Sa zgjat nje dashuri ne chat?

Emy

Primus registratum
Re: Sa zgjat nje dashuri ne chat?

ndonjher dasurit lindin te vdekura.....mese e verte :thumbsup:

bellisima

Primus registratum

ueeeeeeee ca keka ba ktu :eek:

a u feju kush mareeeeeee,se une e Turi dona me shku n'darsem :lol:

ika une iher vi ma vone :wink:

Never Alone

Primus registratum

Fillimisht postuar nga staR.:
[qb] ueeeeeeee ca keka ba ktu :eek:

a u feju kush mareeeeeee,se une e Turi dona me shku n'darsem :lol:

ika une iher vi ma vone :wink: [/qb]
UNE martohem ne Gusht, Hajde po mas harroni Paret :goofy: :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:

Emy

Primus registratum

lol starr.....asht fejuu mr.griffin...i bet he'll invite you... /pf/images/graemlins/smile.gif

Never Alone

Primus registratum

Fillimisht postuar nga staR.:
[qb] :rockband: :rockband: hajde me hajer ishallah :lol: [/qb]
Falemnerit, falemnerit ne tanden shpejt ishallah :rockband: :rockband: Kena me i djeg te gjitha /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/blush.gif

Emy: Me te vendit s'po dina me u marr vesht, ja ma me te huajt!! :wink:

Dashuria ne chat zgjat derisa takohesh ne realitet ose deri kur te vin mend e krese!

hannah

Primus registratum

12 ore maksimumi zgjati dashuria e fundit e jemja ne chat !!!!!!!!!! ahahahhhhaaaa
/pf/images/graemlins/wink.gif

Peace!

Ps: rrofte chati !

H

harap

Guest

sa e tmerrshme keke maj

H

harap

Guest

po a qeshe apo qave tesh se se morra vesh ate shenjen.

hasa

Primus registratum

Per dashurine ne chat mund te pergjigjej shume me mire se une shoqja ime po tani nuk ak kohe se eshte me dhashurine e saj qe e njohi nga chati. Ndoshta nuk do ta besonit po si shqipetare u njohen e benin thjesht muhabet e perfunduan te dashuruar e tani jane bashke momentalisht ne pishina, pra dashuria ne chat exsistonka e nuk eshte keq se shoqen time me te gezuar nuk e kam pare ndonjehere. :wub:

TONY

Primus registratum

ne chat sidomos ne kete chatin tone mund te linde edhe dashuri e paster por une mendoj se i pershtatet shprehjes "p****,p**** se lirohesh.

TONY

Primus registratum

Fillimisht postuar nga goca-nga-elbasani:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif kurse per bebat ..........
kollaj fare ajo pun ma vetem per bebat mos u qani ju se bebat behen kollaj fare ma, mir e ka lulkuqa me stari'in te therrasim Mr>garffin ne se ai ka maru kolegjin per ate pun biles biles ka dhe dipllomen (ahahahahahahahahahaha) sa kam qesh lulkuqe tem te bukur ke hap lal
kurse ju cunat pse sju pelqejn juve thashethemet e gocave a ? po ju ku ta gjeni re te merreni me thashetheme se kaloni kohen ...ju cunat me duket se jeni xheloza se gocat flasin me shum se ju ahahhah ca qefi ahhahahaah sa qesha nga inati gocave po ja u majti behuni dhe ju thashethemaxhinj /pf/images/graemlins/laugh.gif
ika un i her shnet e ja kalofshi mir i her
bye all
love ya OdeTaa /pf/images/graemlins/wink.gif
muahhhhzzzxxxxx /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]

Cruel_Intentions

Primus registratum

me falni jashtzakonisht shume... :rolleyes:
por nuk e kuptoj pse duhet te givesh up nje dashuri te cilen mund ta prekesh, ti gjuash me shpull, ta kafshosh...
per nje tjeter me te cilen ben vetem llogje nat e dite, te ciles sja di as ngjyren e syve, si prek dot as duart....me kerthizen e te ciles sluan dot naten /pf/images/graemlins/smile.gif

cmon people, live love me paperfekshmerite e saj....gjerat perfekte..(sic behen ato te internetit) veliten.

lezharepublik

Primus registratum

Ku ka dashuri ne chat pa njoht njani tjetrin mor ta marrsha ca flisni budalleqe, ne chat mund te lesh nje takim dhe pastaj mund te ndodhi dashuria, nejse une sdi ca te ju them me teper se nuk e kam provu jo.

Respekt Marini

TONY

Primus registratum

une mendoj qe ky forum eshte injoruar se tepermi ku nje nder ligjet e forumit ishte qe te perdorej gjuha shqipe e pastaj ketu nje zot e merr vesh se c`behet "to give up dashuri shprehet njeri me siper ,,,,,,obobooooo na mori malli qe te diskutojme shqip,ju lutm flisni shqip .............

Cruel_Intentions

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ALBERTI:
[qb] une mendoj qe ky forum eshte injoruar se tepermi ku nje nder ligjet e forumit ishte qe te perdorej gjuha shqipe e pastaj ketu nje zot e merr vesh se c`behet "to give up dashuri shprehet njeri me siper ,,,,,,obobooooo na mori malli qe te diskutojme shqip,ju lutm flisni shqip ............. [/qb]
Me fal mo lal, ke te drejte se dhe vet ankohem e prap vet flas anglisht. Faleminderit shum per terheqen e vemendjes qe sot e tutje nuk do ta perseris me /pf/images/graemlins/smile.gif

-B

DJ-Mondi

Primus registratum

Hi grupa e grupe.
Ababababa ky asht kulmi mar ne chat po lindin f`mi e lene ma dashuri! :rockband: