Seks Modern .. :D

MLK

Primus registratum
Re: Seks Modern .. :D

Ah nuk e di Rozaline si me ka ba per ate duhet me pyt baben tim se une skam pas lind e skisha mundesi me i mbajt pishtarin /pf/images/graemlins/laugh.gif
Venus une nuk thashe e boj me teper apo me mire po thashe qe e bej ndryshe /pf/images/graemlins/wink.gif

beb

Primus registratum

ti sa here qe shkrun thu qe e ben.

te jete kungull valle :idea: /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Po ti rilexo shkrimet e datat e tyre qe kam bere ke kjo teme e do shohesh qe jane 4 dhe ne dite te ndryshme, ta besh nje here ne dite te duket shume tu Vanuss? /pf/images/graemlins/laugh.gif

beb

Primus registratum

jo me duket e çuditshme qe sa here ti shkruan thua qe e ben.

ku dhemb dhembi vete gjuha thote poplli /pf/images/graemlins/laugh.gif

iku dhe pranvera jote mlk eeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif t'thash, merr ndoj dele plak ose dele rude :lol:

MLK

Primus registratum

i ke me siper shkrimet bej llogarite Venuss /pf/images/graemlins/laugh.gif Pastaj ça faji kam une nese ty te duket se e bej sa here qe shkruaj, bo vaki se duhet te ndryshosh numrin e syzeve e une sjam okulist :lol:

beb

Primus registratum

s'kam asnje ne fis me syze, e as une s'kam patur as nuk kam nevoje per to.

apo kshtu i fantazon ti tashme :lol:

MLK, u dogje te temat e seksit mor i gjore :cry:

1 dele, nje dele 300 pare :tipsy:

MLK

Primus registratum

Seks, para e pushtet jane 3 motvet kryesore qe levizin boten sot /pf/images/graemlins/wink.gif keshtu qe sma do mendja se une jam i jashtezakonshem qe te mos bej pjese ne keto motive jete /pf/images/graemlins/tongue.gif Pastaj kjo teme ka te pakten meriten se ske ça mendon e ske çfare filozofish te besh keshtu qe sma do mendja te jete djeg njeri.
Pastaj nese do sha i djegur a do merreshe ti me nje te djegur? /pf/images/graemlins/wink.gif

beb

Primus registratum

kur nuk i jep lek lypsarit, te pakten nga nje llaf te mire, s'ben keq... shef ti, zemermire une nga nje llaf po ta hedh /pf/images/graemlins/laugh.gif

po he, si e ke hallin? /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Ah kete se kisha kap une qe kisha dale me bo sevap te tema seksit ti Vanuss! Bravo, altruizmi eshte nje cilesi e rralle ne diten tona /pf/images/graemlins/tongue.gif

beb

Primus registratum

edhe bravO me the eee :lol:

jo joooo, s'jam mashkull, hej Zot, her me deshiron me syze her mashkull :lol:

ee, jam altruiste, them fjale te mira kur s'mund te ndihmoj me shume.

ja psh, ty te kisha ndez nje kasete me kengen: çuni vogel don llokum /pf/images/graemlins/laugh.gif meqe me kendu pertoj :shrug:

MLK

Primus registratum

Ka ndonje fjale qe te ben te mendosh se aludova te jesh mashkull?!
E kush tha se degjoj muzike :rolleyes: e aq me teper qe ajo muzike qe degjon ti me pelqen dhe mua /pf/images/graemlins/tongue.gif Keshtu qe kjo metoda jote Venuss eshte nji çik arkaike /pf/images/graemlins/laugh.gif

beb

Primus registratum

po aludove me fjalen: bravO, ne vend qe te thoje bravA :wink:

sa per muziken, kalit qe te dhurojne nuk i shikohen dhembet /pf/images/graemlins/laugh.gif :idea:

ik e hidhe te tema me shprehje me kafshe tani /pf/images/graemlins/laugh.gif

tani po deshe, fillo e kerce me kengen, ne shenje mirenjohjeje :tipsy:

epiphany

Primus registratum

ore kush tha ketu qe u dogj MLK?!!! :eek:
hajde me pyet mua nje here /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Problemi moj Venuss-e qendron se kur ndizet nje kasete ajo digjet po nuk transmeton tingujt apo kenget qe ka te regjistruara ne te. Keshtu qe jo vetem qe sdegjum gjo muzike po na mushe ne furumin me tym /pf/images/graemlins/laugh.gif

beb

Primus registratum

po keshtu eshte forumi, tanto fumo e niente arrosto... dole te fjala ime eee :wink:

kungull paska qene :wink:

po s'ka gje, se oreksi vjen duke ngrene, e para se te hash ke tymin neper hunde... nese ke akoma dhembet tuaj /pf/images/graemlins/laugh.gif e po dite te pertypesh, mbase te del edhe ndonje cope buke ne ndonje qoshe.

ja psh, denna tha me e pyt ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Tani çte besh kungull na thane duhet kungull u beme! pjeses tjeter u dhane detyren e pjeshkes e me vone te nektarines se pjeshka me push doli nga moda :lol: Sa per ate punen e eres ne hunde se ke keq qe dhe mund ti vije sidomos ne vere se vape ben ne...
Pastaj per buken aha u be kohe qe nuk e perdorim me po ti qeke me moden e vjeter si puna Rozes hyke te klasiket ti :lol:

Princesha

Primus registratum

klasiket jan klas /pf/images/graemlins/smile.gif

un e kam menjen me fitu noj lek, ju e keni menjen n'hardhek /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

aty ku jeto ti lekun se han as qeni :lol: :lol: thuj ndonje korona apo euro se me fitu lek kot qe munohesh /pf/images/graemlins/laugh.gif