Sex me prostitutat

pinkparadise

Forumium maestatis
Re: Sex me prostitutat

hahahhahahahahha /pf/images/graemlins/lol.gif
rri se vdiqa, ja kam plas nje te qeshme ketu...u kthyn te gjith tu me pa.... hahahahhahaha /pf/images/graemlins/lol.gif

MLK, o rob i degjenerum ...hahahhaha hajt te te kiss /pf/images/graemlins/kiss.gif un ty i here edhe hallall se me shkrive se qeshuri

pinkparadise

Forumium maestatis

scorpion, o po ti bjeri sa dhe si te dush, po kujdes se mos ja fut nga ana tjeter edhe e ha vet pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
scorpion, o po ti bjeri sa dhe si te dush, po kujdes se mos ja fut nga ana tjeter edhe e ha vet pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Pa merak ti, s'kam pse ia fus vetes une. /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

aha... qeka çeshtje gjatesieeeee....
ngushellime /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Ceshtje vetekontrolli. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

subkoshenca jote, rrefuzon te shikoj, dhe te pranoj te verteten dhe realitetin e hidhur /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

subkoshenca jote, rrefuzon te shikoj, dhe te pranoj te verteten dhe realitetin e hidhur /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Kush ta tha ty, Uni yt. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

jam e konektuar me trunin tat te degjenerum /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif prandaj e di /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

jam e konektuar me trunin tat te degjenerum /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif prandaj e di /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

E kam shkeput trurin nga Interneti. /pf/images/graemlins/tonguee.gif

ciroku

Primus registratum

Me ka ndodhur ketej ku jam te kem sex me prostitutat, shumica e shohin kete si nje rehati e nje shplodhje, shkojne me teper per te gjetur kenaqesine qe nuk ua jep partnerja.

Princesha

Primus registratum

Me ka ndodhur ketej ku jam te kem sex me prostitutat, shumica e shohin kete si nje rehati e nje shplodhje, shkojne me teper per te gjetur kenaqesine qe nuk ua jep partnerja.

[/ QUOTE ]

nuk ishe femen ti?

taman thot zoe, si sex i deshperuar...poshte shume poshte /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

antip

Primus registratum

Kur kshu? Me 1 prill???!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

personazh

Valoris scriptorum

LOL, ksaj i thojn me u bo prostituti i prostitutes /pf/images/graemlins/laugh.gif

Cleopatra

Forumium praecox

Meqe mendjet e njerezve sjane njesoj e askush sesht perfet ne kete bote.Pra cdo gje qe ben vaki ne te mendoj se eshte normale per ate person qe ben nje veprim cfaredo qofte.im ok with it.
Sa i perket vetes time jo se kam bere ndonjehere. /pf/images/graemlins/smile.gif

antip

Primus registratum

Kë moj? Sexin apo prostitutën? /pf/images/graemlins/lol.gif

Cleopatra

Forumium praecox

Kë moj? Sexin apo prostitutën? /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]
u think ur funny eee /pf/images/graemlins/laugh.gif
Zakonisht mundohem ti pergjigjem pyetjeve qe ben fjal tema.Pra skam bere sex me prostitut ka qene pergjigjja.