENCE
Anetar/e # 540

Shkruajtur më 10 Gusht, 2004 10:22
--------------------------------------------------------------------------------
se kuptoj cfare ndodh vertete....dashuron njeriu apo rron mbi rete....
nuk e di asfare kush me prishi mendsh...dashuria? apo cmenduri e saj?

--------------------
per te gjithe ka nje qenie te paarritshme....*

--------------------------------------------------------------------------------
Postime: 220 | Nga: tirana | Regjistruar: Nën 2002 | IP: e Regjistruar |

anadoktoresha

PROVENCE
Anetar/e # 540

Shkruajtur më 10 Gusht, 2004 14:56
jo nuk e kuptoj se si nuk je si te tjeret...dhe pape genjen njelloj si ata

--------------------

S6T6N6

www.S6T6N6.biz.ly
Anetar/e # 7533

Shkruajtur më 10 Gusht, 2004 15:42
me pelqen bravo

--------------------
Si Deus pro nobis, quis contra nos???

Postime: 1299 | Nga: UnDergRoUnd | Regjistruar: Mar 2004 | IP: e Regjistruar |

anadoktoresha

PROVENCE
Anetar/e # 540

Shkruajtur më 10 Gusht, 2004 15:46

citim:
Fillimisht postuar nga S6T6N6:
me pelqen bravo

per s6t6n6

te pelqen vertet hardallosja e trurit tim eee???

--------------------

HMMM

doktoresha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] Psh ti anadoktorresha duhet te jesh sh e dashurume... lexova dicka tek dedikimet qe me boni te mendoj se te ka zon qymyri :devil: [/qb]
dhe ndodh me te zen apo jo????
dhe fillon e nxjerr tym pastaj.....
pastaj nuk eshte ndonje zbulim pas gjithe atyre qe une kam shkruajtur kudo ta kuptosh qe une jam e dashuruar... /pf/images/graemlins/smile.gif

ameba

Forumium maestatis

Une p.sh e di pse Linosi ka vene ate Thinker nen nick-name,
Sepse do qe te tjeret te mendojne qe edhe ajo mendon per ato gjera qe po mendojne te tjeret.... ( goxha gjetje per nje BIONDE !!! ) :eek: :angel: :rockband: :thumbsup: :wub:

Le_Routard

Forumium maestatis

Ne ti ka inoti qe te ka sha bjonde gjeji i dashnor zeshkan /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

ai e do jeshile ne fakt, nuk e shef si ngja me Shrekun, sikur ta kishte pas vlla /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

te paska von detyre te veshtire vallai, mu m'duket se ka per te njel pa gjo. Vetem Holliwood-i mund ta shpetoka /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Une kam marre advice nga Linosi jam bere less e hidhur and more loveable /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

mire ti po eshte embelsu edhe lopi :tipsy: me duket se hidhesine duhet ta mbaj te gjithe me shpatullat e mija te njoma. :lol: