UNE martohem ne Gusht, Hajde po mas harroni Paret :goofy: :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:Fillimisht postuar nga staR.:
[qb] ueeeeeeee ca keka ba ktu![]()
a u feju kush mareeeeeee,se une e Turi dona me shku n'darsem :lol:
ika une iher vi ma vone :wink: [/qb]
Falemnerit, falemnerit ne tanden shpejt ishallah :rockband: :rockband: Kena me i djeg te gjitha /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/blush.gifFillimisht postuar nga staR.:
[qb] :rockband: :rockband: hajde me hajer ishallah :lol: [/qb]
Fillimisht postuar nga goca-nga-elbasani:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif kurse per bebat ..........
kollaj fare ajo pun ma vetem per bebat mos u qani ju se bebat behen kollaj fare ma, mir e ka lulkuqa me stari'in te therrasim Mr>garffin ne se ai ka maru kolegjin per ate pun biles biles ka dhe dipllomen (ahahahahahahahahahaha) sa kam qesh lulkuqe tem te bukur ke hap lal
kurse ju cunat pse sju pelqejn juve thashethemet e gocave a ? po ju ku ta gjeni re te merreni me thashetheme se kaloni kohen ...ju cunat me duket se jeni xheloza se gocat flasin me shum se ju ahahhah ca qefi ahhahahaah sa qesha nga inati gocave po ja u majti behuni dhe ju thashethemaxhinj /pf/images/graemlins/laugh.gif
ika un i her shnet e ja kalofshi mir i her
bye all
love ya OdeTaa /pf/images/graemlins/wink.gif
muahhhhzzzxxxxx /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Me fal mo lal, ke te drejte se dhe vet ankohem e prap vet flas anglisht. Faleminderit shum per terheqen e vemendjes qe sot e tutje nuk do ta perseris me /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga ALBERTI:
[qb] une mendoj qe ky forum eshte injoruar se tepermi ku nje nder ligjet e forumit ishte qe te perdorej gjuha shqipe e pastaj ketu nje zot e merr vesh se c`behet "to give up dashuri shprehet njeri me siper ,,,,,,obobooooo na mori malli qe te diskutojme shqip,ju lutm flisni shqip ............. [/qb]