Seks Modern .. :D

beb

Primus registratum
Re: Seks Modern .. :D

akoma ti me fjalen MODË???

edhe thua qe une jam me te vjetren.

po ke kohe qe ha nektarina artificiale :idea: , prandaj ke mungese vitaminash. :devil:

te kam thene qe ne fillim, me mire se nektarinat artificiale eshte nje dele plake ne shqiperi :lol:

nje dele, nje dele 300 pare :rockband:

Princesha

Primus registratum

po un lek i quj se jam shqiptare /pf/images/graemlins/wink.gif , per ty nuk e di ca je /pf/images/graemlins/tongue.gif

MLK

Primus registratum

Nektarinen sado qe te jene perpjekur ta imitojne aha nuk kane aritur ta bejne aq atraktive, kurse kastravecin qe perdoni ju Venuss per fytyren e kane qare :lol:
çdo monedhe Roza ka nje emer dhe ne shqiperi i thonin lek se ate emer kishte, se me kete teorine tende i bie ti thuash gjithe burrave te medhenj babi dhe grave mami :lol: Pastaj ik e thuj shitses aty ku je qe do te paguj me lek e do shofesh se so do ta boj fytyren /pf/images/graemlins/laugh.gif

beb

Primus registratum

po ti bleje edhe ate meqe qenke impresionuar neper raftet e dyqaneve per kete te dytin /pf/images/graemlins/wink.gif
po s'te dolen leket per 2 cope, blej ate qe paska kualitet me te mire si fillim :idea: :lol: ,pastaj si dihet, ka mundesi qe te mos kesh nevoje fare per nektarinen :lol: :lol:

Princesha

Primus registratum

jo more cdo monedhe paska emrin e vet e, se kam dit per kryt te armandit /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Epo çti besh moj fiuuu qe kam preferenca te theksuara per nektarinen keshtu qe sdo harxhoj paret me ble gjona qe sme hyjne ne pune /pf/images/graemlins/wink.gif Pastaj kastraveci eshte konceptuar per nje publik femeror qe perdor vetite e tije kuruese te fytyres /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ti Roza lene kaptinen e Armandit rehat se u bo si me qen koke qepe /pf/images/graemlins/laugh.gif

epiphany

Primus registratum

pu pu ia filluan me fruta perime keto tani.ketij po qe i thone sex modern /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Po çti bejme qekan ca qe u dashka shpjeguar me vizatime apo me mar shembuj frutash qe te kuptojne se per çfare flitet /pf/images/graemlins/laugh.gif

beb

Primus registratum

Fillimisht postuar nga MLK:
[qb] Epo çti besh moj fiuuu qe kam preferenca te theksuara per nektarinen ... [/qb]
keshtu thua tani... por me siper the se tjeter gje kishte kualitet me te mire :wink: :tipsy:

po ne në shoqeri jemi, mos ki turp po he, se per seks modern flitet ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif

:wave:

MLK

Primus registratum

Tani une po te kisha kaq turp nuk do futesha fare tek kjo teme /pf/images/graemlins/laugh.gif Pastaj çke ti kastraveci nuk te pelqen ty qe i ben naze apo ke qef nektarinat ti? /pf/images/graemlins/tongue.gif

beb

Primus registratum

e more veten ti?

e une qe po mundohesha ti kaloj merzine te djegurit me ndonje fjale te mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

mor po ti, s'njeh fruta e perime te tjera???

sa antik qenke /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Tani une si mashkull xhentellmen qe jam nuk doja te te propozoja kaktuse ne vend te kastravecit :lol: :lol:

beb

Primus registratum

çfare gentlemani ti mor djegesire /pf/images/graemlins/laugh.gif

ti pse s'thua, qenke rritur ne shkretetire, prandaj ke aq etje...e aq uri :devil: , sa edhe kaktusi te duket frut dhe e fut ne familjen e perimeve :eek:

attention... kur ti ha kaktus... ha edhe kallam-kopan!!! :lol:

MLK

Primus registratum

Me duket se une po refuzoj te urriturat ne kete forum e nuk po shpreh etje dhe uri po kur te them une fiuuuu qe ti je bere per tu çuar urgjentisht te okulisti ti nuk degjon /pf/images/graemlins/laugh.gif Biles duhesh marr per dore se do na perplasesh me ndonje shtylle rruges e duhet me te çu ne ne urgjence masnej :lol: e megjithe keto riparime hajde te te gjejme ndonje qe do te doje te te depanoje :lol: :lol:

beb

Primus registratum

ok ok, po te le te besh qejf se gjynaf, vazhdoni seksin modern ju ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif

çao çao :wave: /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Qeke tip i lezeçem ti fu fu, vjen e futesh ne diskutime dhe e ben kete se ke gjynah per ata qe diskutojne forumeve /pf/images/graemlins/tongue.gif Jo per gjo po sikur ste kerkoj njeri gjo apo e ke per zakon me qen altruiste e jep pa te kerku njeri /pf/images/graemlins/laugh.gif

dollibash

Primus registratum

Kokone postoi:

Per cfare behet fjale ? [Big Grin] Per TANTRIC sex ... [devil]

per ata qe se dine cfare eshte tantric sex eshte kur dy partneret afer njeri tjetrit bejne sex pa interkurs por me mendje dhe kjo eksperjence i con ne ndricim mendor ... [Big Grin] [Big Grin]
E keni provuar ? nese jo do ta provonit ?
Cfare ndryshimi / ndikimi mendoni se do te sjelle ky lloj sexi ne shoqeri ? [goofy]

eshte ky lloj seks "safe" si kyçi i dores? :confused: